Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
"A BGA dologhoz meg annyit tennék hozzá , hogy anno írtam is , ha valakinek nem áll rendelkezésére a felszereltség az meg ne próbálja.Szerintem neked ezek a feltételek nem adottak .És szerinted az illik , hogy valakiről olyan véleményt alkoss saját magad elméjéből fakadóan , akit nem is ismersz?"
Nem, nincs BGA állomásom, itthonra nem érdemes. Nem maszekolok, szóval soha sem hozná vissza a beleölt pénzt.
"És szerinted az illik , hogy valakiről olyan véleményt alkoss saját magad elméjéből fakadóan , akit nem is ismersz?"
A korábbi hozzáaszólásaid alapján próbáltam felmérni a szakmai felkészültséged. Lehet rosszul ítéltem meg, de nem szoktam nagyon mellényúlni...
"Ez a fórum azért van , hogy aki akarja , vagy szeretné jobbá tenni a tabletjét meglegyenek a hozzá vezető infók , stb stb stb ."
Oh... és szerinted hány embernek van otthon ESD védett BGA Reflow munkaállomása?

"De mivel te autószerelő vagy, és szervizes , ezért neked azt ajánlom , hogy inkább vegyél egy hasonló tudásút tabot 70 - 150 e Ft ért , aztán hajrá örülhetsz neki. Ha láttad volna fent van a kép a levett nandról szerinted az úgy néz ki mint ha egy autó szerelő szedte volna le 19 es kulccsal?""
A szövegértés látom nem erősséged, mert sehol nem írtam, hogy autószerelő vagyok...
Szerintem az a levett NAND pont úgy néz ki, mint amit most fújtak le onnan. Se megtisztítva nincs még a helye, sem előkészítve egy másiknak..."A szervizek nagyon jól tudom , hogy működnek gariba cserélnek mindent amblokk.tt nem létezik a buhera a BGA , hisz azok a műveletek megfizethetetlenek lennének egy készülék javításáért."
Nem lennének. Minden szervizben szinte van Fineplacer. Specifikáció van kevés és gyártás szabvány sok. Ragasztott alkatrészt tilos cserélni a szabvány szerin. A NAND flashek 90%-a minimum alá van öntve...
"Mivel te azt írtad meredek a BGA csere , így feltételezem , hogy a szervizes létedre nem cseréltél még sosem."
Több 100-at csupán... az esetek túlnyomó többségében vele együtt a CPU-t is,mert elmelegíti. Sőt... van olyan cucc pl. a Blackberry Dakoták, amiben össze vannak tokozva egymásra...
"Egyébként mivel tudod , hogy az én gépem szétszedve hever az egyik !!! Akkor tudhatnád , hogy csak láttam már antennát , vagy mégsem
.És te láttál már?
A tiéd például , hogy néz ki?"Az attól függ a 21 készülékből melyik... Megint jeleskedtél szövegértésből: azt írtam hogy "wifi antennát még életedben nem láttál", de te cseréld nyugodtan ki a jelföldet helyette...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Boyoye digitális beltéri HD tv antenna / 12 hó jótállás
- CORSAIR K100 AIR
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.És te láttál már?