Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
Srácok olyan kérdésem lenne,hogy eladtam 2 új battlefield-et meg még 1 játékot hatalmas 2000-Ft-ért!
Az origin kulcsok eleddig jók voltak,és gond nélkül aktiválódtak.
De bf kulcsokra kiírta rendszer,hogy melyik "verzió",de a beváltást már nem sikerült végigvinni,2 indokkal visszadobta rendszer:/"The product code you entered is not valid. Please re-enter the code."
És "error when try reedem the code"./
Volt még 2 kulcsom,azokat is.
Kemény 1 napi várakozás után(vasárnap adtam neki).A "kedves" vevő nekiállt hisztizni előzetes kérdezés nélkül,pénzt visszavárni.Lenyomtam vagy 30 üzenetváltást vele addig,hogy próbáltam segíteni neki,mert nekiállt levelezni is supportal.(De persze ez is az én hibám.Szerinte!).Ami reklamációt az én részemről is elindítottam kód miatt,és jeleztem neki felé.
Nah már most azon kívül,hogy tiltom ennek a lezárása után az embert.
Vagy gondolom kölcsönös negatív értékéléssel fel tudom tüntetni a "türelmes,és rugalmas" hozzáállását.
Az ilyen embert lehet jelenti esetleg?Nem mellesleg valakinek volt ilyen gondja már kulccsal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Formula-1
- Gaming notebook topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest