- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vszti
újonc
Szia. Szerintem először is keressetek fel egy idegsebészt, aki mr vizsgálatot követően (bár az lehet volt is anyukádnak, ha van már diagnózis) meg tudja mondani hogy egyáltalán képez e műtéti indikációt a problémája, valószínűleg segédeszközöket is fel tud írni. Pontos diagnózissal amennyiben nem műthető, érdemes gyógytornászt felkeresni. Szerintem először ezeket az utakat járjátok be, nehogy hozzá nem értő rontson a helyzeten
-
Szevam
senior tag
Szia!
Létezik olyan hogy kiropraktika. Utána kellene nézni, mert hallottam olyat is, hogy nem jó mert nem orvosok vannak ott. Mástól meg aki odament azt mondta, hogy baromira jók, mert ugyan nem orvosok, de ajánlani tudnak jó orvost, ha nagy a gáz. Egyéb esetben helyben elvégeznek 1-2 gyakorlatot.
Illetve van még a Mozgáskontroll Központ. Hátha itt valamit tudnak mondani.
Eddig az összes hasonló problémával rendelkező ismerősömnek ajánlották az úszást, vagy a gerinctornát (jómagam is voltam gerincferdüléssel). Van lehetőség ortopédustól, kedvezményt igényelni belépőhöz.
-
DrDobos
őstag
A vérképen és a vizeletnél is meg van adva az adott adatokra az értéked, aztán a mellette lévő pl 8,6-14-6 (mondtam egy példát) a normális érték. Ez a tartomány úgy lett belőve, hogy az egészséges emberek 95%-ának van ide illő értéke, tehát egy-egy eltérésből még könnyen levonható az a következtetés, hogy te is egészésges vagy. Remélem erre gondoltál
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 pro drón szett - telefonos távirányítóval +extrák
- Citizen Promaster Aqualand - BJ2169-08E
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón egyedi megjelenéssel
- Air Jordan 1 Retro High OG GS Black/Medium Grey-White, 44,5 méret
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest