Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
croli
aktív tag
Fiatal még az Origin van mit csiszolnia 1992-től EA Store majd bezárták 200?.
Majd megnyitották 2008-ban Origin néven...
A Valve is 2002/2003-ban indította a Steam-et kellett neki 5-6 év mire ilyen sikeres lett!
Elvileg vannak újabb terveik az EA-seknek kérdeztem őket de azt mondták nem árulhatják el majd csak 1 max 2 héttel előtte... én már kíváncsian várom!(Egy másik érdekesség hogy mikor egy másik személyt kérdeztem ezt a választ kaptam:
Jelenleg semmi funkcióbővítést/fejlesztést nem készít cégünk. (Itt az egész világon lévő EA-t érti legalábbis gondolom)
Ha gondolja később is kérdezhet ennek kapcsán.
(Ez is már érdekes hogy ajánlja hogy később is kérdezzek?!)Megértését köszönöm.
Ha a továbbiakban kérdése vagy észrevétele van, forduljon hozzánk bizalommal.
Üdvözlettel,
(Személy neve)
Játéktanácsadó
Electronic Arts terméktámogatás
http://help.ea.com/hu936 Youri
Ja igen azt nekem is mondták valahogy így: A régi kódok kiadásakor még nem működött Origin szolgáltásunk ezért azok még nem kompatibilisek vele.937 orichalcos
Ha 2008-nál újabb engednie kell hogy regisztrálja.Bocs a hosszúért sok mindent magába foglal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LED világítás a lakásban
- Hálózati / IP kamera
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D-Link DIR-860L
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest