Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
attires
tag
(Ránéztem egy mobilinternetre csatlakoztatott laptopon, majd töröltem az egész partíciót)
A kínai virtualhere "megoldás" amit "találtál" ugyanaz amit én linkeltem hivatalos forrásból.
Egyedüli különbség hogy a kínai verzió fel van törve. Én személy szerint biztosan nem merném használni.
Szerintem érdemes lenne rászánnod 10 percet az entware telepítésére/megismerésére mert utána egy "opkg install /path/to/your/package.ipk" parancsal tudsz mindent telepíteni (ami a routered op rendszeréhez íródott).
Mondjuk a hivatalos USBHERE-t csak be kell másolni egy tetszőleges könyvtárba és elindítani ahogy leírtam, de ha te megbízol a kínai feltört verzióban akkor használd azt.
P.S.
Padavanban van már beépített ingyenes USB IP megoldás is. -
-
cree
csendes tag
Hello!
Ebbe a https://mega.nz/folder/klFC2IYK#9pMUox-SYSVYkzIIkJFTBQ/folder/VxkC3KYR verzioba hogyan tudom belerakni (instalálni) rooteren virtualhere megoldást ?kinai https://www.wifilu.com/154.html benne van virtual here de nem tutam elinditani a konfig beállitása hiánya miat (nem vagyok linuxos)!
Amin van a fenti firmware "N56U 128mb ram" vas!
winscp láttom a router mappa szerkezetét be nyitva ssh.... -
attires
tag
Sajnos nem tudom hogy Access Point módban működik e ez a funkció (jelenleg ki sem tudom próbalni), de ha a routerre "felteszed" (beleforgatod) a [link] Virtualhere szervert a PC re meg a Virtualhere klienst, akkor a PC-n láthatod a routerre "akasztott" meghajtót mint usb ezközt. (Én így használom 200Km távolságból.)
Ez nem pont amit te szeretnél, de remélem valaki meg tudja mondani hogy az általad leírt "konfiguráció" életképes e.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Linux kezdőknek
- ldave: New Game Blitz - 2025
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mini-ITX
- Arc Raiders
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- LG SP2 2.1 Soundbar 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi