Hirdetés
- gerner1
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
attires
tag
(Ránéztem egy mobilinternetre csatlakoztatott laptopon, majd töröltem az egész partíciót)
A kínai virtualhere "megoldás" amit "találtál" ugyanaz amit én linkeltem hivatalos forrásból.
Egyedüli különbség hogy a kínai verzió fel van törve. Én személy szerint biztosan nem merném használni.
Szerintem érdemes lenne rászánnod 10 percet az entware telepítésére/megismerésére mert utána egy "opkg install /path/to/your/package.ipk" parancsal tudsz mindent telepíteni (ami a routered op rendszeréhez íródott).
Mondjuk a hivatalos USBHERE-t csak be kell másolni egy tetszőleges könyvtárba és elindítani ahogy leírtam, de ha te megbízol a kínai feltört verzióban akkor használd azt.
P.S.
Padavanban van már beépített ingyenes USB IP megoldás is. -
-
cree
tag
Hello!
Ebbe a https://mega.nz/folder/klFC2IYK#9pMUox-SYSVYkzIIkJFTBQ/folder/VxkC3KYR verzioba hogyan tudom belerakni (instalálni) rooteren virtualhere megoldást ?kinai https://www.wifilu.com/154.html benne van virtual here de nem tutam elinditani a konfig beállitása hiánya miat (nem vagyok linuxos)!
Amin van a fenti firmware "N56U 128mb ram" vas!
winscp láttom a router mappa szerkezetét be nyitva ssh.... -
attires
tag
Sajnos nem tudom hogy Access Point módban működik e ez a funkció (jelenleg ki sem tudom próbalni), de ha a routerre "felteszed" (beleforgatod) a [link] Virtualhere szervert a PC re meg a Virtualhere klienst, akkor a PC-n láthatod a routerre "akasztott" meghajtót mint usb ezközt. (Én így használom 200Km távolságból.)
Ez nem pont amit te szeretnél, de remélem valaki meg tudja mondani hogy az általad leírt "konfiguráció" életképes e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest