Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8801) butch3r


butch3r
senior tag

sziasztok

egyik barátomnak próbálok segíteni outlook problémával de magamtól nem találtam rá megoldást.

Adott az előző gépe, azon 16005.12827.20560.0 verziójú outlook fut, win 10-en.
Ezen azonnal frissülnek a levelei, mind a kimenő, mind a bejövő. ez van a szinkronizációs beállításoknál:

van az új gépe, azon win 11 van és 1.2023.1108.200-as outlook van rajta. ezen a fenti frissítés gyakorásnál ilyen opciók vannak:


szeretnénk ha ez is sűrűbben frissítene, úgy mint a régi gépen, az elemek beérkezésekor. hogy tudnám ezt beállítani?

Amúgy az egész állítgatás onnan indult, hogy nem látta az új gépen a kimenő levelei között a telefonról küldött leveleit. Pontosan nem tudom mit állítgattam de ezt sikerült végül megoldani (amúgy smtp, imap stb majdnem ugyan az volt mint régi gépen, csak a kiszolgáló címénél a régi gépen .hu-s domain volt megadva míg újon .com. ettől még működött, mind a 2 domain él, de már ezt is átírtam ugyan arra mint régi gépen)

köszi ha van ötlet a fenti problémára.

:R

(#8802) Brandynew


Brandynew
őstag

Sziasztok,

Mi a legjobb megoldás arra, ha szeretném minden levelemet (elküldött és beérkezett) lementeni az Office 365-ös Outlook levelezésemből? És azt hová tudom visszatölteni? Valami lokális lehetőség van? Vagy Gmail?

Köszönöm.

(#8803) Jarod1 válasza Brandynew (#8802) üzenetére


Jarod1
addikt

Talán valami Backuppal Aeomeinak pl van külön outlook mentés gombja..

(#8804) Corbenov


Corbenov
friss újonc

Sziasztok!
Adott 6 kliens, lenne egy új gép, amire a levelezést kellene áttennem. Amiről át kéne tennem , 2 hete nem volt bekapcsolva. Új gépen beállítottam Outlookban a fiókot, de nem indult el semmi szinkronizálás (IMAP), ellenben küldött a szerver üzit, hogy tele a tárhely. A régi gépről exportáltam pst-be, kínomban azt importáltam az új gépen. Most beállt egy faramuci helyzet. Nincs meg ez a 2 heti levelezés, de újak benne vannak. Megemeltettem tulajjal tárhelyet (full volt), utána ment a szinkronizálás, és megjelentek mindenkinél is minden levél. De amint ez az új gép nincs neten, a szerverről megint eltűnnek levelek. Szóval úgy néz ki, hogy a biztos, legtöbb levelet elérő állapot ezen az új gépen van, és ha nem online, visszaáll szerveren egy korábbi állapot. Tudom, csodák nincsenek, lehet ez normál működés, vagy nem tudom, de kétségbeesetten keresek egy megoldást. Lehetne azt, hogy szinkronizálok egyet minden mindenkivel és egyszerűen új gépen megszűntetem a fiókot? Végképp elvesztettem a fonalat, mi szinkronizál mihez és mikor. Tud valaki segíteni Előre is köszönöm

(#8805) tylerddd


tylerddd
veterán

Üdv! Az új Outlook-nál hogy lehet kikapcsolni, hogy ne induljon a Win10-zel?! A feladatkezelőben nincs ott, a beállításaiban sem találtam erre vonatkozó lehetőséget. Köszönöm!

Csak egészség legyen, meg térerő!

(#8806) BigManus válasza tylerddd (#8805) üzenetére


BigManus
addikt

Szia!

A feladatkezelőben van egy indítási alkalmazások fül. Ott tiltsd le.
De lehet, hogy te az internetes ikonra gondolsz?

[ Szerkesztve ]

Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...

(#8807) marec1122


marec1122
senior tag

Sziasztok!

Arra van ötlete valakinek, hogy hogy lehet a beérkezett levelek előnézetének globális stílusán hogy lehet változtani? USer valahogy elállította és nem tudom hol lehet visszaállítani

Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane

(#8808) BigManus válasza marec1122 (#8807) üzenetére


BigManus
addikt

Szia!

Melyik Outlook?
Mit kellene állítani?

Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...

(#8809) marec1122 válasza BigManus (#8808) üzenetére


marec1122
senior tag

szia,

közben kitaláltam. Az immersive readerre nyomott a kolléga. :R

Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane

(#8810) net91


net91
senior tag

Sziasztok,

Az outlookban a beérkezett üzeneteknél létrehoztam különböző könyvtárakat, ahová a leveleket szeparáltan, tartalmuktól függően mentettem el. Most megdöbbenve vettem észre, hogy az általam létrehozott könyvtárak a bennük lévő levelekkel együtt eltűntek. Hogyan tudom visszaállítani az eltűnt könyvtárakat, leveleket?

Az ember feláldozza az egészségét, hogy pénzt keressen. Aztán feláldozza a pénzét, hogy visszaszerezze az egészségét. És mivel olyan izgatott a jövőjével kapcsolatban, hogy elfelejti élvezni a jelent; az eredmény az, hogy nem él sem a jelenben, sem a jövőben; úgy él, mintha soha nem halna meg, és a

(#8811) jeni


jeni
félisten

Van akinek a mai napon az Outlook 2019 nem indul el?
Excel,Word az megy.

(#8812) Jarod1 válasza jeni (#8811) üzenetére


Jarod1
addikt

nálam elindul , volt valami frissítésed?

(#8813) jeni válasza Jarod1 (#8812) üzenetére


jeni
félisten

beragadt valami,pc újra indítással megjavult

(#8814) rgeorge


rgeorge
addikt

Üdvözlet!
Van egy szabályokkal kapcsolatos problémám. Van egy ezer éves pst-m, többek között a céges mail-em tartozik ide, ami POP3-as. Eddig minden más email fiókomat is pop3-két használtam, most viszont a gmail fiókokat átállítottam IMAP-re. Ezek külön ost-ben laknak, de szerettem volna, ha minden beérkező mail átkerül oda, ahova korábban a pop3 protokollal kerültek. Ehhez elég volt egy szabály az új gmail fiókokra, amik másolatot tesznek a pst beérkezett mappába.
Viszont mindegyik gmail fiókra eddig is voltak különböző szabályok, és ezek most nem működnek, mert nem érzékelik beérkezett üzenetnek a másolatokat. Nyilván a szabályokat létrehozhatnám a gmail fiókhoz újra, de nem szeretném első körben.
Szóval a kérdésem, hogy van-e mód arra, hogy egy szabállyal másolt levelet beérkezettnek kezeljen egy másik szabály. Elvileg adott fiókon belül egy levélre több szabály is érvényes lehet, és le is futnak, hacsak valamelyikben nincs megállító feltétel.

Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."

(#8815) zozzo698


zozzo698
tag

Sziasztok. segítséget szeretnék kérni. Van egy ms outlook 2016 os levelezőm. T-online-os címmel. A problémám az, hogy fogadni tudom a leveleket, küldeni nem.
Azt írka hibának, hogy nem sikerül kapcsolatot létesíteni az SMPT kiszolgálóval.
Be van állítva, hogy ugyanazokat a beállításokat használja mint fogadáshoz. :F
Köszönöm a segítséget ötletet bármit.... már lecseréltem a 2007 est egy 2016 ra hátha azzal van gondja h régi a program, de ugyanaz a hiba. Minden írt levelet a postázandóba dob csak. aztán hibát jelez a küldés alatt.

[ Szerkesztve ]

tel.:0630 942 (79) 13

(#8816) harsanyiz válasza rgeorge (#8814) üzenetére


harsanyiz
aktív tag

Szia!
Talán ez lehet?
A probléma leírás: Nem tudok leveleket küldeni, leveleket tudok fogadni,T-Online előfizető vagyok.

A probléma oka
A T-Online 2008. július eleje óta szűri a levélküldő szerverek elérésére használatos hálózati forgalmat (SMTP: TCP 25-ös port). Indoklásuk szerint a cél a hálózatukon keresztül küldött SPAM mennyiség csökkentése. Lépésük hatására minden olyan ügyfél, aki dinamikus IP című kapcsolatról bármilyen külső szolgáltató levélküldő szerverét kívánja használni, jelenleg ezt nem tudja megtenni.
Megoldások
Az alábbi lehetőségek adottak a levélküldés újra működésre bírására:
T-Online levélküldő szerverének használataÁllítsd be SMTP címnek: mail.t-online.huA szűrés feloldása a T-Online ügyfélszolgálatánAz SMTP port szűrése a T-Online ügyfélszolgálatánfeloldható. A jobb oldali ablakban jelentkezz be az előfizetői felhasználó neveddel és jelszavaddal. Majd keresd meg az stmp portszűrést és kapcsold ki
ennek megtörténte után használható tovább a levelezés az eddigi beállításokkal.Webmaila http://webmail.netlight.hu címen elérhető webes felületen zavartalanul működik a levélküldés.Levelező kliens átállítása
a Kimenő levelek kiszolgálójánál megadott, alapértelmezett 25-ös portot használd. Jelöld be a hitelesítést (TTLS vagy STARTTTLS) és add meg a felhasználóneved (ugyan az, mint a t-online által adott e-mail cím) és a jelszót. (Thunderbird esetén a jelszót az első küldésnél kéri)

(#8817) BigManus válasza zozzo698 (#8815) üzenetére


BigManus
addikt

Szia!

Ismerős küldésre a Google paramétereit használja.

Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...

(#8818) zozzo698 válasza BigManus (#8817) üzenetére


zozzo698
tag

Szia, köszönöm, azt meg tudnád mondani mik azok, vagy hol találom? Megpróbáltam az ugyfélszolgálattal az SMTP szűrés feloldását. Elvileg megtették. " A jobb oldali ablakban jelentkezz be az előfizetői felhasználó neveddel és jelszavaddal. Majd keresd meg az stmp portszűrést és kapcsold ki
ennek megtörténte után használható tovább a levelezés az eddigi beállításokkal." ezt a részt nem tudom hol keressem. De egyenlőre nincs változás...nem tudok küldeni.... :F

tel.:0630 942 (79) 13

(#8819) BigManus válasza zozzo698 (#8818) üzenetére


BigManus
addikt

Most olvastam csak, holnap segítek megoldani.

Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...

(#8820) BigManus válasza zozzo698 (#8818) üzenetére


BigManus
addikt

Írtam privátot.

Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...

(#8821) applause


applause
aktív tag

Az új outlook kipróbálása nem sikerül 100%-ra. A Hotmail és gmail fiókokat átfordítja, de a t-online fiókot nem. Ott további műveleteket igényel. A bevitt adatokat nem fogadja el valami jelszót hiányol. Az alkalmazott adatokkal a hagyományos outlook és a posta alkalmazás normálisan működik. Mi lehet ez jelszó, mert az email jelszó nem elég neki.
előre is köszi a választ.

samsung A54 5G, Mercedes A150 2005, Dell Latitude 7300

(#8822) BigManus válasza applause (#8821) üzenetére


BigManus
addikt

Olvass vissza picit...

Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...

(#8823) applause válasza BigManus (#8822) üzenetére


applause
aktív tag

Ennyi erővel hozzászólás sorszámát is írhadtad volna.

samsung A54 5G, Mercedes A150 2005, Dell Latitude 7300

(#8824) applause


applause
aktív tag

Visszatérve problémámra, mit ért alkalmazás jelszó alatt.

samsung A54 5G, Mercedes A150 2005, Dell Latitude 7300

(#8825) Jarod1 válasza applause (#8824) üzenetére


Jarod1
addikt

Szerintem push jelszó a telóra..

(#8826) applause válasza Jarod1 (#8825) üzenetére


applause
aktív tag

Az nem jött.

samsung A54 5G, Mercedes A150 2005, Dell Latitude 7300

(#8827) Mr. V. válasza applause (#8821) üzenetére


Mr. V.
tag

Nekem mobilon van Aquamail nevű program, ami gmail, hotmail, outlook fiókokról tölti le a leveleket.
Ahol biztonságos bejelentkezés lett beállítva (azaz SMS-ben küld egy kódot, ha böngészőben akarok belépni), azt értelemszerűen nem tidja kezelni, így úgynevezett "alkalmazásjelszó" létrehozáséra van szükség. G, hot és outlook esetében is létre lehet ilyet hozni, ekkor az oldal generál 10-15 karakter hosszú jelszót, amit fel lehet használni a bejelentkezési jelszó helyett (amihez kellene az SMS azonosító is, e jelszóhoz nem kell).
G esetében ezen jelszavak eltárolhatók, elnevezhetők, így ha 1-2 program szerinted gyanús (szivárogtat, kémkedik), az adott jelszó törölhető. Hot/outlook esetében erre nem láttam módot.

Tehát az "alkalmazásjelszó" egy adott programhoz automatikusan generált jelszó lesz, amit a szolgáltató weboldalán kell létrehozni.
Tehát a bejelentkezési beállítások maradnak ahogy régen, csak a jelszót kell átírni.
Ha netán a mobilos program az outlook/hotmail, stb. oldalára küld belépés miatt, ott is ezt a generált jelszót kell használni.

(#8828) cigam


cigam
félisten

Ha nincs o365 előfizetésem, akkor be tudok állítani egy programban MS smtp szervert?
Próbálkoztam többféle címmel, de csak annyit ír a teszt levél küldésre, hogy nem sikerült.

[ Szerkesztve ]

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#8829) spe88


spe88
senior tag

Hi

Van olyan opció Outlookban, hogyha beírok egy szót az az e-mail végén ugyanúgy megváltozzon, tehát legyen köztük kapcsolat? Próbálkoztam, hivatkozásokkal, modulokkal, de azok nem erre jók, ahogy nézem.

Köszi

Spóroljunk! Kerül, amibe kerül!

(#8830) cigam válasza spe88 (#8829) üzenetére


cigam
félisten

Mi között legyen kapcsolat? Értem, hogy te érted, de nem kérdeztél rá egyértelműen mit szeretnél. Fogalmazd át, írd le pontosabban mit szeretnél.

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#8831) Mr. V. válasza cigam (#8830) üzenetére


Mr. V.
tag

Egyszerűnek tűnik:
Automatikus javítás. Beírja a helyesírás-ellenőrző automatikus javítás részébe pl. a meglévő ey-->ez formátumban amit majd beillesztene. Pl. KJ-->Kovács János.
Amint a KJ után egy szóközt hagy (vagy tovább írja, ezt nem tudom, ezért érdemes olyan rövidítést használni, ami szövegben nem fordul elő), máris a teljes név olvasható.

(#8832) spe88 válasza cigam (#8830) üzenetére


spe88
senior tag

pl van egy dátum az email elején, ami előfordul még többször az emailben.
Ha az első helyen kijavítom, akkor a többin is módosuljon magától. Gyanítom ez csak valami makrós megoldással menni.

Spóroljunk! Kerül, amibe kerül!

(#8833) Flowtation


Flowtation
őstag

Sziasztok!
2016-os outlook olyat produkál, hogy egy válasz mindenkinek levelet visszadobja, és az összes címzetthez ilyen hiba társul:
"550 Message headers fail syntax check"
Kerestem erre a hibára, de nem jutottam sokra, annyi, hogy a hiba a címzettel van, de én nem jutottam tovább. Annyi látszik a fejlécben, hogy bizonyos embernek csak a neve látszik 'Vezetéknév Keresztnév' formában, míg másnak pl. az email címe kacsacsőrön belül, de ott viszont kétszer. Vegyesen vannak a címzett és a másolatot kap mezőben nevek.
Szerintetek mi lehet a hiba?

Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.

(#8834) BigManus válasza Flowtation (#8833) üzenetére


BigManus
addikt

Szia!

Volt itt a cégen belül ilyen problémám.
Akiknek küldted volna, azoknak egyenként nézd át a névjegyzékbe mentett címeit, mert az egyikbe bele került egy speciális karakter.
De cummantás a dologban, hogy nekem 41 címzettet kellett megnéznem, látszólag nem volt hiba.
Másoltam a címeket és beillesztettem egy szöveges fájlba, ott láttam az egyik címnél, hogy egy téglalap ikon van a kukac jel után.

Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...

(#8835) Ádám16


Ádám16
addikt

Sziasztok!

Az új asztali Outlook Posta folyamatosan kijelentkeztet két fiókomból, hotmail és gmail címest is. Nagyon idegesítő naponta többször újra bejelentkezgetni, feltart a munkában. Miért történhet ez?

(#8836) zsoltip


zsoltip
őstag

Bocsi Fórumtársak... meglehet ide kellett volna kapásból írjam, nem MS O365topikba.

Asztali Outlook kliens, O365 részeként.

Egy névjegyre úgy emlékszem X-szel klikkeltem, és azóta nem hozza fel ajánlásba, csak ha közel teljesen beírom.
Hogyan tudom ezt megváltoztatni, tehát hogy igenis hozza fel?
Nem találok "blokkoolási", vagy "engedélyezési", vagy "priorizálási" listát, ami ezt szabályozná...

[ Szerkesztve ]

(#8837) fabel


fabel
csendes tag

Kedves Közösség!

Windows teljes újratelepítése előtt exportáltam az Outlook adatait, mappákkal és levelekkel együtt. Ez hibátlanul lefutott. Aztán elvégeztem a teljes rendszer törlését, majd feltelepítettem a Windows 10 rendszert ismét. Az új rendszeren szerettem volna az Outlook-ba importálni a korábban mentett adatokat, azonban a következő hibával szembesülök:
"A(z) "Slomo" mappa elemei nem importálhatók vagy exportálhatók. A választott mappanév érvénytelen. Valószínűleg azért mert a mappa nevébe foglalta az IMAP-kiszolgáló hierarchiájának elválasztóját."
Az ímélek többsége nem pedig töltődik vissza, a mappák így hiányosak... :(

Kérem, segítsenek mert megőrülök!

(#8838) Flowtation válasza BigManus (#8834) üzenetére


Flowtation
őstag

Köszi a tippet.
Megnéztem a címeket és észrevettem, hogy pár nem szerepel a mi címjegyzékünkben, mert pl. külsős partner. Akkor lehet ez a probléma? Ezekre jellemzően névvel hivatkozik, de így is volt olyan akit megtalált és olyat is akit nem.

Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.

(#8839) Jarod1 válasza fabel (#8837) üzenetére


Jarod1
addikt

a Régi rendszer titkosítva volt? email adatbázis melyik mappában volt?

(#8840) fabel válasza Jarod1 (#8839) üzenetére


fabel
csendes tag

Köszönöm a választ!

Nem volt titkosítva, az exportálásnál készült fájlhoz nem állítottam be jelszót, a számítógépen sem volt login. Úgy rémlik, hogy eredetileg a Dokumentumok mappában tárolódott valahol.

Amit észrevettem, hogy a korábbi POP3 elérést használt, az új Outlookban pedig csak IMAP van. Nem tudom, hogy ez befolyásol-e valamit.

A másik probléma, hogy akinek segítettem, ő Digi webmailjét használja, ami 30 Mb tárhellyel bír (ilyen létezik még? :((( ) ... szerintem mindig letöltötte az Outlook a leveleket, és aztán törölte a szerverről. Na most az újonnan beállított Outlook visszatolja a korábban lementett leveleket (azt a keveset, kb ötödét, amit visszaállított), és folyamatosan teli lesz a webtárhely, így nem tud leveleket sem fogadni. Sajnos nem vagyok jártas ezekben a külső levelezőrendszerekben, bocsi, ha nem áll össze még a kép a működésével kapcsolatban... nem gondoltam volna, hogy kifog rajtam. Neten pedig semmit nem találtam erről a helyzetről. Szóval ismét köszönöm, ha találunk valami megoldást. :)

(#8841) Jarod1 válasza fabel (#8840) üzenetére


Jarod1
addikt

keress rá pst-re hol van most és tedd oda a régit majd onnan inportáld.

(#8842) szpeti40


szpeti40
addikt

Sziasztok!

Egyik napról a másikra eltüntek az outlook szabályaim.
Ha a szabályaimat akarom módosítani, akkor valamiért ez az ablak jeleník meg:

Az ügyfél alatt ott vannak rendben, viszont a kiszolgálónál nincsen egy darab szabály sem és nem is dobálja szét azok szerint mappákba az emailjeimet :W
Elég idegesítő, hogy nem 2-3 email miatt jelez naponta az outlook, hanem 200.

A webes outlook-on létrehozott szabályok ott lesznek a kiszolgáló alatt is, de valamiért a windows outlook kliensben létrehozott szabályaim nem szinkronizálódnak fel a felhőbe.
Hogyan tudnám ezt megoldani?

Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi

(#8843) marec1122


marec1122
senior tag

Sziasztok!

Tudtok abban segíteni hogy a beérkezett üzenetek oszlop egy pillanatról a másikra ebből a nézetből
erre váltott

Hogyan lehetne ezt visszaállítani az eredeti nézetbe/ eltüntetni az új sort?

Előre is köszi

Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane

(#8844) cyber86


cyber86
őstag

Sziasztok. Nekem volna egy olyan problámám, hogy a bekarikázott rész jelent meg a keresés mező mellett és eléggé idegesít de nem találtam megoldást, hogy hogyan lehetne eltüntetni. A választ előre is köszönöm.

Asus Rog Strix Z790-E Gaming Wifi II, 14700K, 2x16 GB Corsair Vengeance 7200Mhz,Artic LF II 420, XFX 6750 XT 12GB, Samsung 980 PRO 1 TB M2 , Asus Rog Strix 850G, Be Quiet Shadow Base 800FX, Acer Predator XB273UNV

(#8845) Flowtation válasza cyber86 (#8844) üzenetére


Flowtation
őstag

Szia!
Ugyanez van nálunk is, 2016-al, m365-nél még nincs. Rákerestem, de aa microsoft support oldala is csak ilyenekkel van tele, hogy mi ez és hogyan lehet eltüntetni ezt a "fícsört".

Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.

(#8846) hotkar válasza marec1122 (#8843) üzenetére


hotkar
aktív tag

Szerintem így:

Az angol változatban nem tudom pontosan, mik az elnevezések.

(#8847) tomy86


tomy86
addikt

Sziasztok,
Outlook 2021-ben több gmail fiók van felvéve. Megoldható, hogy az egyikre érkező levelekről semmilyen értesítést ne kapjak? Töltse le a leveleket, de ne jelezze az új mailt se az ikonon, se hanggal.

(#8848) BigManus válasza tomy86 (#8847) üzenetére


BigManus
addikt

Szia!

Igaz, nekem nem 21 van, de a beállítások/Levelek alatt keresd ezt:

Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...

(#8849) tomy86 válasza BigManus (#8848) üzenetére


tomy86
addikt

Köszönöm, de ha jó helyen nézem, akkor ez azért nem jó nekem, mert ez az Outlook általános beállításainál van. Így az összes fiókra vonatkozik. Én pedig csak egynél nem akarok semmilyen értesítést az ötből.

[ Szerkesztve ]

(#8850) [HUN]Zolee


[HUN]Zolee
senior tag

Sziasztok.

Azzal a problémával küzdök, hogy próbálom megoldani az alábbi problémát:

Van egy közös e-mail cím amit 3-an nézünk, de ha valaki megnézte eltűnik az olvasatlansági jelzés. Van arra lehetőség hogy, ha valaki elolvassa akkor csak nála legyen olvasott és ne mindenkinél? o365 előfizetés van. Az egyik outlookba beállítottam hogy ne tegye automatikusan olvasottra, de webes felületen nem tudok ilyet beállítani.

''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.