Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
Rendbetették a dolgokat, tetszenek az újítások. Endorsment, amíg el nem éred az előző seasonban elért szintedet addig vereségnél vagy semmit nem buksz a rangnál vagy amikor már közel vagy akkor csak minimálisat (ezzel kb. leharmadolták a sz*pásfaktort addig amíg eléred a valós szintedet).
Persze vannak hülyék ill. nagy a szórás, tegnap pl. enrage-lt valaki mert elpickeltem előle Moirát mikor együtt választottunk de előrébb voltam a sorban...Phara stadium-ban brutális lett, ha nincs olyan dps aki eredményesen tud messzire lőni akkor kb. egyedül lehozza a meccset ha ügyes.
-
BaLee
addikt
Most meg első voltam a sorban, pickeltem Moirát. Alt - taboltam, mire visszajöttem Ana-val voltam és az utánam következő embernél volt Moira.
Valami itt nem 100-as.
-
BaLee
addikt
válasz
Redcaster
üzenetére
Na az tök jó, mentem is pár kört.
Tetszik ez az új loadout tologatós új játékmód. Összetettebb, mint a sima, mivel így, hogy mindkét csapatnak a sajátját kell tologatni elég bonyolult felhozni overtime-ban ha nem te vezetsz. Az ellenfél kocsijánál is lenni kell valakinek meg a tiédet is tolni kell...
Azt viszont mondja már meg valaki, hogy mitől van, hogy az elején kiválasztasz egy karaktert a draftban, majd a csapattársad pickeli előled, és utána ha mondjuk Mercy-t akartam választani de az ellenfélnél már volt erre beadott nekemv alami tök randomot...
-
BaLee
addikt
Kicsit elbaszták a Stadium-ot.

Értem az újítást, meg jó, hogy egyre több hős van de ez az indulás előtti válogatás? Elvesz 3-4 percet illetve most már nem csak a csapattársad tudja pickelni előled a hőst, hanem ha a másik csapatban van már olyan akkor sem használhatod. Szerintem ezt a seasont pihentetem, pedig megszokásból megvettem a battle passt.

-
BaLee
addikt
Nekem egyelőre tetszik eza Stadium event. Olyannyira, hogy rankedet még el sem kezdtem.
Bár elég sokrétű. Nem kis meló lehetett ezt így összerakni.
-
BaLee
addikt
Nekem nem hiányzik a 6v6, 5v5 szerintem sokkal élhetőbb.
-
BaLee
addikt
0 skin nekem is. Amúgy a végén azt nem tudtam megfigyelni, de mintha annak ellenére, hogy visszaestem gold-ba megadta volna az elért platináért járó jutalmat. Ezt figyeltétek? Vagy más nem volt ilyen helyzetben hogy visszaesett?
-
BaLee
addikt
Belelkesültem a sok pozitív beszámolón, meg múlt hét közepén végre visszajött a javításból a normális egerem így ráfeküdtem a témára. 15 láda után nulla új skin, szóval a lelkesedés alábbhagyott és meg is untam.

Pedig a junkersteines pve mód egészen bejött, csak az embernek elmegy a kedve, ha 15 ládából összesen egy lila esik az is pénz. Sym skin mondjuk nem rossz de 3000-et nem adok érte, mert akkor úgy járok, mint az Anniversary boxos Soldier skinnél, hogy az meg nagyon kellett volna, természetesen nem esett, pénzem meg nem volt rá... -
BaLee
addikt
Így van. A damage többet mutat(na) bár ott meg bezavar, ha a pajzsot lövöd, bár erre én azt mondom, hogy azt is le kell szedni. Ha más tiszta célpont nincs, én mindig Rein vagy Orisa pajzsát bontom. Aztán ha leesik a pajzs mehet a móka. Voltam már bronze killes 15000 körül dmg--vel mert mindig más ölte meg őket végül, de nem bántam. Inkább az szokott zavarni, ha valakit lelövök 10-20hp-ra, majd megöl és utána még leszed 2-3 embert mondjuk az ultival. Pharah tipikusan ilyen szokott lenni, mert ugye az aranyszabály, hogy phara-t csak soldiernek szabad lőni más hozzá sem érhet, még akkor sem ha épp fejmagasságban repked.

Múltkor nekiállt fikázni a csapatunkból Hanzo, hogy Soldierként miért nem nekem van gold medalom miért neki. Ezzel mondjuk nekem az jött le, hogy Hanzo szerinte is szar hős, de ő valahogy jó vele, én meg szar. Majd átvette a csapat is és felváltva szidtak engem chatben pedig nem voltam különösebben béna, és a végén elég simán nyertünk. Bár megint rezgett a léc, hogy oké ha ennyire szar vagyok akkor jövök törpével és ütöm a bejáratnál, de végül mégsem tettem, meg ezekért a "kedves" csapattársakért megéri küzdeni.
Van amúgy valami auto mute a játékban? Én nem használok voice-ot, de engem folyamatosan abban szidtak, amire írtam vissza valamit amiben szerepelt a retard szó és utána többet már nem tudtam írni...
-
BaLee
addikt
Imádom az okos társakat. Van ez az új map a Junkertown. Nagyon tetszik. Nyomtunk rajta két olyan meccset, hogy mindkét team 2x tolta végig a payloadot, majd a 3. 1 perces hosszabbításban dőlt el a meccs. Annyi volt a titka, hogy Bastion a szekérre támadóként és Reinhard és/vagy Orisa, pajzs elé váltogatva és dara végig.
3. körre az ellenfél újat húzott, Hanzot pickelt valaki amivel jól is tolta és ultival kinyírta az egész payloades brigádot.
Na mondom ez tuti taktika, jött is egy új meccs ezen a mapon. Bastiont pickelem, kérem őket, hogy valaki hozzon pajzsost védeni. Levezettem nekik, hogy így simán nyerünk. Nem hozott senki. Még így is simán lehetett darálni Bastionnel a nagy tér miatt, simán gold voltam így is, csak én öltem szinte, mégis nekem puffogott mindenki, hogy váltsak már, mert mindig meghalok. Ami amúgy így is volt de legalább előtte 2-3-at megöltem. Első kapun jutottunk túl, ellenfél meg végiggyalogolt rajtunk simán. Ilyenkor tudom a fejem verni a falba.

-
BaLee
addikt
válasz
bazs0811
üzenetére
Jah értem.

Amúgy én nem értékelem túl magam, mert nem állítom, hogy stabil platina játékos lennék, inkább gold környéke. De eddig mindkét szezonomban megvolt a platina, és most is elértem, csak visszaestem. De a szezon elején mérföldekkel jobb volt a játékok minősége. Értem ez alatt, hogy jó meccsek voltak. Most folyamatos 0:2-es alázások, van amikor a végén már a bázisról nem tudunk kijönni.
Szerintem ebben benne van az, hogy aki visszaesik mások hülyesége miatt, az kicsit beeszi a "leszarom" tablettát. -
BaLee
addikt
válasz
f3rdzs0
üzenetére
Nekem meg teljesen negatív tapasztalatom van erről az évadról. Valahogy sikerült felmennem platinába (akkor még nem tudtam, hogy most már lehet rangot bukni) aztán onnantól egy 2530-tól 2300ig tartó szabadesés következett. Tiszta retardált lett mindenki, throwerek, első nehézségek után leaverek, társaikat folyamatosan fikázók. Szerintem nem túlzok, ha azt mondom, hogy 15 meccs alatt 1-et sikerült nyerni. Olyan meccseim vannak, mint előtte még régen 1500 körül.
Én csodálkozom magamon, hogy tegnap is 2 ilyen halál szar meccs után még mentem egy 3.-at ami szintén hasonló volt, így hagytam is aznapra.
Lehet, hogy az hülyítette meg az embereket, hogy lehet rangot bukni? Vagy csak nekem van ennyire szar tapasztalatom?
-
BaLee
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Olyan mondjuk nálam is van, hogy percekig nem tudok/akarok elultizni soldierrel, mert a csapat nem fogja fel, hogyha regroupolunk, beállok melléjük, és eltolom az ultit akkor mindenki elbújik a sarok mögé, illetve reinhard + orisha/d.va pajzsába nyomom az ultimat...
Ilyenkor próbálok mögéjük menni és nagyon ritkán bejön, gyakrabban meg rám mozdulnak mind a 6an, mert a többiek éppen regroupolnak tovább, vagy mégsem támadnak amikor kellene.
-
BaLee
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ezt átérzem. Pont ma volt egy ilyen meccsen ami után le is rakott és el is ment a kedvem a játéktól.
Map mindegy is, támadó oldalon soldierrel tök jól megy, ultikat is jól elkapom ami ritka, be is toljuk a payloadot. 3 gold. Csere. Jön symetra, itt is jól megy, a teleportomnak hála majdnem meg tudjuk védeni az első pontot, hosszabbításban bukjuk el. Majd nyomjuk tovább, még mindig jól megy, teleportokat pakolgatok de csak jönnek. Uccsó pont, már kapom az osztás hogy váltsak (elég bunkó hangnemben) de még megvárom, mert pont feltölt az ulti, pajzsot lerakom. Totál szét estünk, nem sokat ér, le is szedik. Váltok soldierre, már csak én ölök szinte, többiek leragadtak az useless sym-nél, főleg egy valaki. Be is tolják sajnos. Kapom az osztást, de most már nagyon felhúzom magam, beírom hogy uselessként 2 gold meg silver dmg talán nem rossz annyira... De csak mondja, hogy így useless úgy useless, elpattant valami, pickeltem a törpét és a kezdőn maradtam. 163 szint óta először...
Nem érdekelt már a meccs, csak az, hogy ez a nyomorék ne nyerjen. Végül döntetlenre hozták valami csoda folytán szóval velem biztos nyertünk volna de már ez sem érdekelt. Túl sok lett a barom ebben a játékban.
-
BaLee
addikt
-
BaLee
addikt
Tyű, felmentem diamondba, majd kikaptam párszor erre kiírta, hogy 5 meccsen keresztül alacsonyabb skill ratingem volt ezért visszarakott goldba. Lel.

