Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dictator^
veterán
válasz h_143570 #2349 üzenetére
nekem se megy, legujabb opera, és minden más flash cucc megy..
ez megy nektek rendesen operával? [link] <- nálam a metacafe sosem volt jo.. erre is jo az a megoldás amit irtál a wmplayer fájlait bemásolni a plugin mappába?
[Szerkesztve]És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
s7evcsenko
addikt
válasz h_143570 #2366 üzenetére
mikro, ezt mindig benézem, pedig nap mint nap használom!
Maradok a várakozásnál...
Még csak pár napja kezdtem ezt a torrent izét...
Jelenleg csak próba szintjén vagyok!
Épp úgy mint az Opera 9-el....
Tegnap telepítettem, és nagyon megtettszett!
Viszont azóta eltelt 1 nap, és előjöttek dolgok!
Az iwiw nem az igazi....
A jelszókezelő sem az igazi szerintem!
Na mindegy, még kap pár napot, aztán megnézem a firefox-ot is!"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
-
Dictator^
veterán
válasz h_143570 #2392 üzenetére
IE6-van meg nem updateltem 7re, azzal tökéletesen megy, keresés is, kit ismerhetek 4*x elhelyezésbe dobja ki az ismerősőket, opera csak 3*x..vágom akkor az oldal para..mind1 csak megbuherálják majd..addig max marad az ie6..
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
cousin333
addikt
válasz h_143570 #2411 üzenetére
Gmail-el nem kell ennyit szórakozni,a beállítások jó részét (pl. portok) az Opera ismeri. Neked csak néhány szemályes adatot (felhasználói név, jelszó) kell megadni, a többi egyszerű Tovább nyomogatás...
Legalábbis én valami ilyesmire emlékszem...
Egyébként a nevezett beállítások elég szépen le vannak írva a Google helpjében.
[Szerkesztve]"We spared no expense"
-
-
piqla
őstag
válasz h_143570 #2528 üzenetére
Hm, igazad van... Csak egy 3700+-es procitol nem ezt varnam, bar lehet, hogy el vagyok tajolva a kepessegeit tekintve.
Prefetch dologrol nem is hallottam meg, koszonom, maris megy neki shit+f8
Azt veletlenul nem tudod, hogy a kotetellenorzest minden inditasnal hogyan lehetne kikapcsolni? Nem azert indul el, mert rossz valami, hanem igy raktak ossze ezt a finomhangolt XP-tSzereted az állatokat?
-
piqla
őstag
válasz h_143570 #2531 üzenetére
Most vadul elkezdett ellenorizni, mit kezdjek ezzel?
Gep bekapcs, rendszerinfo, nagy fekete tablazatok, boot from cd, tovabb, es akkor nekem nem a kek csik kezd el fel-ala maszkalni, hanem kotetellenorzest vegez. Valahogy bele kellene turni a dologba, csak nem tudom, hogy kellene elkezdeniSzereted az állatokat?
-
Dictator^
veterán
válasz h_143570 #2540 üzenetére
de nem akarok állandóan manuál törölgetni.
bár a cache végülis mit töröl ki? azokat a dolgokat amit az oldalakról lementett a vinyóra és igy gyorsabban nyilik meg az oldal nem?
viszont nekem az volt a lényeg, hogy az ujdonságok nem jelennek meg.
mondom az oldalon sosem lattam ha jott uj torrent fel, hiaba frissitettem, igy mar oke, hogy be van állitva a check documents \always-re.És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
h_143570
addikt
-
Sil
senior tag
válasz h_143570 #3055 üzenetére
Igen, azért gondoltam, hogy az automatikus biztonsági frissítések hiánya a döntő szempont Operánál. (Még ha szól is, nem töltik le.) Illetve hogy nem annyira kommunikálják a frissítések biztonsági jellegét, inkább az új funkciókat helyezik előtérbe.
#3056-ra: persze, hogy kevesebb az ismert hiba benne (ilyenkor jól jön a zárt forráskód meg hogy nem annyira elterjedt), de ha a meglevő foltozások nem kerülnek fel rá időben, az ugyanúgy veszélyes lehet, mint ha be se foltoznák.
[Szerkesztve] -
Sil
senior tag
válasz h_143570 #3122 üzenetére
Nem ''pluginnal'', alapból. De miből gondolod, hogy az IE volt az első, és a FF azt másolta? Nem emlékszem ugyan annyira a Netscape-re, de éppen lehetett benne ilyesmi (vagy max az másolta az IE-ből). Ne felejtsd el, hogy a Mozilla és így a Firefox is a Netscape-en alapul.
-
Sil
senior tag
válasz h_143570 #3127 üzenetére
Azt írtad, ''lehet, hogy pluginnal''. Csak pontosítottam.
Űrlapokhoz valóban IE5-ben volt először autocomplete, de pl a címsorhoz régebben is volt. Netscape 4.0-val kezdtem anno 10 éve (akkor még az IE messze alulmaradt a Netscape-pel szemben), és akkor már volt, ha jól emlékszem. Űrlapokhoz talán a Netscape 6 környékén jelent meg, ami már a Mozillára épült. A Netscape kódját nem dobták ki egy-az-egyben. Amikor az AOL megszabadult a Netscape teljes fejlesztőgárdájából, sokan közülük a Mozillánál folytatták. Bár újra lett írva, és a Firefox a Mozilla Suite-től is sokban különbözik, az alapok azért megmaradtak. Nagyon sok olyan preferencia van még mindig a Firefoxban, amik még korábbról maradtak (van olyan is, aminek már nincs hatása, de még benne van). Sok funkció is gyakorlatilag változatlan: a kulcsszavas keresés pl a Netscape 4.5-ben jelent meg először, az ún. Smart Browsing részeként. Bár magához a forráskódhoz nem értek, nincs olyan éles törés a Netscape/Mozilla és pláne a Mozilla/Firefox között, az örökség egyértelmű.
Az, hogy egy időben a Mozillában már az új motor volt, amikor a Firefoxban még a régi, természetes, hisz párhuzamosan folyik a fejlesztésük, de nincsenek szinkronban. Ez attól is függ, hogy honnan ágaztatják le. -
-
Boeing 737
senior tag
válasz h_143570 #3149 üzenetére
Egyszer csak nem volt és reggel csak órák mulva jött újra. Most elég volt neki negyed óra.
Amúgy marad a mozilla azzal nem kell annyít pepecselni.
Azt nem lehet megcsinálni hogy a hotmailt a firefox nyissa meg és ne a sima explorerA világ legszebb repülőgépe a Boeing 787-es. http://img.index.hu/imgfrm/1/6/2/0/BIG_0003061620.jpg
-
Boeing 737
senior tag
válasz h_143570 #3151 üzenetére
tv-netnél semmi hibát nem mondanak felhívtam.
De mindegy mondom a firefoxhoz sokkal egyszerűbb plugin-t szerezni az operához sehogyse akarta amit mutattál pedig fölraktam amit mutattál és kihuztam a gombot.A világ legszebb repülőgépe a Boeing 787-es. http://img.index.hu/imgfrm/1/6/2/0/BIG_0003061620.jpg
-
Boeing 737
senior tag
válasz h_143570 #3155 üzenetére
Tudom a firefoxhoz arra írtam.
Amúgy tvnetnél elég ritka ez ha tényleg miattuk és nem az opera miatt van tgúlélhető.
Másmilyen plugin nincsd mondjuk mint a mozillához hogy csak rá kell telepíteni?
Mint írtam feltettem amit mutattál és csináltam kisgombot is de .
[Szerkesztve]A világ legszebb repülőgépe a Boeing 787-es. http://img.index.hu/imgfrm/1/6/2/0/BIG_0003061620.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest