- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
válasz
Declare #57320 üzenetére
1.7 110PSgyárilag. Mindig "erősebb" autóim voltak a megszokotthoz képest, így tudok viszonyítani. Teljesen jól viszi a kasznit, de én egyből megchippeltettem. A 2 benzines után nekem ezt sokkal kényelmesebb vezetnem. Végsebességre, érezhetően karcsúbb mint a B Veci, de cserébe fokozattól függetlenül tudok előzgetni. Hogy egyszerűen válaszoljak, így chippelve elég meggyőző, amíg van nyomaték, de elég kelletlenül forog 3000 fölött. Cserébe iszonyatosan csendes a pályán és a fogyasztással is meg vagyok elégedve.
Kb pont úgy megy, mint egy B5-os Passat 1,9 PD gyári állapotban. Így talán jobban körvonalazódik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest