- Megoldások IBS/IBD-re
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- SSD árfolyam
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Itt az új LOGOUT!
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz h_143570 #9693 üzenetére
LOL! Nekem a web player nélkül is viszi a videót az opera.
De pár online filmes oldalon meg úgy elhasal ahogy kell. (tudom indíthatok FF-t vagy bármit de én 1-et szeretek használni nem 2 -3 böngészőt 1szerre. ) szóval akkor ez most hogy is van ? (linket is tudok mutatni csak nem tudom nem e warez-nek számít ha belinkelem)
-
Penge_4
veterán
válasz h_143570 #9693 üzenetére
Az igen, aztán indíts el egy olyan 700 megás filmet valamelyik online filmes oldalról mint movshare vagy stagevu. Két eset lehetséges:
1: Elindul a lejátszás, de 50%-ra terheli a procit majd miután leállítod a videót továbbra is 50%-ra terheli, ha bezárod az Operát úgy kell kilőnöd a task managerből.
2: El sem indul, hanem pár másodperc múlva feldob egy "Plugin failed, Please restart Opera" üzenetet.
Most nézem ez a sima DivX Webplayer, nem a Plus. Ez lehet, hogy megy. Legalábbis nálam régen működött, aztán 64 bites Vistán nem, utána hanyagoltam egy darabig, aztán mikor kijött a Plus bétája akkor az működött 64 bites Win7 alatt aztán kijött a végleges Plus és onnantól fogva ez a probléma. Bár addigra már 9.6 helyett 10-es Operám volt, de a portable 9.6-tal is ugyanúgy ezt csinálta.
-
Penge_4
veterán
válasz h_143570 #9262 üzenetére
Amúgy ezzel a NoScripttel csak nekem furcsa kicsit az oldalakon a görgetés? Mintha lassítaná. Ezért nem is használom, pedig jobban konfigurálható, mint a block-external.
dqdb: Nekem azzal sincs bajom, csak mikor elindítok egy 5 megás méretű oldalon egy inline keresést. Olyankor 2-3 másodpercig válaszképtelen.
-
용 Bob
senior tag
válasz h_143570 #9232 üzenetére
"A net kapcsolat reszeleges elvesztese + torrent rendszerint router alkalmazasa eseten szokott elofordulni, azon belul is az eggyik leggyakrabban hasznalt kliensnel."
Pont ilyen tünetek jelentkeznek.
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
Traxx
őstag
válasz h_143570 #9159 üzenetére
Hát, frissítettem a legújabbra, de kissé meg is bántam Néha se puszi, se pá, azt mondja a java, hogy én akkor nem működök tovább, és összeomlik. Tölthetem újra a lapot, és vele azt a játékot, amit abbahagytam, persze az elejétől Az update 7 még működött kb. rendesen, de utána egyre rosszabb lett...mindig visszatértem ahhoz.
Sőt, ez a néha most 5 perc után előjött...megy vissza a 7-es
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Penge_4
veterán
válasz h_143570 #9161 üzenetére
Ez textarea backup, a form autofill pedig az, amikor egy keresőmezőbe vagy formba (pl username) írsz be valamit és azt legközelebb legördülő menüben felajánlja.
Egyébként már használom és tetszik. Az egyetlen kifogásom, hogy mi a francért kell bele GM specifikus tag? Hogy csak .user.js elnevezéssel működjön és csak az oldal teljes betöltődése után alkalmazódjon? Ezt nem értem... -
Traxx
őstag
válasz h_143570 #9148 üzenetére
Ettől tartottam, hogy frissíteni kell...köszi, majd meglátom, hogy mihez kezdek. Kipróbálom majd mindenesetre a témát a friss javával, ha meg nem fűlik hozzá a foga, visszatolom a régit
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
dqdb
nagyúr
válasz h_143570 #8953 üzenetére
Részemről is jól működik, mind menüből, mind jumplistből nyitva (W7 RC x64, a dobozos telepítő már itt pihen az asztalon, kíváncsi vagyok megjavul-e néhány dolog a végleges OS alatt).
Az oldalra is dönthető egérgörgővel történő vízszintes görgetést ismét működésre bírhatnák, ez a 10.50 legidegesítőbb hiányossága nálam. Igaz, annyira nem zavar, hogy visszaálljak a 10.10-re.
Minthogyha változott volna a default sans serif betűtípus is. A beállításoknál mindenhol Arial szerepel, de szemre például a Logout fórumában az oldalak közti navigálásnál a nulla áthúzva szerepel.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
zodo
nagyúr
válasz h_143570 #8843 üzenetére
Linux kezdőkben kapott segítséget már kipróbáltam, de nem segített.
ps -A
paranccsal kilistáztatod a futó processzeket, végigmazsolázod, ha megvan, megjegyzed a folyamat számát (PID), megölni a
sudo kill PIDTe javaslatodra: ( lehet rosszul írtam a parancsot) ps -e grep opera ill. még így is megpróbáltam ps -e / grep opera
Ezek futtatására Errort kaptam.Azt hiszem maradok az uninstall és friss telepítésnél.
Köszönöm. -
zodo
nagyúr
válasz h_143570 #8840 üzenetére
Köszönöm válaszod csak az a baj, hogy nem vagyunk nagy linux guruk.
Amit írtál " parancssoros "ps" parancsal. Biztosan ki lehet listaztani a beragadt Opera peldanyt majd pid alapjan kill-elni. " gondolom Ubuntu alatt érted ?Szerk:
htop-ban néztem, de csak mint "Opera" nem találtam bejegyzést.[ Szerkesztve ]
-
Penge_4
veterán
válasz h_143570 #8637 üzenetére
"bar nem tul eros benne a virus irto."
Forefront motor van benne, szóval a legjobbak között van.
A legbiztosabb megoldás viszont a virustotal.comerdoke: "Nem igazán vágom, hogy gondolták Operáéknál a 10.50-est mint fő böngészőt."
Nem ők gondolták így. Direkt külön könyvtárba is települ, a többi már a Windows sara.
Már ha telepítésnél kivetted a pipát az első indításnál pedig beleraktad a pipát, hogy ne kérdezze és a Nem-re klikkeltél.[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz h_143570 #8628 üzenetére
"A fagyasok uj telepites eseteben inkabb valamelyik biztonsagi programra utalnak."
Vírusirtóból a NOD32 (legális) 64 bites változatát használom. Ezért sem értem a fagyások okát.
Vagy inkább a Flash vs. 64 bitnél kellene keresni a bajok okát? Az viszont azért nem stimmel, mert Penge_4 azt írja, nála nincsenek gondok ezzel, pedig ő is 64 bites Windows 7-et használ.
Amúgy tényleg nagyon sok programfagyásom, -összeomlásom van, mióta a 64 bites változatot használom, olyan programok is fagynak, ami XP 32 bit alatt (Windows 7 32 bites változatot még nem használtam, lehet, hogy azalatt nem lenne para) legalábbis atomstabilak voltak - pl. a VLC Playerrel soha nem volt gondom korábban, most meg szinte minden második filmindításra crash-t kapok, a szokásos Windows-os hibabejelentő üzenettel. 32 bites konvertáló programok és a TC is rendszeresen omlik, így feltételezem, hogy nálam van a hiba, de akkor meg fogalmam sincs, hogy mi lehet a forrása. Sosem szoktam összegányolni a rendszeremet, meg rendszeresen takarítgatok registry-t is, így kicsit furcsállom ezeket a fagyásokat. Opera is lefagyott a korábban linkelt oldaltól.Sk8erPeter
-
Penge_4
veterán
válasz h_143570 #8623 üzenetére
De benne van a beágyazott videóknál: http://itcafe.hu/hir/google_earth_fold_bombazas.html
Csak gondolom a YouTube a saját oldalán ezek szerint valami szerveroldali megoldást alkalmaz ellene.[ Szerkesztve ]
-
Penge_4
veterán
válasz h_143570 #8598 üzenetére
Igen, gondolom időzített post volt, ahogy már megszokhattuk.
Amikor belinkeltem még nem volt ott, ahogy a kommentekben is olvasható az eggyel előbbi post végén.Egyébként csináltam egy HTML fájlt, amibe be vannak linkelve a buildek linkjei, ahol mindig változik 1-el a buildszám, majd ezt megnyitom egyszerre snap-links userjs-el és ha nincs build, illetve amilyen néven nincs ott 404-es hibát dob, ahol viszont van, ott feldobja a letöltés ablakot még ha post nincs is.
