Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
JSaN
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Igen, amit te is irsz az a Battlefield 1, ami 5 euro + ingyen premium pack.
De amit en irok az Battlefield 4. Ott is bezsakolhato a premium pack, de az alapjatek (tehat a BF4) az 20 euro. -
JSaN
addikt
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Plusz most ingyenes a Battlefield 4 Premium pack is mindenestul, azt is erdemes begyujteni.
A jatek ugyan 20 euro most, de kesobb lesz olcsobb is es akkor mar a premium bezsakolva. -
JSaN
addikt
Sziasztok
Origin fiokom kezdetektol fogva van, de akkor valamien oknal fogva freemailre regisztraltam.
Amugy ettol fuggetlenul hasznalom, de nem tudom meg valtoztatni gmailre, mert invalidot ir es ennyi.
Mminden evben probalkoztam aztan meguntam, de most mar jolenne vegleg at menni, mert mar vasarolgatok is ott es aze nem freemail maradjon alatta.
Mit tudok csinalni??
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, Hp gyártói garanciával, HP EliteBook 840 G11 ultra 5-125u/16GBRAM/512GBSSD/HULLHD+ kijelző
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 8GB/256GB magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- SAPPHIRE INCA EP-10 GPU szerver ÜRESEN/kártyákkal
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- 229 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest