Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8751) csaba951 válasza Canonfan (#8747) üzenetére


csaba951
veterán

Nem túl meglepő módon nincs semmi gond se a gmaillel se az outlookkal. Nálatok nincs rendesen beállítva a rendszer. :DDD

Röviden:
A sopronifotoklub.hu DNS rekorjában fel kell venni ezt az spf értéket:
v=spf1 include:spf.protection.outlook.com -all

Vedd fel a kapcsolatot a helyi it csoporttal. Vagy ők csinálják, vagy megkeresik azt az embert aki be tudja állítani. Bővebben itt.

Hosszabban:
Pl.: Küldök egy e-mailt a jozsi@gmail.com-ra az outlookból, a palyazat@sopronifotoklub.hu címről. Ezt a gmail szerverre megkapja és ellenőrzi, hogy a sopronifotoklub.hu nevében van-e joga levelet küldeni a feladó szervernek (hotmail.com). Ezt a sopronifotoklub.hu DNS rekordjában nézi meg. Ezt egyébként te is meg tudod nézni egy DNS ellenőrzőben. Itt azt látja, hogy a sopronifotoklub.hu nevében senki más nem küldhet leveleket. Innentől tiszta sor. Valaki az outlook szerverét felhasználva akar spameket küldeni a gmail levelezésbe. Jogosan dobja dobja vissza a leveleket a gmail.

Egyébként szerencsétek van, hogy a többi helyen megkapják a leveleiteket. Manapság már az összes normális mail szerver ellenőrzi az mx, spf rekordot. Ha azt látja, hogy a küldő nincs felhatalmazva akkor már dobják is el a leveleket, mert a küldő hamis adatokkal akar levelet feladni. Nyilván spamet vagy valami ártalmas phishing vagy vírusos levelet.

[ Szerkesztve ]

(#8752) csaba951 válasza Canonfan (#8747) üzenetére


csaba951
veterán

Ez a cég kezeli a DNS-eteket. Ide kell belépni a fiókotokkal. Itt tudjátok majd beállítani az spf-et.

(#8753) Canonfan válasza csaba951 (#8751) üzenetére


Canonfan
senior tag

Köszönöm szépen a hasznos infót, továbbítom és megpróbáljuk! :) :R :R

Közben néztem viszont ezen az oldalon https://mxtoolbox.com/emailhealth/sopronifotoklub.hu/
és ott azt írja hogy a DMARC rekord is hiányzik..

Bevallom még nem csináltam ilyet, mit gondolsz ez utóbbit hogy tudom pótolni, ezt honnan kell legenerálni illetve hová?

Továbbra is előre is köszönök bármilyen infót! :) :R

(#8754) csaba951 válasza Canonfan (#8753) üzenetére


csaba951
veterán

Szintén a DNS-ben kell beállítani. Ilyennel még nem foglalkoztam, nem volt rá szükségem. A gyakorlatban most (még) e nélkül is működik a levelezés. Spf rekordot beállítjátok és ti is jók lesztek! :DDD

(#8755) Canonfan válasza csaba951 (#8754) üzenetére


Canonfan
senior tag

Köszi szépen, akkor ez lesz. :) :R :R

(#8756) Vistaboy


Vistaboy
veterán

Sziasztok.

Lenne egy olyan problémám, hogy ugye, mostanáig a Windows 10 Posta alkalmazásból küldtem a leveleket, ami gond nélkül kezelte a Microsoft, a Google és a DIGI-s email-fiókomat is.

Most viszont, hogy ez megszűnik és csak az új Outlook lesz helyette, egyből felütötte a fejét a probléma, miszerint valamiért nem képes szinkronizálni magát a DIGI-s email-emmel.

Most komolyan, minek kell mindent megszüntetni, ami eddig hiba nélkül működött, csak azért, hogy helyette jöjjön valami, amivel mindig gond van??? :(((

Szóval, annyi segítséget kérek, hogy a beállításokba mit kell írni? Már mindent kipróbáltam, eddig elég volt beírni egy jelszót a csatlakozáshoz, de most kettőt kér, és nekem fogalmam sincs róla, melyik micsoda... Egyik gondolom a rendes jelszó, amit eddig is használtam, de a másik mi lenne?

Eddig POP3 protokollal használtam a fiókomat, de az Outlook csak IMAP-ot támogat. Most ennek van ahhoz köze, hogy nem fogadja el a jelszót, vagy ez elméletileg mindegy kell, hogy legyen? Kerestem, de nem látok sehol POP3 beállításra lehetőséget az Outlook menüjében...

Most mit csináljak? Menjek be a DIGI-hez és nézessem meg, mi lehet a baj, vagy csak én vagyok hülye hozzá??? :F

Akinek DIGI kábeles netje van és igényelt email-címet, és azzal használja az Outlook-ot, megírná, hogy melyik mezőbe melyik jelszó kell, és milyen beállítással működik nála?

Fontos lenne, mert minden accountom ehhez az email-címhez van társítva, és ha jövőre megszűnik a Mail, akkor az Outlookkal nem fogok tudni emailt-olvasni, márpedig ennyi helyen megváltoztatni az email-címet nem kis meló lenne...

Köszi előre is. :R

[ Szerkesztve ]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

(#8757) Canonfan


Canonfan
senior tag

Sziasztok!

Ahol dolgozom, a 2019-es Office-t vettük meg és a többi kollégám annak az Outlookját használja. (Én Thunderbirdöt szóval az Outlookban annyira nem vagyok képben)
Egy olyan problémában szeretném a segítségeteket kérni, hogy eddig jól működött, pontosabban a többi kollégámnál most is jól működik a céges e-mail fiókunkkal, de egyik kollégámnál megmakacsolta megát az Outlook, először "csak" a leveleket nem lehetett fogadni, küldeni igen, de próbálgattam közben a beállításokat és most már küldeni sem tud.
Az a hibaüzenet a küldés/fogadásra nyomva hogy nem tud a kiszolgálóhoz kapcsolódni, pedig jól van beállítva, nem az e-mail beállításokkal van baj, mert felraktam neki egy Thunderbird-öt az zokszó nélkül kezeli, nem is kellett megadni neki az e-mailen és a jelszón kívül semmit automatán beállított mindent küld is fogad is gond nélkül.
Az én gépemen is kipróbáltam azt a fiókot, nekem is a Thunderbird, a Win áruházból letölthető új Outlook, és a gépemen lévő ugyan az a 2019-es Outlook is automatán beállított mindent és működik. A kollégám gépén is próbálkoztam a Thunderbirdból kilesett beállításokkal de az se ment.
Szóval egyértelmű hogy az azon a gépen lévő Outlookkal van a hiba, de rejtély hogy mi mert nem állított rajta semmit senki, meg az e-mail beállítások is változatlanok.
Próbáltam az Office gyors, illetve a nagyobb, internetes javítását is, de úgy se oldódott meg a probléma.

A gond hogy a kolléga inkább azt szokta meg, de más ötletem már nincs a teljes Office letörlésén és újra felrakásán kívül de tartok tőle hogy már nincs több licenszünk így azt el szeretném kerülni.

Azt szeretném megkérdezni ti találkoztatok hasonlóval, vagy van ötletetek mit próbálhatnák meg ami segíthet? (Vagy egyszerűbb rászoktatni Thunderbirdre? :D )

Válaszotokat és bármilyen infót előre is megköszönöm! :R

(#8758) Cblacksmithc válasza Canonfan (#8757) üzenetére


Cblacksmithc
junior tag

Igen, már jártam így. Outlook.hu-s fiókom van...

azt csináltam, hogy a hibaüzenetet átfordíttattam angolra és googli. Vhol ott a megoldás

[ Szerkesztve ]

(#8759) Jarod1 válasza Canonfan (#8757) üzenetére


Jarod1
addikt

nem jött valami ofiice frissítés arra gépre?
csekkoljátok az utolsó update et.

(#8760) Canonfan válasza Jarod1 (#8759) üzenetére


Canonfan
senior tag

Nem, és igazából az a furcsa hogy ugyanezt az Office-t használjuk mindnyájan és a másik két kollégámnak semmi gond, illetve amikor kipróbáltam nekem sem.. Ezért nem értem mi lehet a probléma, annyi különbség van csak hogy az a gép még Win10-es a többi már 11 régóta, de nem hiszem hogy ez számítana, ezért fura ez nekem. :F

(#8761) Canonfan válasza Cblacksmithc (#8758) üzenetére


Canonfan
senior tag

Köszi majd kipróbálom, bár már nem ülök a gép elött de egy próbát megér majd.

(#8762) harsanyiz


harsanyiz
aktív tag

Control panel(vezérlőpult)/Posta vagy ha angol mail és azon belül a profiloknál hozz létre egy új profilt és nézd meg azzal. Párszor már megmentett. Ha uninstallod a profilt nem törli.

(#8763) Canonfan válasza harsanyiz (#8762) üzenetére


Canonfan
senior tag

Köszi szépen! :R

Kipróbáltam, de sajnos ugyan az volt, viszont kinéztem a cpanelről a beállításokat azzal megpróbáltam beállítani.
Érdekes amúgy mert az a baja, hogy hitelesített (SLS) porton/kapcsolaton nem tud a bejövő levelek kiszolgálójához kapcsolódni (IMAP protokol), de a kimenő SMTP vel igen.

Úgyhogy most úgy oldottam meg hogy a bejövő levelek kapcsolata hitelesítetlen, a kimenő SMTP kapcsolat SLS hitelesítésű ahogy normál esetben kell.
Így most működik, csináltam neki új adatfájlt is oda is lehozott szépen mindent.

Viszont az hogy a bejövő leveleknél nincs hitelesítés az most egy kompromisszumos megoldás, nem tudom mennyire lehet ez probléma esetleg. :F

Azt szeretném meg megkérdezni, hogy Ti mit gondoltok lehet így hagyni azért, ha a kimenő leveleknél szerencsére működik az SLS hitelesítés csak a bejövőnél nem ha így működik, vagy lehet ebből biztonsági probléma?

Előre is köszönök bármilyen infót! :) :R

(#8764) I02S3F


I02S3F
őstag

Sziasztok! Az outlookba próbálok archiválni pst-be és a levelek eltűntek, de a pst fájl 200kb-os. Mit lehet ezzel kezdeni?outlook 2010.

(#8765) Jarod1 válasza I02S3F (#8764) üzenetére


Jarod1
addikt

biztos jó pst-t nézed?
több gigásnak kellene lennie.
Keress rá *.pst néven hátha van több.

(#8766) I02S3F válasza Jarod1 (#8765) üzenetére


I02S3F
őstag

Köszi! Rákeresek!:R

(#8767) hotkar válasza I02S3F (#8766) üzenetére


hotkar
aktív tag

Az adatfájl helyét a fiókbeállírásoknál meg tudod nézni.

(#8768) I02S3F válasza hotkar (#8767) üzenetére


I02S3F
őstag

Köszönöm szépen!:R

(#8769) GEPESZ66


GEPESZ66
veterán

A telefonomon lévó Gmail app szinkronizál az Outlook-al.
A Gmail-nan ban olyan mappa,hogy összes email.
A számítógépen az Outlook-ban ilyen mappa nincs.
A Gmailban az Összes email mappában bannak olyan levelek,amik az összes többiben mincsenek,bejövő,elküldött,kuka.
Számítógèpen ezt a mappat hogyan jelenítsem meg?
Miert vannak benne ezek a levelek,amiket mar töróltem,s a kukat is ürítettem?

(#8770) spleenszuru


spleenszuru
őstag

Sziasztok!

Tudnátok kérlek segíteni, hogy tudom ezt normálisra visszatenni? Azt se tudom hogy lett ilyen, illetve a nevét sem tudom annak a résznek pontosan, hogy rákeressek.
Összeugrott az egész e-mail lista, nem mutatja a feladó nevét, a tárgyat sem:
[link]

Szerk.: csak az inbox mappám ilyen, a többi jó.

[ Szerkesztve ]

Malaka!

(#8771) spleenszuru válasza spleenszuru (#8770) üzenetére


spleenszuru
őstag

Siker.
1. View->Change view-> Compact
2. Layout->Reading Pane-Right

Malaka!

(#8772) Flowtation


Flowtation
őstag

Sziasztok!
2016-os verzióban olyan problémám van, hogy az egyik usernél nem tudok gyorsműveletet létrehozni (új email) mert ha egynél több címzettet írok be, akkor egyszerűen nem működik a mentés gomb, nem reagál semmire. Az én saját gépemen megy.
Találtam a neten pár megoldást, pl, ne gépeléssel válasszam ki a címeket, hanem a címtárból vagy egy másik, hogy tegyem <> közé a címeket, de ezek nem működtek.
Köszi a választ!

Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.

(#8773) zsoltip


zsoltip
őstag

Naptár esemény meghívó küldése után lesz egy levél az Outlookban erről.
Majd arról is, ha elfogadják a meghívást.
Ha törlöm ezen az üzeneteket, törlődik az esemény is.
Le tudom tiltani, hogy nekem ezekről ne küldjön felesleges leveleket?

(#8774) VGYke


VGYke
addikt

Sziasztok!
Office 2019 alatt lévő Outlookban akarom felvenni a nevem@gmail.com e-mail címemet.
Google 2 faktoros be van állítva...
E-mail cím felvételénél, ezt a hibaüzenetet kapom:

Közben az adatfájlt létrehozza:

Ráadásul minden egyes próbálkozásom után, küldi önmagának a gmail fiókba a tesztüzeneteket, amit pl. telefonon ragyogóan meg is kapok:

Mi a búbánatos baja van az outlooknak, és főleg mit csináljak hogy sikerüljön felvenni a gmail fiókot?
Tudtok segíteni?

kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni

(#8775) Cblacksmithc válasza VGYke (#8774) üzenetére


Cblacksmithc
junior tag

Semmi alapja nincs annak, amit írok, de én megpróbálnám átmenetileg kikapcsolni a kétfaktoros hitelesítést, amíg felveszed a kliensben a fiókod :F

(#8776) the radish válasza Cblacksmithc (#8775) üzenetére


the radish
senior tag

Vagy lépj be alkalmazásjelszóval, az pont erre való.

(#8777) Cblacksmithc válasza the radish (#8776) üzenetére


Cblacksmithc
junior tag

ezt nem nekem írtad :N

(#8778) the radish válasza Cblacksmithc (#8777) üzenetére


the radish
senior tag

Ja, bocs. 😂👍

(#8779) VGYke válasza the radish (#8776) üzenetére


VGYke
addikt

Na, itt megállt minden tudományom, teljes az érthetetlenség!
Van 2 gmail címem. Mindkettőhöz legyártottam az alkalmazás jelszót.
Most a 2. emaillel próbálkoztam és helyből az alkalmazás jelszóval. Nem fogadta el!
Viszont a normális jelszót elfogadta, jött telefonra a kód és láss csodát, beállította a 2. gmail címet.
Jött az 1., amivel megbuktam. Nem fogadta el az alkalmazás jelszót. A normál jelszót beírva, jött a kétfaktoros azonosítás, elfogadta, tovább ment, de nem fejezte be a fiók létrehozását:

Itt megállt a tudományom.
És most már hiába írom be az 1. email-t, valahonnan emlékezik, jelszót sem kér már, csak jön a fenti ablak. Pedig az adatfájlokat, rosszul létrehozott fiókot kitörlöm, de mégis emlékezik.
Szóval egyik gmail rossz, másik jó.
Van még ötletetek?

kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni

(#8780) Reinhardt


Reinhardt
őstag

Hello,
Szeretnek kikuldeni egy emailt egyes lakoinknak, hogy nem toltottek ki csekk listat mikor bekoltoztek, a rendszer ezt kitolti helyettuk, hogy minden szep es jo volt, de ha megis kitoltenek akkor jelezzenek vissza, hogy akarjak.
Na most az erdekelne, hogy van -e valami lehetoseg arra, hogy csak mittomen katintsanak egy gombra az emailben es en megkapom, hogy kinek kell, ne pedig emailekkel arasszanak el? (angol Outlook)

(#8781) Jarod1 válasza VGYke (#8779) üzenetére


Jarod1
addikt

Hova akarod a pst outlook adatfilet létrehozni?

