- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
BB9000
senior tag
válasz
Helga0203 #11920 üzenetére
A NYESZ számlát is el tudod vinni másik bankba. Itt írják le a menetét.
-
BB9000
senior tag
válasz
GabN73 #11284 üzenetére
A folyamat menete az, hogy ha "nem teljesült szolgáltatás" miatt reklamálsz, akkor előzetesen megvizsgálnak néhány dolgot, és ha azok alapján nem látják gyanúját annak, hogy valami visszaélés lenne részedről, akkor ideiglenesen jóváírják az összeget. Ezzel egyidőben elindul egy vizsgálat, amelynek lefolytatására külföldi tranzakció esetén egy év áll rendelkezésükre. Hazai vásárlásnál ez a max idő rövidebb. Addig használhatod a pénzed, de tudnod kell, hogy a vizsgálat bármikor lezárulhat és bármikor megállapíthatják, hogy mégiscsak jogos volt szerintük az a vásárlás és akkor visszakönyvelik és a tranzakció napjától levonják azt az összeget, pont úgy, mintha az tényleg jogos tranzakció lett volna.
Nekem is folyamatban van egy ilyen vizsgálat. Számomra nyilvánvaló az ügy: kifizettem előre, de nem kaptam semmit. Még csak három hónap telt el a reklamálásom óta. (a vásárlástól már 4 és fél) A webshop kb 3 hete elismerte e-mail-ben, hogy a vásárlásom nem történt meg, és tájékoztatott arról, hogy Refund-olja az összeget de az OTP még nem zárta le a vizsgálatot. -
-
BB9000
senior tag
Sziasztok!
OTP Simple mobil appal kapcsoltaosan kérdeznék: Csak két funkciót használok : csekkbefizetés és QR vásárlás. A többi funkció nem érdekel. Ezt a kettőt előre hoztam a listában, de amikor valamit fizetek, -akár csekk, akár QR kódos- akkor az app önhatalmúlag átrendezi a listát és összevissza hátra pakolja ezeket. Van valami olyan rejtett -vagy nem rejtett- beállítási lehetőség, amviel erről le tudnám beszélni? Azt szeretném, hogy hagyja úgy, ahogy én sorbaraktam. Kösz előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest