Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
Derrewyn
senior tag
válasz
errorcode06
üzenetére
Nagyon úgy tűnik, hogy az teljesen megszűnik (legalábbis addig, amíg nincs meg minden).
Én úgy tudom, hogy a PTR-es nyitásokból nem kapott senki sem. -
Derrewyn
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ezen nem fogunk összeveszni.
Szerintem két módosítás kéne:
- karakterről már ne verődjön tovább
- a szétpattanó nyilak sebzése összesen max. 300 legyenAz utóbbinál akár a nyilak számát, akár a sebzésüket is lehet módosítani. A lényeg az, hogy 1 full HP-s tank ne haljon már bele, mert a lába elé lő Hanzo.
-
Derrewyn
senior tag
Azért, amikor megöl egy lövéssel egy Orisát és egy másik Hanzot...

-
Derrewyn
senior tag
válasz
Lokids
üzenetére
Szerintem Zarya azok közé a herok közé tartozik, amiknek a legmagasabb a tanulási görbéje. Különösen igaz ez a tankok között, egy kezdő vele lesz a legkevésbé teljesítőképes. Még Winston is egyszerűbb, ha ellenfélhez beugrálás helyett a saját supportjaidat véded Tracer/Genj/stb. flankelgetésétől.
Az ellenpélda Reinhardt, akivel már viszonylag kevés tapasztalattal is lehet hozni a kötelezőt (20k+ damage blocked). -
Derrewyn
senior tag
válasz
Lokids
üzenetére
Zarya+Winston (v. Reaper v. Tracer v. D.Va). A lényeg, hogy legyen egy olyan targeted, aki az ellenfél mögé bemegy, és rá rakod a barriert.
Az időzítés a lényeg, ne akkor rakd, amikor Winston ugrik, hanem amikor már ott van, ráfordulnak, és sebződni kezd. A saját barriert is akkor kell használni, amikor már sebződsz, és nem előre ellőni, amikor fedezékből elindulsz.Az a lényeg, hogy a teljes barriert lelőjék, és ne magától essen le, mert lejárt az idő. Így kb. fele energy-n is vagy, ha mindkét barriert ellőtted, akkor már közel maxon.
Vannak olyan hősök, aki ellen egyszerűbb tölteni, pl. Symmetra, Junkrat, de akár Pharah/Soldier rakéta is jó kis boost, ha sikerül elkapni.És igen, annyira nem egyszerű karakter, tankok közül ő bírja legkevésbé a sebzést, nincs armorja, a barrierje gyenge (többihez képest), és nincs selfhealje, vagy sebzést elnyelő/csökkentő képessége.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
MK VII
üzenetére
Ebben pont tévedsz, ha meg tudod őrizni a hidegvéredet egy vesztesnek kinéző meccsen, akkor van esély rá, hogy fordítsatok. Ha ellenben szarsz bele, akkor eldobod a meccset.
Az is egy fontos képesség, hogy akkor is tudj nyugodt maradni, amikor nem jól alakulnak a dolgok. Amíg ez nincs meg, hiába lősz 50% pontossággal a neked megfelelő körülmények között.Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a mentalitásodon kellene a legtöbbet változtatni.
Én az előző szezonban 1200-ig leestem, tegnap este meg 2500 fölé is mentem. Nem lettem ennyivel jobb a játékmechanikát vagy helyzetfelismerést tekintve, pusztán annyit változtattam, hogy megőrzöm a higgadtságomat, és ha mégis elborul az agyam, akkor szünetet tartok vagy befejezem aznapra.
-
Derrewyn
senior tag
120 ms. Amikkel én játszok (főleg D.Va/Rein v. Mercy/Lucio), azok esetén nem gond, de nyilván hitscan esetén már érezhető lehet.
KisTücsök, mondjuk lehet az is sokat javított a helyzeten, hogy délelőtt játszottam, akkor már ott azért alszanak a hormonoktól túlfűtött kamaszok.

-
Derrewyn
senior tag
Hétvégén kicsit átruccantam az amerikai régióba rankedezni. Nem tudom ezek után fogok-e valaha is az EU szervereken szólóban játszani
Odaát a 10-12 meccs alatt nem volt leaver, nem volt thrower és nem volt suka blyat. Talán egyszer volt olyan, hogy ment komolyabban a szájkarate, de az sem volt vészes. Viszont emellett sokkal jellemzőbb volt a játékosokra a pozitív attitűd, és nyilván a kommunikáció is. Pl. srác Zennel jött, és folyamatosan mondta, hogy kire rakott discordot, így szépen döglöttek is.
Nagyon más volt a hangulat, és ha kikaptunk, akkor sem ment azonnal a hibáztatás, hanem túltette rajta magát mindenki. Amúgy olyan 70% winrate lett a végeredmény.Mi ez a beszürkített arckép MSI52-nél? Felfüggesztés?
-
Derrewyn
senior tag
válasz
HoyHoy2
üzenetére
Roadhoggal az volt a baj, hogy a kitje lehetővé tette, hogy egyedül flankelgessen. Nem volt szüksége senkire, simán megölt szinte bárkit egy kombóval, aztán fel is healelte magát.
Most majd csapatban kell játszani, és a berántott ellenfelet a társak segítségével tudja megölni.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Edem05
üzenetére
Röviden összefoglaltad, hogy miért utálok Mercy-vel játszani értelmes ellenfél ellen. Ilyenkor kb. olyan a játék vele, mintha valami menekülős jumpscare game.

Ha nagyon rád utaznak (pl. Winston, Genji, Tracer, csakhogy pár példát említsek), akkor néha érdemesebb Ana/Lucio-ra váltani, mert velük legalább a játékban töltöd az időt, és nem a hullaházban vagy onnan visszafelé futva. -
Derrewyn
senior tag
válasz
MK VII
üzenetére
Tegnap este egy voice-on is aktív lánnyal rakott össze rankeden. Felüdülés volt, az egész csapat sokkal normálisabban viselkedett, mint úgy általában szokott. Be is daráltuk Hanamurán a két pontot összesen kb. 3 perc alatt.
Mondjuk azért, amikor támadás előtt megkérdezte, hogy jöhet-e Symmetrával, akkor megfagyott kicsit a levegő.
Láttam már durva attack Symmetrát (előretolt teleport nagyon durva az assault mapokon), de az esetek többségében nem működik.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
ADAM1337
üzenetére
Pár patch-vel ezelőtt csökkentették a ress hatótávját, azt hiszem akkor, amikor megkapta, hogy ő is sebezhetetlen lesz közben.
Még akkor is nehéz kimatekozni, hogy pontosan hol érek el legtöbb embert, ha nem túl távol halt egymástól a csapat. Közben meg persze kerüld el, hogy megöljenek, szóval túl sok idő nincs a próbálkozásra.Néha úgy kell könyörögni amúgy az embereknek, hogy menjenek be, és haljanak meg. Sokan 10 hp-val féltik a seggüket (miközben van 2 másik halott), és elkezdenek healért könyörögni, healthpack után futni, meg úgy általában hátrálni, pedig már rég jeleztem (Y-nal és voice chat-en is), hogy felszedek mindenkit, ha egy helyen halnak.
Aztán gyakori, hogy hiába fut, mert úgyis leszedik, az eredmény meg az, hogy olyan helyen hal, ahol távol van többi hullától. Ennyire azért nem bonyolult Mercy support mellett játszani, de sokaknak mégis problémát okoz.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Csak nem így kell használni, lövés-hook-lövés-melee a helyes kombó, ez meg simán 200 a változásokkal is.
@saen Ha túl közel van a spawn, akkor valószínűleg hosszabb lesz a deathtimer, most is van eltérés a mapok között.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Kb. már 1 éve volt szó róla, hogy lesz Doomfist. Illetve Orisa megjelenésével egyidőben Numbaniról eltűnt a kesztyű. Pusztán ennyi.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
MK VII
üzenetére
Winston egy kísérleti állat volt a Horizon holdbázison (Recall c. rövidfilm), és dr. Harold Winston foglalkozott vele (róla kapta a nevét).
A linkelt oldalon olyan belsős levelek vannak, amik még ebben az időben íródtak, pontosabban úgy tűnik nem sokkal azelőtt, hogy a többi gorilla fellázadt volna. A lázadás közben halt meg Harold is, és úgy tűnik Winston illetve Hammond is ekkor szöktek el.
Hammond nem gorilla, hanem valami kisebb állat, talán valami majom, vagy ki tudja. Még elég zavaros ez így, csak találgatni lehet.
De úgy tűnik Hammond lesz az új hős, Doomfist meg még várhat tovább. -
Derrewyn
senior tag
Ez múltbéli esemény, még a gorillák fellázadása előtt (kezdetén?), hiszen Harold Winstont megölték a bázison. Itt még ő írta a leveleket és nem gorilla Winston.
Szerintem ez inkább egy Winston eredettörténet rövidfilmet vezet fel, és nem Doomfistet.
Mondjuk nem tudom annak mennyi létjogosultsága lenne, hiszen a Recall-ban egész sokat szerepel.
Vagy a másik gorilla, Hammond lenne Doomfist? -
Derrewyn
senior tag
válasz
Hannibhál
üzenetére
Szerencse, én rikán találok normális csapatot. Tegnap is Hollywoodon támadással kezdtünk, és betoltunk szinte végig, csak ott fogtak meg minket. Erre az egyik srác elkezd vészmadárkodni, amikor szóltam, hogy ne legyen már ilyen negatív, akkor meg... na inkább némítottam. Ja igen, ellenfél a CP-t se foglalta el.

Másik, amikor Gibraltaron támadásra hozok Rein-t, erre van még Phamercy+Widow (ők így groupban), Genji és még valami 200 hps, ellenfélnél meg 3 tank Hog, Zarya, D.Va. Payloadhoz a csapat felének (említett 3-as group) köze sem volt, és az ellenfél tankjai sem igazán haltak.
Több ilyen volt tegnap, végig 2000 körül stagnáltam.Doradon viszont olyan történt, amit még nem tapasztaltam eddig. A payload láthatatlan volt, csak egy kék ködpamacs lebegett a helyén (a szállítmányhoz tartozó effekt). Elég szar volt, mert Lucioval folyton elakadtak a lövéseim.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
NandorHUN
üzenetére
OW-ban nem lesz plusz tartalom pénzért, legalábbis egyelőre ez a hivatalos álláspont. A sokféle pénzes tartalom szétszabdalná a játékostömeget és pont a játék egyik lényege veszne el: az, hogy itt meccs közben is tudsz váltani hőst.
Amit esetleg el tudok képzelni, hogy pár éven belül jön egy nagyobb kiegészítő, amiért pénzt fognak kérni.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
NandorHUN
üzenetére
GoTY változat 20 EUR különbözete egyáltalán nem vészes, sőt.
Nem olyan rég, még Origins Edition néven futott a deluxe változat, szintén 20 euróval drágábban, de a 10 db lootbox nem volt benne.
Ha valaki játszik a többi Blizzard játékkal is, akkor lehet "megéri" neki a GoTY. -
Derrewyn
senior tag
válasz
MK VII
üzenetére
A random loot az random.

Ha valakinek mond valamit egy WoW-os loot sztori:
Anno WoW BC Black Temple-ben Illidan dobott (pontosabban dobhatott) egy fasza tank pajzsot, talán első vagy második killre dobta is. Klánban ketten voltunk akkor warrior tankok, és DKP rendszer alapján simán enyém lett volna, de gondoltam jófej leszek, és hagyom a másik warrior vigye el, mert többnyire ő volt az MT.
Utána több, mint 1 éven keresztül minden Illidan killen ott voltam, természetesen soha többet nem esett a pajzs.
Ja még annyi, hogy adatbázis alapján 16%-os volt a droprate, vagy minden 6. killen esik. De ezek valahogy sosem a mi killjeink voltak. -
Derrewyn
senior tag
-
Derrewyn
senior tag
válasz
MK VII
üzenetére
Szerintem a ranked egyszerűen nem neked való. Ki tudnám fejteni, hogy miért nem csipázom azt, aki kilép bármilyen szar csapatból, de azt hiszem értelme úgysem lenne.
Ja igen, Quick Play-en meg ne nagyon számíts 2-2-2 felállásra. Sőt néha még arra se, hogy lesz healer vagy tank. Az egy ilyen játékmód, nincs tétje.
-
Derrewyn
senior tag
Most állítólag korábban kezdődik, és már délután 5-kor indul móka. Force Gaming-ről van az infó.
IGN youtube csatornáján vannak fenn OW videók, amikben van pár érdekesség a karakterekkel, fejlesztésükkel kapcsolatban. Akit érdekel az ilyesmi, annak érdemes megnéznie őket.
(Melóból nem tudok linket adni YT le van tiltva.
) -
Derrewyn
senior tag
Ecopoint Antartica-t eddig is Arena map-nek hívták:
Szóval szerintem ez inkább annyit takar, hogy több pálya lesz az Arcade-ben.
Ahogy nézem ezek a pályák is 3 hőshöz kapcsolód(hat)nak, ahogy Antartica Mei-hez. Sombra, (talán) Bastion és Pharah v. Ana.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Joezyka
üzenetére
Valószínűleg hétfőn bőven be lehet fejezni, de talán még kedden hajnalban is, mivel az amerikai szerverekkel egy időben történik nálunk is minden, és 10 órával előbb vagyunk.
A heti questek kedden 12:00 PST-kor lettek aktiválva (elvileg), ez nálunk kedden este 10 óra, viszont arra azért senki ne alapozzon, hogy eddig biztosan elérhető a Nexus Challenge. -
Derrewyn
senior tag
válasz
Swinegod
üzenetére
Ez szép.

Általában ott döglenek bele a McCree-k az ultijukba, vagy jó esetben is 1-2 kill összejön (aztán utána halnak). Ritkán helyezkednek ilyen jól, és akkor is többnyire az ellenfélnél vannak.
Nekem a D.Va ultimate adja ki egyre ritkábban, egyre több a barrier a játékban, és a játékosok is ügyesebben rohannak fedezékbe.
Viszont egy meccs végi roham vagy overtime megállítására még mindig tökéletes.
-
Derrewyn
senior tag
Szerintem egyszerű a magyarázat, a silver tetejére, gold aljára rakja be 10 meccs után az új játékosok zömét a rendszer.
Érdemes nézni az accountok szintjét, valószínűleg akad közte olyan, ami 30-40 körül van. Az ilyen emberek többésge pedig a hősöket nem ismeri, alapvető helyezkedési gondjai vannak, szituációkat nem ismeri fel. Voice-on persze többnyire nincs, ha meccs közben mégis feljön, akkor is csak azért, hogy beszólhasson.Bronzból viszonylag könnyű silver tetejére feljutni, de 2000 körül nagyon változó a meccsek minősége, gyakran olyan érzésem van, hogy az sem mindegy, hogy milyen napon és mikor játszok.
-
Derrewyn
senior tag
Szerintem még mindig a Defense Matrix-ben van a hiba. D-Va a main-em, és érzésre időnként túl sok mindent megfog, néha a leengedése után is elakad benne egy-egy ulti.
Amúgy Symmetrát miért nem veszik ki? Az elpusztíthatatlan teleport elég nagy bug, mégha tudatos exploit is kell hozzá.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
horvi0813
üzenetére
Nem is kellene hozzá feltétlenül ölni, hogy végre átjöjjenek a chocke-on. Én D-Va-zok főleg, és ilyen helyeken rendszeresen megyek flankelni, vagy pontot foglalni. Ilyenkor nem ritka, hogy 2-3 ember is rám fordul az ellenféltől, a csapatom meg csak lövöldöz befelé a kapuban, mert pl. Symmetratól vagy Bastiontől fosnak. Koordináció és jó helyzetfelismerés az sajnos nagyon ritka.
Mondjuk, amikor egy Reinhardt becharge-ol 6 ellenbe, azt én sem követem, de azok többnyire el is hullanak, mielőtt falat érnének.A másik, ami felidegesít, amikor ott vagyunk 2v1-be valahol, és a társam miután bekap 50% sebzést, elmenekül. Nem áll bele a szituba, pedig simán megölnénk ketten pl. a Symmetrát, de neki fontosabb, hogy ő életben maradjon, 1v1-ben én már nem tudok elfutni, Symmetra túléli 5 HP-val, és aztán lerakja a teleportot és a 6 sentryt.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Na ja, ilyen nálam is van, nyerek 2-őt, aztán veszítek kettőt, és lejjebb vagyok, mint ahonnan eredetileg elindultam.

Ezért is játszom healer helyett inkább tankokkal mostanában.
Mondjuk egy winstreak után olyan is volt, hogy alig vont le a következő pár loss miatt, de azért nem az a jellemző, hogy 6-8 meccsen át nyerni tudok soloQ-ban.Én is úgy érzem, hogy kevesebb a leaver, mint season elején, akkor szinte minden meccsen volt egy valamelyik csapatban, most már sokkal ritkább. Persze, ebben az is közrejátszhat, hogy a borzalmas placement után sikerült bronzból goldba felküzdenem magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Apple iPhone 11 - népalma
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- ZEN.com
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robogó, kismotor
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- Beats Solo 4 vezeték nélküli fejhallgató, bontatlan.
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

TBT