(#8782) VGYke válasza VGYke (#8779) üzenetére


VGYke
addikt

Baromi nehezen, beállítottam a problémás 1. gmail fiókot. Úgy sikerült, hogy eltávolítottam a Win alól a felhasználói fiókom, majd újra létrehoztam ugyan azon néven Win fiókom, de már csak helyi fiókként, tehát nem léptem be a Microsoft adatokkal.

Ezután, sokadik próbára sikerült létrehozni az Outlookban az 1. gmail.com fiókot, de úgy, hogy IMAP-ként kézzel adtam meg a paramétereket (IMAP: imap.gmail.com, PORT: 993, titkosítás: TLS/SSL, SMTP: smtp.gmail.com, Port: 465, titkosítás: TLS/SSL)

Amikor már működött mindkét gmail cím, csak utána léptem be a Microsft fiókomba.

Most úgy mint régen, él a 2 féle @google.com címem.
Még sem felhőtlen a boldogság, mert néha, Outlookba belépésnél, kéri mindkét fióknál a jelszót és eljátsszuk mindkét esetben a kétfaktoros azonosítást.

Most pl. vagy 1.5 órája nem kérte a jelszavakat, pedig ki beléptem...

Na most ez a számomra megfejthetetlen időközönkénti jelszókéregetés mitől lehet?

Jarod1: nem én akartam, ő akarta és nem pst, hanem ost, mert nem POP-ról van szó, hanem IMAP-ról. Ráadásul nem csak akarta, létre is hozta, lásd fentebbi képet.

[ Szerkesztve ]

kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni

(#8783) Jarod1 válasza VGYke (#8774) üzenetére


Jarod1
addikt

furcsa mert nekem is office 2019 imapos gmail és pst file hoz létre,
az Ost az office365...
Volt valami migrálásod?

(#8784) VGYke válasza Jarod1 (#8783) üzenetére


VGYke
addikt

Nem volt migrálás. Szerintem valamit elnézel.
Van 3 PC, 3 különböző Office. 2db (de nem egyforma) 2016 és 1db 2019.
Mindhárom Office Outlookja a gmail fiókoknak, a C:\Users\Felhasználó Neve\AppData\Local\Microsoft\Outlook\ útvonalon hozza létre az *.ost -t, azaz offline Outlook-adatfájlt.

Én *.pst-t még csak pop fióknál láttam, no meg persze adatok exportálásánál!

Egyébként jelentem, a tegnapi egymás után többszöri jelszókérés óta, többet nem kéri a jelszavakat, megnyugodott a lelke.

kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni

(#8785) VGYke válasza Vistaboy (#8756) üzenetére


VGYke
addikt

Csak most látom. Kaptál már a Digis beállításra választ, vagy megoldottad?

kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni

(#8786) harsanyiz válasza VGYke (#8782) üzenetére


harsanyiz
aktív tag

Ezt kipróbálnám, ide menti a jelszavakat, itt lehet törölni, majd újra az outlookba beírni és elmentetni. Utána már nem szolta kérni.
Kattintson a Start menü Vezérlőpult parancsára, majd kattintson a Hitelesítési adatok kezelése ikonra.(accountok, felhasználók ikonra kattintva.)
Megjegyzés
Ha a Megtekintés Kategória szerint lehetőségre van állítva, először kattintson a Felhasználói fiókok elemre, majd a Hitelesítési adatok kezelő lehetőségre.
Keresse meg a hitelesítő adatok között azt, amelyiknek a nevében Outlook vagy az email cím szerepel.
A névre kattintva bontsa ki a hitelesítő adatok készletét, majd kattintson az Eltávolítás a tárolóból elemre.
Ismételje meg a 3. lépést minden olyan hitelesítőadat-készlet esetében, amely nevében szerepel a Outlook szó.

[ Szerkesztve ]

(#8787) VGYke válasza harsanyiz (#8786) üzenetére


VGYke
addikt

Köszönöm szépen! Ráadásul, elképzelhető hogy itt lehetett a sikertelen gmail e-mail cím felvétel problémájának forrása akkor is, amikor MS fiók felvétele ezután gmail cím felvétel volt a sorrend. mert gondolom MS fiókba belépésnél, a "felhőből" visszatölti a korábbi hitelesítő adatokat is és valami nem tetszett neki.
Ezután azért sikerülhetett a gmail cím felvétele úgy hogy nem voltam belépve az MS fiókba, mert nem volt a hitelesítőadatokban semmi az előzményekből. :F

kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni

(#8788) Jarod1 válasza VGYke (#8784) üzenetére


Jarod1
addikt

csak onnan gondoltam mert a képen 1 NEWOUTLOOKMIGRATION mappa volt látható

(#8789) zsoltip válasza zsoltip (#8773) üzenetére


zsoltip
őstag

Naptár esemény meghívó küldése után lesz egy levél az Outlookban erről.
Majd arról is, ha elfogadják a meghívást.
Ha törlöm ezen az üzeneteket, törlődik az esemény is.
Le tudom tiltani, hogy nekem ezekről ne küldjön felesleges leveleket?

(#8790) Đusty


Đusty
addikt

Hogy lehet elindítani ezt a buzi outlookot fiókbeállítás nélkül? Most még addig sem jutok el, hogy manuálisan be tudjam írni.

(#8791) Đusty


Đusty
addikt

Ezt a beállítást hol találom a buzi outlook 21-ben? Ennyire egy selejtes szart de már tényleg.
Ja és utána oda a felhasználót meg is kellene tudnom adni meg a jelszót.

(#8793) GrandS


GrandS
senior tag

Van egy vcf állomány amiben több névjegy van BEGIN:VCARD és END:VCARD elválasztással. Importáláskor viszont mindig CSAK az elsőt importálja. Hol a hiba?

(#8794) Fire/SOUL/CD válasza GrandS (#8793) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

[link] (CSV-ből meg lehet importálni OL-ba)
Esetleg, ha ez a vcf egy okostelóról származik, akkor droid alá vannak ingyenes konvertálók.

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#8795) Đusty válasza harsanyiz (#8792) üzenetére


Đusty
addikt

Azt a leborult rézfán fütyülő teringettét. (már többeket is megkérdeztem, fogalmuk sem volt)
Nagyon köszi, progi nem kellett hozzá de rávezetett a megoldásra:
A vezérlőpultban a mail-eknél lehetett beállítani a fiókokat, teljesen normálisan.
Ezt a baromságot, na mindegy a lényeg, hogy megvan.

:R

[ Szerkesztve ]

(#8796) Đusty


Đusty
addikt

Következő kérdés, hogy miért mindig offline módban indul el. Google-val sem jutottam előrébb, régebbi verziókra hoz megoldást. Hogyan lehet kikapcsolni az offline-t?
hihetetlen mit kell szenvedni egy ilyen vacakkal ahelyett, hogy működne alapból ahogyan kell.

(#8797) Fire/SOUL/CD válasza Đusty (#8796) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Sikerült fiókot beállítani, avagy anélkül használod? Mert ha utóbbi, akkor azért offline.

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#8798) Đusty válasza Fire/SOUL/CD (#8797) üzenetére


Đusty
addikt

Sikerült, az teljesen jó, és ha rényomok szinkronizál, csak magától indulásnál nem.

(#8799) Đusty válasza Fire/SOUL/CD (#8797) üzenetére


Đusty
addikt

Na most ez is megjavult, nem tudom mitől már annyi mindent nyomogattam. :)

(#8800) kovacsit


kovacsit
tag

Sziasztok,

Itthoni legális MS O2021, az egyik fiókomnál ez a tanusítványhiba jön elő minden indításkor... kollégák is használnak ugyanilyen fiókot (persze ugyan arról a kiszolgálóról, és nekik nincs ilyen , tehát lokális a gond, nem szerveroldali. )

Átnézve minden jónak tűnik, minden érvényes, időben is 2028-ig jók, a lánc is felépül, de mégis dudál az outlook.

Mit kellene még ellenőrizni?? Google nem volt a barátom... :-(

Köszi!

Plz telefonon keress... !! Telefonszám az extra adatoknál...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.