-
BaLee
addikt
válasz
Swinegod
üzenetére
Nekem Volkskaya-n estek nekem miután támadó oldal Soldieres bronz medálok után (ahol simán bementünk, még 4 perc maradt is) védekező oldalon Symmetrával arany elim-ig jutottam de én voltam a fasz, és váltsak már, pedig ott szerintem a 2. pontra is qrva jó Symmetra de láttam annyira be vannak feszülve, hogy váltottam Phara-ra és ott is én voltam a fasz amikor mindenki halott volt nálunk, enemynél 5en állnak a ponton, nekem 50hp-m maradt és nem estem be contest-elni.

-
BaLee
addikt
6 vereség, 1 döntetlen, 3 győzelem és 2402 pont. Azt hittem silver alja lesz.

Múltkor 8 győzelem meg talán 2 vereség után valami 1600 pontot kaptam...
Lehet nézi azt is ki hogy teljesít a vesztes csapatban, mert uccsó meccsen konkrétan 5 career best-et csináltam 4 arannyal mégis kikaptunk.
-
BaLee
addikt
Hú, nyomtam ma 3 placement meccset, mindhárom meccsen qrva jól ment önmagamhoz képest, ez az első két meccsen annyira volt elég, hogy védekező oldalon Symmetrával 4 goldot szedjek össze, ezeket meg is tartottam de a csapat minkét esetben olyan harmat gyenge volt, hogy kikaptunk. Jött a 3. meccs, védekező oldal, szintén Sym, szét lettek szívatva, esélyük nem volt, első pontot sem tudták elkezdeni foglalni, jött a fordulás, minket még jobban sz*pattak, mint mi őket, szóval egy remek döntetlent sikerült összehozni.
Na majd holnap...

-
BaLee
addikt
válasz
brumi1024
üzenetére
Tegnap 3 pálinka és két sör után nagyot küzdöttem egy Genjivel, de végül sikerült bemákolnom a győzelmet. Annyin múlott, hogy beszabadultam egy szobába ahol 3an egymást lőtték én meg leszedtem mindenkit.
Amúgy a genji szerintem nagyon erős főleg soldier ellen, junkkal még nem nagyon találkozta ill. direkt kerültem a pincét.Engem az szokott felb@szni ami miatt megnyertem a fenti meccset, hogy valakit lövök, engem is lőnek, futok utána és akkor vagy lelövik előlem majd engem is, vagy csak simán előbb engem, utána őt.

Feszültség levezetésnek jó lenne de inkább feszültséget szoktam gyűjteni a meccsek alatt.

-
BaLee
addikt
Kár, hogy általában úgy gondolkodik a team, hogy Phara az Soldier dolga egyedül még akkor is ha Mercy ott van a seggében. Ennek megfelelően nem is foglalkoznak vele, viszont te soldierként kapod az ívet, hogy nem igaz, hogy nem tudod leszedni... 6-8 meccsenként mindig van egy ilyen. És vannak mapok ahol kifejezetten szívás lelőni, mert nincsenek zárt területek és villámgyorsan elbújik valami mögé. Természetesen ilyenkor mindig én vagyok Soldierrel, és próbálom legjobb tudásom szerint, mert tudom, ha átadnám másnak akkor sem lennénk előrébb. Aztán meccs végén ömlik a Soldier noob szöveg, mikor beírom hogy egyedül nem lehet mit kezdeni Phara + Mercy kombóval akkor két ember vágja rá, hogy dehogynem.

-
BaLee
addikt
válasz
freeknight
üzenetére
Én is ezen a véleményen voltam egészen addig amíg két VGA driver hiba miatt ki nem estem meccs elején. Mivel ilyenkor a meccs félbeszakad esélyed sincs visszaérni újraindítás után, elsőre 10 perc ban, másodikra talán 2 órát kaptam. Ugyanígy nem tehet róla az akinek szar a netkapcsolata...
Bár a másik oldal is érhető. Miért én szívjak, ha valakinek szar a nete, vagy épp le fagy a gépe...

-
BaLee
addikt
Legújabb bug: belépek competitive meccsre, van kurzorom de mellette ott az egér és bármit nyomok nem mozdul a karakterem, csak az egérkurzort tudom mozgatni. Semmire nem reagált, alt taboltam többször is, de semmi. Lelőttem az ow-t kaptam a 10 perc büntit...
Ilyen nekem még nem volt. Volt másnál is ilyen?
-
BaLee
addikt
Nekem is az a kedvencem, mikor pl. Volsykayan nem bírunk bejutni a kapun sem, csapat sír, meg szenved, meg regroupol, kapom az oltást, hogy miért megyek külön utakon amikor a 3. regrouppal sem mentünk semmire... Írom nekik hogy inkább hátba támadni próbálom őket.
Csapat regroupol, én meguntam, ők támadnak balról én megindulok, berohanok jobbra, fel a lépcsőn. Leszedem oldalról mercyt aki miatt minden kísérletünk bukásra volt ítélve, tovább megyek, leszedem a törpét tornyostól együtt, megindul felém a maradék 4 ember az ellenféltől, várnám a többieket, de már mind meghalt.
Mire újra élednek arra újra teljes a védő csapat... 
Inkább kardomba dőltem. -
BaLee
addikt
válasz
Hannibhál
üzenetére
Már én is kezdtem beletörődni hogy nekem 1800-1900 a szintem, mert ott tanyáztam jó pár hétig, de azért ha szinte minden meccsen nálad a gold medálok többsége akkor azért kicsit kilóg a lóláb. Ott szokott elbukni a meccs, ha engedsz a többieknek és megpróbálod supportként támogatni őket, de ők nem bírnak lelőni senkit.
Amúgy tényleg DD-ként egyszerűbb kikeveredni ebből a szituból, mert még mindig úgy a legnagyobb ráhatásod a meccsre, pl. Soldierként még helalni is tudod magad ami szintén baromi sokat számít.Na lényeg a lényeg, mióta ötödikre sikerült átlépnem a mágikus 2000-et azóta sokkal többet nyertem, kevesebb az idióta és iszonyat jó meccseket lehet játszani. Kevesebb a leaver, a troll ill. nem sírnak pickek miatt hanem hoznak olyat ami kell. Szóval kitartás.
-
BaLee
addikt
Írtam korábban hogy 3 vagy 4 meccsem volt amin pont a gold szintlépés múlt, de mindig iszonyat troll/haszontalan csapatot kaptam, így ment a liftezés. Az 5. meccs is necces volt, Volkskaya pályán simán behúztuk a támadó oldalt, maradt vagy 4.5 percünk, a védés is jónak ígérkezett, de hosszabbításban összehozták. Na, a maradék 4.5 perc pokoli volt, alig jutottunk a pont közelébe, és azt annyira jól védték, hogy ha 1-2 védőt le tudtunk szedni már jónak tűnt, ám valami csoda folytán 15 mp-el a vége előtt megnyertük így meglett az áhított gold. Na, azóta nem nagyon volt megállás, most épp 2200 felett járok és azt kell, hogy mondjam ez egy más dimenzió.
Lehet, hogy csak 100-200 pontról van szó de ma vagy 3 olyan izgalmas meccset játszottam, amit 2000 alatt soha. Végre tényleg élvezni a játékot.
-
BaLee
addikt
Bele is szoktam néha keveredni, mikor a nagy rohanásban, utolsó pont védésénél teleportert rakok le shield generátor helyett. Nagyon jó amúgy szerintem Sym, csak egy normális csapat kell hozzá, anélkül halott. De rövid és közepes távon ha utolér, nem sok esélyed van ellene, főleg ha pajzsot is dob... Sokszor DVA-t, Roadhogot de még Reinhardot is le lehet szedni vele, miközben körülötte ugrálsz. Főleg, hogy általában nem is rád fókuszálnak, mert mindenki Soldiert meg Pharát kergeti mondjuk.
Sokszor belefutok abba, hogy felrakom a kis lézereket, de valahogy lekapnak és mire visszaérnék már el is foglalták a pontok. Onnantól sok mapon már megette a fene az egészet. Bár Anubis-on még egész jól lehet vele aprítani a 2. pont védésénél is, de pl. Hanamura-n ha nem tudjátok megfogni az első pontot, a 2.-ra már szerintem nem annyira ideális.
A kedvenceim meg az okos, semmirekellő csapattársak, Numbanin is Sym-et pickeltem, de átjöttek rajtunk, nem tudtuk feltartóztatni őket, teleportot sem védte senki, majd a nagy rohanásba az utolsó pont védésénél sikerült teleportot leraknom shield generátor helyett, nekem köszönhetően tudtunk húzni még 1.5 percet az utolsó foglalásnál, de ahogy betolták már kaptam is a "retard Sym" kommenteket, mindezt 3 gold medál mellett... Az indoklás, hogy miért tettem teleportot az utolsó ponthoz. Írom neki véletlenül, de nem hiszem, hogy ezen múlott a dolog. Na ez mondjuk ki tud borítani. -
BaLee
addikt
Nem tudom mennyire jó ötlet jelezni, hogy az ellenfél csapatában group-ban játszanak (mert ha jól emlékszem látszik). Most összejött egy elég jó kis group, randomokból, de együtt maradtunk, vagy 5 perc volt míg bedobott egy meccsre, majd mindkét esetben a meccs elején kilépett valaki az ellenfélből...
Amúgy tényleg troll a játék. 3x álltam már 1990 ponton, mindhárom esetben olyan hulladék csapatot kaptam, hogy azzal esélytelen volt bármi, talán 1 meccs volt viszonylag szoros.
-
BaLee
addikt
Meddig tart ez az event? Ha rákeresek 13-át ír de az nem csak a dupla xp vége?
Baromira kéne a Cyborg76 skin, de se dobni nem dobta és aranyat sem akar dobni és még 500 kellene hozzá...
-
BaLee
addikt
válasz
MK VII
üzenetére
Pont most lett vége egy ugyanilyen meccsemnek...
Soldierrel voltam, esélytelennek tűnt leszedni Pharat a folyamatos Mercy heal miatt, de Mercyt sem tudtam lelőni, mert közel kerülni sem tudtam. Kaptam néha az osztást, hogy szedjem már le. Elnyomtam 3 ultit nagyrészt rájuk, akkor azért haltak, 3-4x sikerült leszednem a párost vagy legalább Phara-t. Simán betolták a payloadot, egyszerre jöttek a gz Soldier meg hasonló beírások. Beírtam nekik hogy próbálják meg akkor ők leszedni ezt a párost bármilyen segítség nélkül. Na, nem is kapkodtam a pick-el, a legnagyobb hangú pickelte előlem, hogy majd ő megmutatja. Hát jött a szokásos forgatókönyv, szívtunk ahogy kell, nagyszájú barátom talán 1x tudta leszedni, max 2, itt már csendben volt, majd a meccs végén ő lépett ki elsőnek...
-
BaLee
addikt
Utálatos kis dög. Nekem a vérnyomásom azért szokott 200 lenni, mert oké, hogy lefagyaszt, de szerencsétlen csapattársaim ott ugrálnak körülöttem és simán kinyír ilyenkor is.
Én már több esetben tudtam megmenteni csapattársat, mert ha fagyaszt, főleg ha utána egy helyben áll és a fejedre céloz akkor elsőrendű célpont. Visszafelé nem annyira jellemző.

Ráadásul a kis 200hp-s dps-eknek ilyenkor általában egy fejlövés elég a halálhoz... -
BaLee
addikt
Csökkentették végül Soldier sebzését vagy csak én lettem bénább?

Érzésre senkit nem tudok lelőni akit eddig pont sikerült.Symmetra meg szerintem mocskosul OP.
-
BaLee
addikt
válasz
kazuma921
üzenetére
Én is hasonlóra jöttem rá. Ha görcsölsz, hogy feljebb juss akkor úgyis csak szívni fogsz, mert trollokkal vagy hülyékkel rak össze. Én ha eldöntöttem, hogy nem görcsölök ezen a dolgon, mert ez csak egy játék akkor könnyebben ment az egész.
Amúgy van valami befolyása a placement meccsek eredményére annak, hogy hol végeztél előző szezonban? Mert én 2503-ról indultam, az is maradt a max, valahol 1850 körül végeztem és mintha olvastam volna, hogy olyasmi szintről indul az ember ahol végez!?

-
BaLee
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Az 1v1 az elég hosszú, bár nekem szokott menni, viszont a 3v3-at jobban szeretem, ott még akkor sem fix bukó a dolog ha a társaid meghalnak, ha ügyes vagy (ők meg nem annyira) le tudsz vadászni akár 2-3 ellenfelet is. Illetve gyorsabb is szerintem mint az 1v1, főleg ha nem azzal szórakozik valamelyik fél, hogy kihúzza döntetlenre, ami mondjuk supportnál előfordul. Láda vadászatra szerintem a 3v3 az optimal.
-
-
BaLee
addikt
Engem mindig halálra szívatnak Junk-al Soldierként de lehet én vagyok béna.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Igazából a távirányítós bombája simán kinyír ha már sebeztek rajtad picit és nem full hp-val rohangálsz. Trapet is nehéz kiszúrni akció közben, na meg a legváratlanabb helyről érkező robbanó lövedékek is tudnak meglepetést okozni.
-
BaLee
addikt
Én még nem hagytam el meccset, de tegap rezgett a léc. Új event, új lelkesedés, toljuk a rankedet!
Első meccs (Ilios), foglalós móka, az ellenfél csapat olyan szinten beszorított minket a kezdőnkre, hogy a hajóból sem tudtunk sokszor kijönni, egy gyors 0:2 után valami csoda folytán nyertünk 1 kört, de gyorsan vége lett. Utána Eichenwald. Itt egy Diamond rangú Sombrával trollkodott (meghalt folyton, kinyírta magét) így a meccsnek hamar vége lett. Következő meccs King's road. Mi támadtunk először, teljesen jól toltuk, pár méteren múlott, hogy nem tudtuk végigtolni a payloadot. Védőként az ellenfélnek az első pontot overtime-ba sikerült elfoglalnia, majd végigtolták... Utána egy hasonló koreográfia volt Dorado-n...Mondom magamban győzelem nélkül nincs alvás... Még 1 meccs. Volskaya Industries. Soldierem után még 3 dps és 2 healer. A healer anyázott is rendesen, de nem váltott senki (én sem, már így is idegállapotban voltam). Első ponton átmentek, mint kés a vajon, de valami csoda folytán a 2. pontot megvédtük. Fordulás, senki nem hozott tankot. Mondom jó akkor jöjjön D.Va. Kb. 2 perc alatt mentünk végig rajtuk úgy, hogy D.Va-val lefogtam és kivédtem minden lehetséges támadást. Így végére becsúszott egy győzelem azért.

-
BaLee
addikt
Hogy lehet ilyenkor visszalépni a játékba? Engem múltkor kidobott afk miatt (csengettek) és már nem engedett vissza. Ilyenkor lehet, hogy mást már berakott a helyedre? Bár meccs elején volt, lehet hogy vége is lett miatta a meccsnek...
Tegnap egy igazi retardálttal sikerült összefutni. 3 meccset játszottam, 1 vereség, 1 sima vereség (2 újonc is volt 30-as szinttel, fogalmuk sem volt mit kell csinálni) próbáltam supportálni őket, de esélytelen volt. 3. meccs, indulásnál 3 dps, ill. 2 healer, 1 tank. Valami Fake nevű gyökér nekiáll sírni, hogy ő nem tud healelni 3 dps-t, vagy vált valaki vagy jön Sombrával. Nem váltott senki, már én sem, mert meguntam a szerencsétlenkedést, jött is hősünk Sombrával. Arra élvezkedett első körben, hogy övé a gold dmg, a többi dps meg noob. Na most gondolom el tudjátok képzelni, hogy egy Pharah, Soldier, Sombra hármasból melyik kettő az elsődleges célpont... Haltunk is ahogy kellett. 2. kör elején valaki gondolt egyet, hogy akkor "okos enged" ő vált tank-ra. Hősünk nem váltott, mert hogy ő a gold dmg ő már nem vált, váltson a másik két noob dps. Na, gold dmg is még talán 1 percig volt mert utána többet sosem, nem is váltott, ki is kaptunk simán 0:3-ra, de még a végén is azt írogatta, hogy Sombraként ő a gold dmg és hogy ekkora noobok a csapattársak. Ez a játék sokkolt. Azt hittem ezt a szintet valahol 1500 alatt elhagyta az ember. De nem. 3 meccs, -100 pont, elég is volt tegnapra.

-
BaLee
addikt
válasz
Derrewyn
üzenetére
Én végigjártam a ranglétrát 1000 alól most 2000 felett járok picivel és amilyen durván lehet szívatni a német egy D.Va ultival kis szinten, annyira ritkaság megölni bárkit 2000 körül vagy felette. Az általad írt két szitunál tényleg jó tud lenni, illetve akkora manővert láttam D.Va-val ráadásul a mi oldalunkon pár napja, hogy csak néztem.
Ugye azért könnyű kivédekezni, mert nézed, hogy honnét jön. Na az emberünk hollywood mapon payload kíséretnél a célpont előtt balra vannak ládák egymáson. Ott nyomta be a csapattárs az ultit és úgy küldte be a robotot, hogy épp átesett a dobozokon és nem tudták kapásból megállapítani, hogy honnan jön az áldás, 5 kill, potg és egy sima győzelem lett az eredménye.
Hanzo ultijánál is hasonló a helyzet, bár azért aki ügyes és tapasztalt vele az 2000 felett is tud meglepetést okozni, én pl. McCree ultijánál halok legtöbbször...
-
BaLee
addikt

-
BaLee
addikt
Na igen... Widow az egy érdekes állatfaj.

Múltkor Gibraltar-on támadtunk volna, de az ellenfél Widow mindig leszedett mindenkit, amiért a 3. perctől kezdve folyamatosan kaptam az oltást, hogy váltsak soldierről, majd Ő leszedi, meg nekem lenne a dolgom hogy leszedjem. Ez mind szép és amúgy igaz is, csak ha az egész team annyira alkalmatlan bármire, hogy ahol feltűntem már mindenki engem lőtt, mivel más nem jelentett veszélyt rájuk így közelébe se jutottam Widownak, pedig amúgy soldierrel rakétával nem lett volna nehéz leszedni. Ilyenkor mindig ott a kisördög, hogy váltsak, hagyjam neki, vagy maradjak és próbáljam meg én. Régebben simán váltottam volna ilyenkor, aminek egy sima lose lett volna a vége, a szájhősünk meg elsőként lépett volna ki a Defeat felirat után közvetlenül...Egyébként Widow egyik leggyilkosabb karakter jó kezekben. 1-2 hete, még 1500 pont körül berakott hozzánk egy diamond medálos valakit, aki Widow-al nyomta és nekünk nem sok mindent kellett csinálnunk mellette. Csalni nem csalhatott mert enemy sem háborgott, egyszerűen csak Smurf lehetett vagy ilyesmi. Szeretnék egyszer én is úgy sniperkedni, csak az nem az én műfajom.

-
BaLee
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ilyen Rein nekünk is volt, írta ha nem vált senki healerre akkor ő trollkodni fog. Természetesen nem váltott senki így a kezdés előtt végül én váltottam, de hogy mi lett a meccs vége már nem emlékszem.
Sajnos van valami ebben a hozzáállásban, mert ennyi fafejű embert, akit nem érdekel mi a csapat összeállítása, ő akkor is azzal jön amit kigondolt, az gáz. -
BaLee
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nem, hogy countert nem hoznak, tegnap benyögi egy arany medálos csávó silver tetején, hogy ő bizony nem hoz tankot az biztos. Mire a válasz a csapattárstól, nyugi, ez "low rank" itt mindegy mit hozol.
Hanzo lett belőle a gyereknél. Három foglalásos körből szerintem összesen 25%ot nem szedtünk össze, Nepalon a pont közelébe sem értünk. Ha nem ebben a csapatban lettem volna még röhögtem is volna a dolgon, mondjuk így csak kínomban mosolyogtam.
Következő meccsen meg 2 platina medálos (én voltam az egyik) instant pickelte a két dps-t (soldier, phara) erre jött a nyávogás a csapattársaktól, hogy na már el is vesztettük a meccset (kösz a bizalmat...). Erre sikerült úgy megnyerni, hogy itt meg az ellenfélnek nem volt semmi esélye, a nyávogók meg hamar elhallgattak, a végén meg gyorsan kiléptek, annyi nem volt bennük hogy elismerjék, hogy jók voltunk.

-
BaLee
addikt
válasz
Hannibhál
üzenetére
Én meg Soldiert szoktam instapick-elni, de amikor hulladék a csapat akkor egy szuper DPS sem tudja megnyerni nekik a meccset szerintem. Egy jó DPSnek kell, hogy ne csak rá figyeljenek mert különben leszedik pillanatok alatt.
Pl. hiába indulsz meg Rein pajzs mögött egy jól védekező Rein + Orisa kombó ellen szemből esetleg még ki vannak egészítve Mercyvel meg Bastionnal akkor ott neked nem sok esélyed van, ha meg meg próbálom hátba kommandózni őket ulti miatt akkor sír a csapat, hogy nem velük vagyok és nem is jönnek.
Na meg a kedvenc tegnap 95%-os állásnál, mikor ellenfélnél van a pont regroupol a pont és a starthely között félúton. mire 100% lett és vesztettünk még nem tudtunk elindulni, pedig nekik is csak pár hős volt a ponton.
Azért Doradon láttam pár napja egy elég gyilkos kombót, Bastion ült a payload-on, Rein tartotta neki a pajzsot, Mercy healelte folyamatosan mindkettőt, a maradék kettő meg talán Phara meg Widow, de hogy semmit nem tudtunk ellenük tenni az kemény volt. Kíváncsi vagyok ez ellen van-e valami jó recept. Soldierrel nem egyszer támadtam őket hátba de Bastiont akkor sem tudtam leszedni ha rakétákkal indítottam, majd ment a sorozat, illetve ultinál is ugyanez volt, Rein rádfordult, Mercy healelte és robogtak végig a mapon.

-
BaLee
addikt
Hű, iszonyat nagy a szórás rankeden most 1900 körül újra.
Először 1000 körül voltam így kiakadva, ott tényleg nem nagyon vágják a dolgokat az emberek.
De most így silver tetején, hogy egymás után 3 olyan meccsre dob be, hogy 1 Hanzo main az alap, healert nem hozunk, mert az minek, de támadáshoz törpét azt mindig, illetve valaki meg nekiáll sírni, hogy ha nem lesz healer akkor ő trollkodni fog, hát ez katasztrófa.
Természetesen úgy mentek végig rajtunk, mint kés a vajon.Még soha nem léptem ki meccsről, meg nem is fogok, de ezeknek a meccseknek már az elején éreztem, hogy itt az lenne a legjobb megoldás...
Na mindegy, lassan talán meg lesz a 2k.

-
BaLee
addikt
Mi a jó taktikátok arra az esetre, ha rankeden összerak titeket idegenekkel egy jó csapat ellen és még 2 perc nem telt el, már téged szidnak dps-ként. Soldierrel voltam és nyögött mindenki, hogy kill Phara. Ami addig rendben is lenne, ha nem lett volna Mercy mindig a seggében meg nem játszott volna az egész csapat nagyon összehangoltan. 0:1 után kaptam az oltást, hogy váltsak, mert miattam fogunk kikapni (nem másra, hanem adjam oda nekik soldiert). Én inkább kötöttem az ebet a karóhoz mert ahányszor ilyenkor odaadtam soldiert akkor még annyit sem tudtak elérni vele, mint én...
Na 2. körben már tényleg semmi mással nem voltak elfoglalva, mint velem, ha épp lelőttem Pharát akkor sem történt semmi természetesen.
Végül ezt a kört még véginyomtam, majd 3. kör elején váltottam, és odaadtam a kis 13 éves nagyszájúnak Soldiert aki egész 3. körben talán 1x tudott ölni vele, majd mikor a végén jólesően megjegyeztem volna, hogy nem igazán láttam azt a profizmust amit ígért, addigra természetesen lelépett ő is meg a fél csapat, aki engem szidott.
Nem tudom ilyenkor mi a jó taktika. Még bronz teteje felé, ha megkértek, hogy adjam át Soldiert, az elején mindig átadtam, aztán legtöbbször maradt a support szerep aminek az volt a vége általában, hogy healeltem és supportáltam a csapatomat akik nem nagyon tudtak lelőni senkit szóval ezt meguntam. Viszonylag jól játszok soldierrel ezért már nem szoktam leadni, ráadásul gyors a gépem is így mindig én tudok elsőként pickelni, de ha neked esik a csapat szerintem annak a meccsnek már vége akár váltasz akár nem. Vagy?
-
BaLee
addikt
Mi van akkor ha végigviszel egy ilyen eventet pve módban? Ad egy event boxot?
Másodszor állok neki, másodszor lép ki a healer a legvégén és anélkül elég esélytelen, kezdem unni, mert kidobott 20-25 perc...
-
BaLee
addikt
A legnagyobb rémálmom amikor dps-ként nekem kell leváltani healerre kezdés előtt mert látom, hogy egyébként nem lesz healerünk. Platina ranggal a bronzok között én healelem őket, ami mind szép és jó csak senkit nem tudnak lelőni, de értsétek ezt szó szerint. Hanzo persze alap ismét. Első pontot nem tudjuk bevenni, sőt Holywoodban át sem tudunk jutni az első ajtón.
Váltás után minden mindegy alapon váltok Soldierre, aki eddig azzal volt az ugat, hogy miért pickeltem, ahelyett hogy megírnám neki hogy mert nem lőttél vele le senki fél meccs alatt inkább csak hallgatok, nehogy emiatt bukjunk, és végén majdnem sikerül a csoda, de egy jól irányzott Junkrat kerék miatt Overtime-ban bukjuk a meccset...Viszont kicsit később sikerült eddigi pályafutásom legjobb meccsét játszani mindezt ugyanolyan pontszámon, valahol 1050 környékén. Már belépésnél írják, hogy 2/2/2, pick is eszerint alakul, Orisha mindkét oldalon és Nepal-on olyan jó meccset játszottunk, hogy a pont első elfoglalására is perceket kellett várni, majd a végén 99-99% után több perces overtime után kaptunk ki csak a legvégén, de érdekes módon senki nem anyázott, nem bánkódott, nem easyzett, hanem mindkét oldal beírta, hogy GG és kész. Már kezdtem azt hinni, hogy ilyenek itt nincsenek, de ez visszaadta a reményt.

-
BaLee
addikt
Meccsen meg lehet valahogy nézni a társak statisztikáját? Mert tegnap nyomtunk egy katasztrófális védést az egyik mapon, nem szoktam puffogni, de beírtam egy "wtf team?" szöveget az első kör végén amire egyik okosaktól visszakaptam, hogy minek írogat ilyet egy dps aki nem tud ölni...
Ugyanez az ember pickelte utána Bastiont (Rein nélkül) és beült a startpontjukhoz, kb. 3mp-ig élt ajtónyitás után. Hanzo is kötelező kellék volt, direkt figyeltem egész meccsen, szerintem egyet sem ölt. Én meg felhúztam magam a beszóláson és valami 30 körüli killig mentem, 3 gold medállal, nyögvenyelősen épphogy hoztuk a meccset (néha elcsodálkozok, hogy Soldier mennyire jó tud lenni, és mennyire nehéz lelőni ha okosan játszanak vele) eredményhirdetés legelején kilépett szinte minden társ, mint ahogy vesztes csapatból szoktak.
Nagy az isten állatkertje.

-
BaLee
addikt
Múlt héten még csak olvasgattam, hogy embereknek hogyan sikerült durván lebukni + beragadni alacsonyabb pontszámon de hétvégén én is tapasztaltam. A 10 meccs után betett 2503 pontra, ami éppen már platinum rang. Jött pár bukás, de 2200-2300 között egész jól tartottuk magunkat (ketten használjuk az accot barátnőmmel) még úgy is, hogy tényleg a nyertes meccsért kb 20 pontot adott 1-1 vereségért meg 80-100at vont le. Aztán péntektől kezdődően megindultunk a lejtőn, volt kilépkedés, fogalmatlan csapattársak, volt mikor nekünk sem ment, de sikerült egy saccra 12-13-as vesztes szériát összehozni.
Jelenleg 1200 körüli ponton vagyunk.

Itt rengeteg ember nem tudja, hogy mit kell csinálni, nem választ a csapatnak megfelelő embereket, volt aki le is írta, hogy ő azzal az egy karakterrel tud játszani, sajnos 6 ember ellen dps-ként sem lehet megváltani a világot ha pl. Bationként Rein nem áll eléd a pajzzsal hanem elmegy kergetni az ellenfelet plusz a healer sincs a helyzet magaslatán. Most kb. minden 2. meccsen megkérdezik a rangom miatt, hogy boostolt vagyok-e vagy mit keresek ezen a szinten. Most már néha becsúszik 1-1 győztes meccs de tényleg durva, hogy 2200 pont környékén sokkal jobb meccseket tudtunk játszani.Még jó, hogy az elért max pont már nem fog változni mert elég esélytelennek tűnik még a közelébe jutni is...
-
-
BaLee
addikt
Van a karaktereknek is külön szintje? Már több helyen olvastam, hogy karaktereket "húzni". Erről van valami leírás vagy infó valahol hogy ez mit jelent?
-
BaLee
addikt
Na végre meglett hétvégén a lvl25, nyomtam is 10 meccset, egész jók lettek (általában nem nekem köszönhetően
). Végül bedobott ha jól emlékszem 2509 pontra, ami azóta inkább már 2300 körüli. Szezon végén mi számít, a legmagasabb pont, vagy az épp aktuális? Csak mert látom hogy külön tárolja.Illetve van valami jutalom? Esetleg leírás erről valahol?

Új hozzászólás Aktív témák
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- BestBuy ruhás topik
- Gyúrósok ide!
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- Synology NAS
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Ultra Gamer PC - AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5090 32GB/32GB DDR5/2TB NVMe/1000W
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- GAMER PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe/850W
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)