Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
bzoley
üzenetére
Nah, jól elszórakoztattam magam a jeladó cserével. Gondoltam, nem túl meleg még a víz, gyorsan ki tudom cserélni. Alig tekertem ki, csak úgy tolta ki magát a víz. Kicsit meg is melegítette az ujjam, miközben az újat tekertem be. Ebből következik, hogy a kiegyenlítőből szépen eltűnt szinte az összes víz, szaladhattam vissza a boltba, hogy legyen mit utána tölteni. Reggel meg majd kiderül, hogy viselkedik az új jeladó, elvileg nem szabad, hogy gond legyen.
És ha már vásárolni voltam, feltankoltam magam jégoldókkal, ablakmosó folyadékkal, és holnapra kapok új, működő ablakmosó szivattyút is. Már csak egy kis szilikon kell, hogy ne fagyjanak be az ajtók télen.
Na meg remélem, nem jut eszébe az autónak újabb hülyeség legalább tavaszig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S23 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest