Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- X15U Super macro
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
deicide
üzenetére
Irtam en egyetlen hozzaszolasomba is a kopasrol?
Csakhogy a teli gumi nem attol teli gumi, hogy mekkora a profilmelysege. Akkor nekem most a vatta uj 16 os michelin nyari gumim elsö osztalyu teli gumi lenne a max profilmelysegevel. Ennek ellenere ugy jöttem, mint egy szankoval.Ezt nem tudjak sokan, hogy a nyaron hasznalt teligumi nyaron szar, mert a nyari körülmenyekhez puha es rossz a barazdazottsaga, ugyan akkor szepen megkemenyedik, igy telen lesz jo profil, de az anyaga kemeny lesz es nem tapad.
(#38894) mephi666 : Mekkorat neznel, ha feltennel egy szett jo nyari gumit nyarra, meg egy szett jo allapotu teli gumit telre.....
-
mephi666
nagyúr
válasz
deicide
üzenetére
én csak azt tudom mondani: 1hónap múlva (amikor elvileg már lecserélte a gumiját, aki akarta) ha sétál mindenki parkolókban, nézegesse arányokat tekintve mennyi autón van még mindig téli
ha annyira balesetveszélyes lenne, akkor történnének is balesetek egyértelműen az évszaknak nem megfelelő gumi miatt és tiltanák nyáron a télit
sokan úgy vannak vele, hogy 80%-ban városi max kb 50es tempóval hajtva meg időnként 1-1 főutas körre nem tart 2 garnitúra gumit, mert így is előbb kell lecserélnie elöregedés miatt, mint kopástólui: egy pl céges autónál viszont, ahol beletesznek éves 30ezer km-eket, ott már más a helyzet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmgyűjtés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Tesla topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Háztartási gépek
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Samsung kuponkunyeráló
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csakhogy a teli gumi nem attol teli gumi, hogy mekkora a profilmelysege. Akkor nekem most a vatta uj 16 os michelin nyari gumim elsö osztalyu teli gumi lenne a max profilmelysegevel. Ennek ellenere ugy jöttem, mint egy szankoval.
ha annyira balesetveszélyes lenne, akkor történnének is balesetek egyértelműen az évszaknak nem megfelelő gumi miatt és tiltanák nyáron a télit