Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Keeperv85

nagyúr

válasz tiki #1530 üzenetére

"A BGA dologhoz meg annyit tennék hozzá , hogy anno írtam is , ha valakinek nem áll rendelkezésére a felszereltség az meg ne próbálja.Szerintem neked ezek a feltételek nem adottak .És szerinted az illik , hogy valakiről olyan véleményt alkoss saját magad elméjéből fakadóan , akit nem is ismersz?"

Nem, nincs BGA állomásom, itthonra nem érdemes. Nem maszekolok, szóval soha sem hozná vissza a beleölt pénzt.

"És szerinted az illik , hogy valakiről olyan véleményt alkoss saját magad elméjéből fakadóan , akit nem is ismersz?"

A korábbi hozzáaszólásaid alapján próbáltam felmérni a szakmai felkészültséged. Lehet rosszul ítéltem meg, de nem szoktam nagyon mellényúlni...

"Ez a fórum azért van , hogy aki akarja , vagy szeretné jobbá tenni a tabletjét meglegyenek a hozzá vezető infók , stb stb stb ."

Oh... és szerinted hány embernek van otthon ESD védett BGA Reflow munkaállomása? :U

"De mivel te autószerelő vagy, és szervizes , ezért neked azt ajánlom , hogy inkább vegyél egy hasonló tudásút tabot 70 - 150 e Ft ért , aztán hajrá örülhetsz neki. Ha láttad volna fent van a kép a levett nandról szerinted az úgy néz ki mint ha egy autó szerelő szedte volna le 19 es kulccsal?""

A szövegértés látom nem erősséged, mert sehol nem írtam, hogy autószerelő vagyok... :U Szerintem az a levett NAND pont úgy néz ki, mint amit most fújtak le onnan. Se megtisztítva nincs még a helye, sem előkészítve egy másiknak...

"A szervizek nagyon jól tudom , hogy működnek gariba cserélnek mindent amblokk.tt nem létezik a buhera a BGA , hisz azok a műveletek megfizethetetlenek lennének egy készülék javításáért."

Nem lennének. Minden szervizben szinte van Fineplacer. Specifikáció van kevés és gyártás szabvány sok. Ragasztott alkatrészt tilos cserélni a szabvány szerin. A NAND flashek 90%-a minimum alá van öntve...

"Mivel te azt írtad meredek a BGA csere , így feltételezem , hogy a szervizes létedre nem cseréltél még sosem."

Több 100-at csupán... az esetek túlnyomó többségében vele együtt a CPU-t is,mert elmelegíti. Sőt... van olyan cucc pl. a Blackberry Dakoták, amiben össze vannak tokozva egymásra...

"Egyébként mivel tudod , hogy az én gépem szétszedve hever az egyik !!! Akkor tudhatnád , hogy csak láttam már antennát , vagy mégsem :Y .És te láttál már? :Y A tiéd például , hogy néz ki?"

Az attól függ a 21 készülékből melyik... Megint jeleskedtél szövegértésből: azt írtam hogy "wifi antennát még életedben nem láttál", de te cseréld nyugodtan ki a jelföldet helyette...

Új hozzászólás Aktív témák