Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz pethYeti #12197 üzenetére
Köszöntem! Legalább ezt sem kell "kigugliznom". Most már legközelebb csak akkor írok, ha valamit nagyon nem találok, amit linkeltél, azt meg megnézem ha hazaértem.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz pethYeti #12301 üzenetére
Jé, tényleg. Akkor viszont már csak az a kérdés, hogy ugyan ezt miért nem csinálja amikor a noads menüjéből kiválasztom, hogy block ad, vagy element és rámegyek arra az elemre, amit blokkolni szeretnék?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Lenry
félisten
válasz pethYeti #12343 üzenetére
de így egyáltalán nem lesznek bélyegképek... én csak azt szeretném, hogy scrollklikkre ne legyenek, duplaklikkre (vagy bármi másra) maradhatnak/előjöhetnek, mert egyébként tetszik ez a része
(#12344) Penge_4 köszi
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Воланд
titán
válasz pethYeti #12371 üzenetére
Akkor nem vagyok egyedül. Gondoltam már arra, hogy lehet, hogy valami codec hiba, de eddig is a sharkot használtam, nem volt vele semmi gond, meg megnéztem ff, meg chrome alatt és ott nincs ilyen szaggatás, meg kezelőfelület fagyás.
-
dqdb
Topikgazda
válasz pethYeti #12583 üzenetére
Az adatlapod alapján Windows 7-et használsz, úgyhogy íme a megoldások:
1. ha a képernyő tartalmát képként a vágólapra szeretnéd másolni, akkor Print Screen a billentyűzeten
2. ha az aktív ablak tartalmát képként a vágólapra szeretnéd másolni, akkor Alt+Print Screen a billentyűzeten
3. a Windows beépített Snipping Tool (magyarul Képmetsző rémlik) programját hívod meg. Ehhez itt tudsz magadnak egyedi gombot gyártani. Ha 64 bites Windowst használsz, akkor a C:\Windows\System32 mappából másold ki valahová a snippingtool.exe-t (vagy készítsél rá parancsikont), és azt használd fel az egyedi gombhoz, mert a 32 bites Opera nem fogja látni a programot (32 biten nincsen ilyen probléma)Penge_4: nagy általánosságban mennek a scriptek. Természetesen azok például, amelyek külső oldalra nyúlnának ki XmlHttpRequest-tel, biztonsági okokból sohasem fognak futni.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
AtHoS
nagyúr
válasz pethYeti #12586 üzenetére
Szerintem ezt keresed: Quick Saver
Ennek van olyan funkciója is, hogy a képet lementi
read-only mode on the forum
-
Penge_4
veterán
válasz pethYeti #12596 üzenetére
Lehet, csak sok lépésből áll és ha nem szerkesztettél még UserJS-t, akkor bonyolultnak fog tűnni.
De javaslom, inkább a kiegészítő oldalára írd meg, hogy "Please add this site to the @exclude list: "http://www.example.com"
Persze az example.com helyén az az oldal, ahol ténylegesen problémás a kiegészítő. Persze előbb nem árt letesztelni egy tiszta OperaUSB-ben is, ahol csak az Image Preview Popup van telepítve.
(#12595) cellpeti: Link?
(#12598) Dave™: Már igen.
-
Namelesske
addikt
válasz pethYeti #15673 üzenetére
Valószínűleg a szöveg kódolásával van gond, mert a kérdőjel az egy helyettesítő karakter. Vagy a kereső motor van rosszul létrehozva, vagy az Opera/Windows lokális beállításai nincsenek rendben.
Próbáld meg először újra létrehozni a keresőmotort. Ha hibázik akkor próbáld meg törölni az operaprefs.ini-t a felhasználói mappádban. Ha ezek túl bonyolultak akkor eltávolításkor válaszd ki a személyes adatok törlését és telepítsd újra a böngészőt. Ha azután is hibázik akkor a Windows-zal lesz a gond.
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
fatal`
titán
válasz pethYeti #16480 üzenetére
Mert bugos sajnos. Ha fixed-position elem van az oldalon, akkor akad a simított görgetés. Verziók óta várjuk, hogy javítsák, egyelőre semmi. Erőből a hardveres gyorsítás (ami még a 12-es verzióban is ki lesz kapcsolva alapértelmezetten) egy kicsit segít rajta, de mostmár ideje lenne, hogy kijavítsák. Ez a legidegesítőbb hiba benne, meg a random eltűnő faviconok a könyvjelzősávon, de azon könnyedén segít egy drag'n'drop, közel sem olyan zavaró, mint a simított görgetés.
-
dqdb
Topikgazda
válasz pethYeti #16482 üzenetére
Ha már 12-es Opera: a béta óta az összes snapshot nekem a laptopomon valami iszonyatosan instabil, naponta 4-5 alkalommal összeomlik, tipikusan link új fülön megnyitásakor. Asztali gépen ezért maradtam az 1387-es buildnél, az stabil, csak a Google Maps bugos vele.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
fatal`
titán
válasz pethYeti #16489 üzenetére
Ja késve töltődik be sorry, azt hittem görgetéskor vannak problémák. Nem lehet, hogy idő kell neki, amíg letölti őket?
Meg be is kell parseolni az oldalt (helyére kell tenni az elemeket), fel kell dolgozni a html kódot, az nem lesz gyorsabb attól, hogy ssdre cserélted a hdd-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- GTA V
- Weblap készítés
- PlayStation 5
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest