- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zada
tag
válasz
vnorbi #11947 üzenetére
Igen, a "Deviza átutalás"-ra megyek, de fent a forrásszámla lenyíló menüjében ban nem jelenik meg az Euro-s számla, csak a forint. Ezért nem értem, mert a bankban azt mondták, hogy ott kellene lenni, ha jól csinálom. Válaszoltam, hogy nem tudom rosszul csinálni.
Ilyenkor van valami support, ha a mezei banki alkalmazott nem érti a problémát?
Úgy próbáltak meggyőzni, hogy kérték egy "céges" IPad-n lépjek be, amit inkább visszautasítottam, mondván az nem egy központilag ellenőrzött ill. védett eszköz. -
cstomee
tag
válasz
Shadowfax #11946 üzenetére
Köszönöm, de sajnos így sem jó.
Hozzáadtam a Simple app-hoz a webKártyát, még valami biztonsági azonosítást is elvégeztem, de nincs ott az Apple Wallet ikon.
Holnap felhívom őket hátha tudnak mondani valamit...
Köszi amúgy mégegyszer! Több hasznos infót olvastam a wise.com oldalon az OTP-vel kapcsolatban mint az OTP oldalán ... -
Shadowfax
addikt
válasz
cstomee #11945 üzenetére
Egy ilyet találtam, hátha segít:
Össze tudod kötni az OTP virtuális kártyádat Apple Pay-jel?
Természetesen a virtuális OTP kártyádat is használhatod az Apple Pay-jel. Ehhez az OTP Smartbank vagy Simple by OTP alkalmazás megléte szükséges. Ezeken az alkalmazásokon belül tudod beállítani, hogy a kártya bekerüljön a Walletbe. A virtuális kártyánál az Apple Wallet ikonjára kell összesen kattintani és a virtuális OTP bankkártyádat máris tudod használni Apple Pay-jel. [link] -
cstomee
tag
Sziasztok!
A múlt héten váltottam OTP SMART számlacsomagra, és a hozzá adott webKÁRTYÁT szeretném beállítani az Apple Pay-be, de hibaüzenetet kapok, hogy ez a kártya nem támogatott. - " your issuer does not yet offer support for this card "Ez elég szomorú, mert a több mint 1 órás ügyintézés/csomagváltás közben kérdezősködtem a webKártyáról, az Apple Pay-ről és azt mondták hogy működik...
A webKártya aktív, utaltam rá pénzt, vasárlolni is tudtam vele!
Erről tudtok valamit? Vagy csak nálam van a hiba?
Köszönöm! -
-
Shadowfax
addikt
Sziasztok!
Bázis webszámlám van, be van állítva az SMS kontroll (Kártya kontroll és számla kontroll). Ha a normál bankkártyámmal fizetek, akkor rendben megkapom az sms-eket, viszont ha a webkártyával fizetek, akkor sosem. Nézegettem a beállításokat az OTP direktben, de nem tudok rájönni, mitől van ez. Tud valaki segíteni? Előre is köszönöm!
-
Zada
tag
Sziasztok!
Új OTP-s vagyok. Most nyitottam Smart számlacsomagot, amihez van egy Ft, két forint alapú megtakarítási számla és egy euros devizaszámla. A devizaszámlára kaptam euro-t, amit mind tovább utalnék az Államkincstárba. A problémám, hogy utaláskor nem tudom kiválasztani a devizaszámlát, csak a forint számlákat látom mint forrásszámla. Mit csinálok rosszul? A főoldalon ki van jelölve a deviza számla és deviza átutalás, konverzió menü alatt kapom ezt a jelenséget.
A válaszokat előre is köszönöm.
-
bexinho23
őstag
válasz
donjohnson #11940 üzenetére
Igen, azt tudom, hogy még érvényes. Csak félek, hogy nem érkezik meg postai levélként
Páromnak emiatt kellett pár éve újra igényelni a kártyát díj ellenében...
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Az új OTP felületen, hol tudok csoportos beszedési megbízást adni / lekérdezni?
-
ETOM
addikt
Nálatok működik a csekkbefizetés?Már látom írja az appban, hogy jelenleg nem működik.
-
GabN73
addikt
válasz
pajorgergo #11933 üzenetére
Nincs ebben semmi érdekes. Kevesebb kpt kell kezelni a banknak :)
KubanitoS
Direktbe lépj be, ha jól tudom az Igénylésekben van a díjmentes kp felvét nyilatkozat, kezdjük azzal hogy egyáltalán van e ilyen nyilatkozatod. -
pajorgergo
aktív tag
válasz
scream #11932 üzenetére
Smart csomagnál 150k felvétele OTP-s ATM-ből 2353Ft (118 Ft + 1,49% ) "idegen" ATM-ből 2074 Ft (1174 Ft + 0,6%)
Én megkockáztatom, lehet van beállítva egy plusz szolgáltatás, az 5x díjmentes ( kedvezményes) ATM készpénzfelvétel csomag a Smart csomaghoz, ami jelenleg 705 Ft az új Terméktájékoztató szerint, amikor be lett állítva, lehet hogy ez 640Ft volt még akkor.
Érdekes, hogy egy bizonyos szint felett olcsóbb idegen ATM-ből felvenni ezek alapján nem? -
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Smart csomagom van és tegnap felvettem 150 ezer forintot az OTP saját automatájából. Most kaptam egy 640 forintos készpénzfelvételi díjat. Soha nem szoktam pénzt felvenni (ez is kényszerből volt), de nem úgy van, hogy egyszeri 150 ezer költségmentes? Nem ezen a 640 forinton múlik a világ sorsa, csak nem szeretem, ha látszólag ok nélkül lehúznak.
-
hhgygy
senior tag
válasz
zeus_2k14 #11922 üzenetére
Ezt nem értem, hogy lehet ez kérdés?????????
10%-os infláció van, neked hogy nem éri meg kamatmentes hitelt törleszteni és használni a pénzt?
Minek fizetnéd vissza, amikor 11 hónap múlva sokkal kevesebbet fog érni az a pénz, amit fizetned kell? Másképp fogalmazva: 11 hónap múlva 10000 forint törlesztés sokkal kevésbé fáj, mint ma, hiszen kevesebb pénz, mint ma. Mit kell ezen gondolkodni?
Akkor érné csak meg, ha fizetnének neked valamit, LoL.
De ha például le lenne kötve 10% kamatra, akkor pláne egyértelmű:
100000 forintból lenne 110.000 forintod, ezzel szemben, ha ma felbontod és kifizeted, akkor nem lesz 110.000 forintod, nem annyira bonyolult. -
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Segítséget kérnék, hogy meg éri e szerintetek vagy sem.
A történet a következő.
Vettem egy terméket, azonban egy bizonyos részét , a felét OTP Áruhitellel fizettem.
Felvett hitel, amit vissza kell törlesztenem : 120.000 Ft
Havonta fizetendő: 10.000 Ft ( 12 hónapra )
Gondolkodtam rajta, hogy a hitelt letörlesztem, ugyanis van rá valóm ( akkor is volt ) , és akkor nem kell havonta fizetgetni. Februárban járna le a hitel.
Mennyibe lenne nekem az jobb, ha le törlesztem? Gondolom fizetnem kell érte, ugyanis a neten azt olvastam, hogy valami durván 10.000 Ft-ot kérnek el, ha letörlesztem egyszerre. Jártas ebben valaki?
Köszönöm -
BB9000
senior tag
válasz
Helga0203 #11920 üzenetére
A NYESZ számlát is el tudod vinni másik bankba. Itt írják le a menetét.
-
Helga0203
tag
Sziasztok.
Jelenleg még OTP-s vagyok, de bankot akarok váltani!
Nyugdíj-előtakarékossági Számlám is van náluk, ez esetben meg lehet szüntetni az egész otp számlát, mi lesz a Nyugdíj-előtakarékosságommal?
Tudja esetleg valaki? -
Zoty4
őstag
válasz
madagaszkar #11912 üzenetére
az a baj h nem emlékszem már ezekre a kódokra, mindig ujjlenyomattal csináltam
töröltem a krtyát, majd újra hozzáadtam, és most elsőre feltöltötte. Vicces. Múltkor ettől se lett jó -
viktorhu
veterán
válasz
Anonymusxx #11915 üzenetére
Így semmi védelmed nem lesz, ha átvernek.
-
axioma
veterán
válasz
Anonymusxx #11915 üzenetére
Annyira nem sima (nemzetkozi, majd dobsz egy hatast az a'ra'tol, foleg ha kisebb az osszeg).
Nem otp-specifikusan draga.
Ha kompatibilis vele (pl. EU-ba menne euroban), akkor revolut, ha nem, akkor (fizetos de nem annyira) wise. Ezeknel viszont a nagyobb osszegekkel kell vigyazni... -
Anonymusxx
senior tag
Sziasztok, egy külföldi oldalról akarok venni valamit. Az egyetlen egy lehetőség:
Direct bank transfer
Ez micsoda? Sima átutalás, amit meg tudok csinálni a netbankon keresztül?
-
jbnd-007
tag
Kipróbáltam ezt a Simple csodaalkalmazást. Hát tényleg egyszerű. Egy nyitóképernyőből és egy "service not available" üzenetből áll.
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Egy (elvileg) csoportos beszedési megbízásról hogyan tudok kiederíteni pár infót? Ma volt egy átutalás reggel, amiben nem vagyok biztos, hogy az ami. De a tranzakció részleteiben sincs semmi egyéb infó. -
Zoty4
őstag
Továbbra se tudom feltölteni az opts kártyámmal a revolutot, mi a f@sz van? 2 hete még jó volt azóta 3ds secure hibával elutasít minden pénzfeltöltési kísérletet
appban ujjlenyomattal azonosítok. -
Cranium
tag
Sziasztok! Juniusban jar le a bankkartyam, nem tudjatok, hogy mikor szoktak kikuldeni az ujat?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
MasterMark #11904 üzenetére
Ebben ki van húzva minden SmartBank tétel.
-
Farkassacred
őstag
válasz
germinator66 #11901 üzenetére
Gondolkodtam egy videós megoldáson is, állítólag úgy még hétvégén is lehet intézni az ügyeinket. Tapasztalatom még ugyan nem volt ilyenben, de hátha.. A hétköznapi nyitvatartásuk egyébként katasztrófa sajnos, biztosan nem érek be holnap se a fiókba.
-
germinator66
aktív tag
válasz
Farkassacred #11900 üzenetére
Arra figyelj, hogy kisebb fiókokban ezt csak időpontra vállalják, nagyobbak esetén elvileg működik a beugrós dolog, de kb 30-60 perccel számolj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vicces képek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest