Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Hát ez igaz. Mi is rendre használjuk - ésszerű keretek közt - a Steam-en.
De a lényeg, hogy megoldódott. 
-
Hunork
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Már sokszor bebizonyítottuk, hogy a telefonos support az EA esetében a legjobb hazánkban. (azért az más kérdés, hogy sem a steam, sem a Uplay nem rendelkezik még csak hasonlóval sem!
) És ahogy elnézem, már az elején szóltak erről... -
[Prolixus]
addikt
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Yep tényleg működik a magyar telefonos support, jelenten kértem tőlük visszahívást, szinte azonnal fel is hívtak, a telefonos srác kedves volt, hamar el is lett intézve a dolog. Paypal-on meg is jelent a refund, persze megkapni még nem kaptam meg mivel nem balance-ról vettem hanem kártyával, de innentől kezdve már nem rajtuk múlik a dolog.
Szóval ha másnak hasonló kínja van, ezek után én azt tanácsolnám ne szenvedjen az angol chat-es csatornákkal, hanem hívja a magyar supportot.
-
csaba951
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Telefonálj nyugodtan, segítenek!

Ha már elindították a refundot, akkor nem hiszem, hogy bármit tudnának tenni. A bankodon múlik, mikor helyezik a számládra. Remélem nem olasz hátterű banknál vagy! -
[Prolixus]
addikt
válasz
[Prolixus]
üzenetére
LOL, sem USA-ra sem UK-ra állítva nem elérhető effektíve a chat. Várakozási időnek 5 percet írnak, de fél óráig csak "being connected"... Nonszensz! (UK-ra direkt azért állítottam, mert az a mi időzónánk gyakorlatilag, ott tuti dolgozik valaki ilyenkor)
Magyarra állítva azt írják hétfő-péntek 12-21 óra között lehet őket hívni. Érdemes ezen a csatornán próbálkozni, van is valaki kompetens a vonal végén? Angol nyelvű telefonálgatást inkább mellőzném amíg lehet, írásban azért jobban kommunikálok, mint szóban.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Hát rohadtul nem kaptam refund-ot, de még a kérelmemet sem fogadták el a parasztok. Hogy érdemes kapcsolatba lépni velük? A magyar help-es felületen még chat sincs ahogy látom, csak hívni lehet őket. Átraktam brit-re, nyitottam egy case-t, próbálok chat-en elérni valakit, de percek óta sikertelen a dolog...
-
Hunork
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Ők más időzónában vannak (USA), így ott egy hét tíz nap.

-
S1M0N
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Én már 2x is kértem, ahogy írták előttem, kb. 1 hét után jött vissza a pénz.
-
leviske
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Én már kértem. Azt hiszem kb 1 hét volt, mire visszakaptam a játék árát. Magát a játékot viszont hamarabb kiszedték (kb jelzéstől 1 nap asszem) a könyvtáramból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
De a lényeg, hogy megoldódott. 
) És ahogy elnézem, már az elején szóltak erről...