-
kw3v865
senior tag
válasz h_143570 #8573 üzenetére
Végülis a Mobile-t tettem fel. Azért elég sokat fogyaszt, bár csak 64 Mb RAM-om van amiből 35 szabad soft reset után. Azért arra elég hogy böngészés közben fusson az MSN meg a netrádió, de sajnos ez utóbbi néha megkad pár másodpercre, de gondolom ez inkább a proci miat van (416 Mhz, Xscale).
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz h_143570 #8561 üzenetére
A PHP3-as változata 1998-ban jelent meg...azóta meg számos biztonsági és egyéb frissítés történt, javították a bugokat, stb. Szerinted helytálló lenne, hogy egy ilyen szinten elavult fostalicskát használjanak? Szerintem nem. Ez csak az oldaltulajdonosok igénytelenségét jelenti, ha valóban PHP3 zakatol a háttérben.
Sk8erPeter
-
Penge_4
veterán
válasz h_143570 #8552 üzenetére
Nekem meg semmilyen felesleges eszköztár nem tetszik. Mivel a címsáv nem felesleges (vagyis F2-vel helyettesíthető, de az azért nem ugyanaz), így volt idő, mikor 2-3 fontosabb gombot odahúztam, aztán mivel megszűnt a középső klikk, így értelmét vesztette mert így akár gyorshívót is nyithatok.
-
Penge_4
veterán
válasz h_143570 #8498 üzenetére
A fejleszők dolgozhatnak akár karácsonykor is. Inkább a 12:00 az érdekes, mert így értelemszerűen időzített postról van szó, amit esetleg már 11:54-kor (rosszabb esetben órákkal/napokkal előtte) postolhattak volna a megírás pillanatában.
Amúgy a Saturday az szombat. Tegnap pedig vasárnap volt és nem láttam még sehol ezt a postot.
[ Szerkesztve ]
-
Penge_4
veterán
válasz h_143570 #8496 üzenetére
Már régen megszűnt hivatalosan a pénteki előzetes. Persze még mindig sok esetben akkor postolják, de már nem feltétlenül. Ami jó, mert így legalább nincsenek határidőhöz kötve, hogy ha nagyon bugos, akkor vagy kiadják úgy, vagy várnak egy hetet, mikor 1-2 nap múlva is kész lehetne.
Engem inkább az zavar, hogy az utóbbi időkben a "Changelog" és a "Known issues" terén kicsit szűkszavúak lettek.[ Szerkesztve ]
-
Penge_4
veterán
-
sghc_toma
senior tag
válasz h_143570 #8381 üzenetére
tudom, hogy igerik, kerdes meddig kell ra varni
mondjuk Linux-on nincs semmi bajom Opera-val, igy annyira nem zavar, hogy nem tudom kiprobalni az ujat.. OSX-en viszont a smooth scroll nem annyira smooth (abban bizom, hogy a Cocoa-ra portolas ezt megoldotta), illetve jo lenne ha mukodne a kozepso gombos panning..in asm we trust
-
-
Prob Lem
csendes tag
válasz h_143570 #8345 üzenetére
Oh, köszi!
Ez már orvosolta a problémát. A pipát már eddig is kiszedtem mellőle, csak az IPv6 Uninstallt nem mertem meglépni.
Mostmár megy a Google.
Utorrenttel vissza is installáltam és még így is megy. Valami beállítás félremehetett akkor de nagyon.Akkor még egyszer ha másnak sem jön be a google:
XP-ben Network Connections, kiválasztani a kapcsolatot, Properties, aztán Uninstall a Microsoft TCP/IP version 6-ra.Mostmár csak a lassú download/notes/history tabomat kéne megjavítanom és boldog ember leszek
-
Prob Lem
csendes tag
válasz h_143570 #8341 üzenetére
A letiltást javasolják, mivel az kapcsolná ki az IPv6-ot és egyébként is futott. De sajnos nem segít. Esélyes hogy az Utorrent rakta fel, bár úgy láttam valami Microsoftos oldalon hogy valamelyik Update vagy SP része is.
Mindenesetre az Utorrent már több mint 1 éve fent van és az IPv6 is engedélyezve van benne, amióta csak engedélyezni lehetett.Az a gyanúm, hogy azóta van a gond, amióta egyszer magától resetelt a gép múlt héten. Nem szokása, azóta sem tette, viszont lehet hogy az rontott el valamit az IPv6 beállításokban. Csak tudnám, hogy hogyan lehet leszedni.
-
Prob Lem
csendes tag
válasz h_143570 #8336 üzenetére
Nos, megnéztem a google féle problémát az Opera fórumain. És úgy tűnik a gond azon oldalakkal van, amik IPv6-ot használnak. A Firefox és a többi böngésző másképp fejti vissza a címet, mint az Opera. Természetesen azok működnek, Opera meg nem mindig.
http://my.opera.com/community/forums/topic.dml?id=295045
Még részletesebben:
http://my.opera.com/community/forums/topic.dml?id=298893Vicc, hogy az első riport már október 8-adikán megtörtént, és azóta sem javították ki.
Nálam jó ideig ment az Opera 10-es gond nélkül, aztán egyszercsak megunta a dolgot.
A javasolt megoldás a fenti fórumokban a következő:
Letiltani az IPv6-ot.
Ezt elvileg a Services-ben lehet megtenni, ott is az "IP Helper" szervízt kell letiltani.
Próbáltam, de nem segített, még mindig van Ipv6-om.Utána kipróbáltam az itt leírtakat:
http://support.microsoft.com/kb/817778vagyis a letiltáshoz a "netsh interface ipv6 set teredo disabled" parancsot. Ki is írja, hogy OK, de még mindig van Ipv6-om. Fogalmam sincs hogyan lehetne letiltani
Így az Opera továbbra is szar.
És szoftveres tűzfalam nincs, Windows Firewall kikapcsolva. Várom a következő Opera verziót, hátha végre csinálnak valamit ezzel a számukra nem létező problémával. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz h_143570 #8335 üzenetére
Teljesen friss 10.10-es telepítést követően jelentkezett a probléma.
Sk8erPeter
-
-
frankie!
őstag
válasz h_143570 #8308 üzenetére
Köszi, sokat segítettél.
Olyan tapasztalata nincsen valakinek, hogy Opera Link esetén megoldható-e valahogy a "felhasználóváltás"? Szeretnék létrehozni még egy profilt, csak a használt könyvjelzőkkel, jegyzetekkel, hogy átláthatóbb legyen, és pl. mobillal is könnyen tudjam szinkronizálni.
Vagy ezt egy újabb win profillal célszerű (lehet csak) megcsinálni?
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz h_143570 #8293 üzenetére
"kulonben is a Guglinak mar oda attad a teljes levezezest szoval mar nagyjabol mind1, eleg jo kis profilt epitettek fel rolad."
Őőő, most ezzel mire akartál kilyukadni? Te is hiszel az összeesküvés-elméletekben, hogy lazán olvasgathatják a leveleidet, ha olyanjuk van?"nem lennek meglepve ha HTTP es a HTTPS mogott eltero erosegu szerver eroforrasok lennenek."
Mármint a HTTPS-t szolgáltató szerverek szerinted "erősebbek"?Ja igen, azt lehet, hogy még nem mondtam, hogy Portable 10.10-essel pontosan ugyanaz a probléma. Majd kipróbálom a sima 10-es Portable-t is, Wolverine azt mondja, nála már ott is jelentkezett a para.
Egyidőben próbáltam a 9.64 Portable és 10.10-es telepített változatot! Mármint egyidőben futottak, a 9.64-esnél a kereső és a Gmail is bejött elsőre. De 10.10-esnél továbbra is másodszori frissítésre.____________________
(#8296) Wolverine: csak akkor nem teljesen világos, miért csak a 10-es verzióknál csinálja ezt, 9-es verziószámnál miért nem volt gond. Ráadásul más böngészőknél nincs gond. Még mindig nem zárnám ki, hogy az Opera belső bugja is lehet valamilyen oknál fogva. Persze Google-hiba is lehet, nem tudom, mennyire alkalmaznak böngészőspecifikus beállításokat, még nem néztem utána. Más böngészőkkel próbáltad? Nálam azoknál nincs ilyen gond.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
frankie!
őstag
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz h_143570 #8268 üzenetére
Most próbáltam 9.64 Portable változattal, azzal egyáltalán nincs ehhez hasonló probléma! Megjelenik első kérésre a Google minden oldala.
A lenyíló menü mondjuk ugyanúgy rohadt lassú Gmailben.
HTTPS-t majd megpróbálom. Ennyire kell parázni a biztonság miatt amúgy? Jogos?Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz h_143570 #8247 üzenetére
Sima HTTP.
De akkor eddig miért nem nyúlt bele az adatforgalomba, miért csak a 10.10-esnél? És miért van másnál is ez a probléma CSAK Opera alatt? Költői kérdés."Fogalmazzunk ugy hogy a Google, Apple es MS triobol az MS-t kedvelem a legjobban."
Hogy lehet az MS-t kedvelni? Én egyiket se kedvelem, csak szeretem a termékeiket. A Google-lel mi a baj? (Csak nem az, hogy mostanra hihetetlen hatalom van a kezében, ami csak egyre nő? ) Az Apple-lel kapcsolatban teljesen semleges vagyok, mivel nem is igazán használom a termékeiket, egyedül a QuickTime-ot raktam fel még régebben a *.qt kiterjesztés lejátszása miatt muszájból. Szóval az Apple-lel mi a para? Tudom, hogy OFF, csak érdekel röviden.Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz h_143570 #8221 üzenetére
"Az osseimet meg mindig nem voltam kepes atszoktatni tobb fulre."
Mondjuk az idősebb korosztályt nem lehet kárhoztatni azért, hogy nehezen állnak át a modern böngészési trendekre, legtöbbször örülnek neki, ha kiigazodnak a honlapokon, nemhogy még a böngészők funkciógazdagságát is kihasználják. Még azért jópár év kell nekik, hogy hozzászokjanak, teljesen új és más világ számukra, nekünk nehéz elképzelni, de ők szenvednek vele azért.A FF-kiegészítők használata miatti bugok talán még érthetőek lennének, de sajnos nemcsak erről van szó. Épp amiatt, hogy kb. csak akkor használok Firefox-ot, amikor honlapot szerkesztek, és ki akarom próbálgatni, hogy ott hogy néz ki, vagy amikor pl. a Screengrabet használom, ami nálam az egyetlen (!) feltelepített plugin, hiszen Firebug helyett pl. a Chrome-ban meglévő fejlesztői eszközöket használom, így csupán az alapcsomagot telepítem fel, amire nem lehet ráfogni, hogy a hülye addonok miatt bugzik. Szóval maga a FF áll béna lábakon.
Vagy úgy értetted, hogy a cég nem igazán figyel arra, milyen fejlesztőket vesz fel, és ebből következően a végleges termék is megkérdőjelezhető minőségű lesz?Egyébként én azt tartom valószínűnek, hogy az lesz jó JS-programozó, aki gépközeli nyelveket is jól ismer (pl. sima C), és mondjuk nem csak C#-pal kezdte, aminek a használata során még azt sem kell tudnia a programozónak, hogy mi az a pointer... És ha ott megtanulja sok szívás árán a normális kódok írását, akkor már van esély arra, hogy jó webfejlesztő is legyen. Persze nem azt mondom, hogy nincsenek kivételek, csak szvsz nem árt, ha jól át tudja látni a dolgok szerkezetét.
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz h_143570 #8186 üzenetére
De akkor miért csak a Google oldalainál csinálná? Na meg ha ilyen jellegű gond lenne, akkor elvileg következetesen kellene, hogy csinálja, nem randomszerűen. Most úgy van, hogy elsőre vagy másodikra sem jön be, esetleg harmadik frissítésre már igen. Aztán amikor már betöltött, olykor megint eljátssza ugyanezt másik Google-ös oldal megnyitásánál. Érthetetlen.
Szoftveres védelem nem nagyon játszik, a Windows tűzfallal jól megvagyok, külső tűzfalprogram nincs. Legfeljebb NOD32 kavarhatna be, de azt érdekesnek tartanám. Főleg, hogy eddig nem volt ilyen jellegű gond 9.64-nél. Hát nem vagyok elragadtatva eddig a 10.10-től.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz h_143570 #8154 üzenetére
"Ha a konyvjelzo fileban levo konyvjelzok voltak mar szinkronizalva vagyis van nekkik ID mezojuk akkor nyugodtan importalhatoak"
Mint már említettem, bekapcsoltam a szinkronizálást, és NEM hajlandó SEMMIT sem importálni a könyvjelzők közül, PEDIG a My Opera felületen látszanak a könyvjelzők!
Pont ennek az okára kérdeztem rá...
Nincs alapértelmezett könyvjelző, semmi. Egyszerűen nem hozza be a könyvjelzőket. Az az adr-fájl, amire azt hittem, hogy jó lesz, valszeg mégsem a jó változat, mert hiányzik belőle olyan könyvjelző, amit mostanában mentettem.Ja, és az általad leírt beállítási pontokban mindent néztem már korábban, és minden alapértelmezetten van.
Egyszerűen fogalmam sincs, miért nem szeretné behozni a könyvjelzőimet, már arra gyanakszom, hogy csak egy teljes Opera-takarítás, reinstall lesz a megoldás...VISZONT ebben az esetben megkérdezem egyértelműbben: ha teljesen friss telepítést rakok fel adott gépre, és a könyvjelzőim korábban szinkronizálva voltak az Opera Linkkel, akkor az új telepítésnél biztos nem törlődnek ezek a szinkronizált könyvjelzők, ahogy törlődnek akkor, amikor mondjuk bekapcsolt szinkronizáció mellett törlök egy könyvjelzőt a böngészőből?
Ha nem, akkor miért nem, hogy működik a szinkronizálás? Mert akkor nem értem a logikáját, mi alapján töröl, és mi alapján nem.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
pilu01
senior tag
-
pilu01
senior tag
válasz h_143570 #7980 üzenetére
A Gametrailers videóit ha elindítom, elkezdi betölteni, de a lejátszás nem indul el!
De például a Assassin's Creed Lineage - az első rész magyar felirattal! című cikkben lévőt le tudom játszani, ott forrásként a GAMEPOD.hu van feltüntetve! -
vv5204
senior tag
válasz h_143570 #7885 üzenetére
Úgy értem, ha letöltesz egy torrent fájlt SAVE-el mondjuk az asztalra, majd azt berántod az Operába akkor csak egy üres képernyőt kapsz.
Régebbi változatokban evvel nem volt ez a probléma.
3-al ezelőtti buildnél vettem észre először, cousin333-nak sem működött, és gyanítom azóta senkinek sem.[ Szerkesztve ]
-
vv5204
senior tag
-
AtHoS
nagyúr
válasz h_143570 #7826 üzenetére
Baloldali Alt+Enter-rel próbáltam (régóta sejtem, hogy a jobboldali ALT nem teljesértékű ), de inkább az volt a gond, hogy előbb meg kell jeleníttetni magát az oldalt és ott már működik.
Én meg egyből a pirosan próbálkoztam vele.
Mondjuk nem értem miért nem lehet onnan megnézni a biztonsági adatokat ahhoz az oldalhoz, amit épp blokkol, de biztos van rá több magyarázat is. Mert ha tényleg veszélyes akkor ugye előbb meg kell nyitni és csak akkor lehet megnyitni a biztonsági adatlapot, ami lehet nem a legjobb megoldás. Bár az oldal megnyitása nélkül meg elég nehéz nyilatkozni róla, hogy rossz avagy nem rossz.
cousin333
Nincs mit, szívesen.
Volt még pár dolog, amiről akartam volna írni, de hát így is megszaladt kicsit a billentyűzetem és a végére talán picit el is kanyarodtam a fő témától. Meg hát ugye mire tizenötödszörre is átfutottam az elkészült szövegen és mindig volt min picit olvashatósági szempontból alakítani ki is ment jó pár dolog a fejemből, de azt hiszem a lényeg azért belekerült.
Közben monitor csere történt nálam, így a 17-es helyett már 24-est használok. Lali írásában van pár hasznos tipp a helykihasználásoz, tehát nekem már megérte, hogy belevágtatokread-only mode on the forum
-
Penge_4
veterán
válasz h_143570 #7829 üzenetére
Viszonylag gyakran? Ez az 1.3.1-es 2007-es userjs. És nálam még egy olyat sem bírt működésre, ami amúgy ne menne.
Ugyanis azt a 6 GM specifikus taget (GM_SetValue, GM_GetValue és ilyesmi) már egy ideje tudja az Opera is, ha a script neve után írod a user.js-t.
Az xHttpRequest-et és a Cross-Site-Scripting-et viszont nem tudja, szóval a komolyabb scriptek egyáltalán nem mennek vele.
-
AtHoS
nagyúr
válasz h_143570 #7824 üzenetére
Nálam valahogy win7 x64 alatt nem rendszergazda módban indított Opera mellett Alt+Enter-re egy hangjelzést kapok csak. Semmi ellenőrző ablak
Mod: Természetesen más oldalon bejön egyből, de az atw.hu-n nem. Vagy a figyelmeztetést át kell ugrani, mert ott nem működik?
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest