Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
Namost probalgattam a super pi-t majd lekezdtem huzni az fsb-t winfosbol. Csak elfelejtettem hogy a ram nics visszarakva 320-ra es igy mikor felrantottam 220-ra az fsb-t ugy rebottolt hogy csak lestem

Nade azt a beallitast hogy 66/33 mar en is beraktam de mint ezt nemto hanyadszor iro le a programok azt mutatjak hogy ennek ellenere emeli a frekit. Ket lehetoseg van. Vagy a program szar es nemtudja hogy valojaban mennyin van, vagy nemszar es valoban emelkedik. Nemtom hogy meddig lehet huzni az agp-t. De a teszt alapjan ugytunik hogy csak a program nemtudja jol kiolvasni. Hat akkor megnezem mit si bir szegeny para
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Intel Core i9 11900
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 10400 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest