Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sh4d0w: Van-e még?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Tomasz72: Jimi home multiméter
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ozy
tag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Igazatok van de csak részben. Töltőt cseréltem, töltöttem majdnem egész éjjel. Reggel megpróbáltam bekapcsolni és nagyon keservesen ugyan de sikerült elindulnia. Látszólag többször is nekifutott de végül sikerült. Most olyan jelenség van, hogy folyamatosan azt írja ki, hogy az android.process.acore, andoid process media, gapps, email, naptár stb...alkalmazás leállt. Gyakorlatilag nem tudok vele semmit sem csinálni mert valamelyik hibaüzenet folyamatosan megjelenik a képernyőn.
Továbbá annak ellenére, hogy gyári beállítás visszaállítása is volt a korábban telepített appok megmaradtak, kivéve az apex launchert valamint az emil fiókot.
Ez vajon mi lehet? SZoftervert kellene rajta cserélni? Én sajna nem értek hozzá de nagyon úgy fest a dolog...Tudnátok valamilyen stabil megbízható romot ajánlani hozzá amire érdemes lenne lecserélnem a jelenlegit. Valami magamfajta hozzánemértőknek való leírás is jól jönne a rom frissítéshez. Ilyet is tudnátok esetleg küldeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- Milyen széket vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Alkoholista nevelde
- Óvodások homokozója
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4343
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs