Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ozy
tag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Igazatok van de csak részben. Töltőt cseréltem, töltöttem majdnem egész éjjel. Reggel megpróbáltam bekapcsolni és nagyon keservesen ugyan de sikerült elindulnia. Látszólag többször is nekifutott de végül sikerült. Most olyan jelenség van, hogy folyamatosan azt írja ki, hogy az android.process.acore, andoid process media, gapps, email, naptár stb...alkalmazás leállt. Gyakorlatilag nem tudok vele semmit sem csinálni mert valamelyik hibaüzenet folyamatosan megjelenik a képernyőn.
Továbbá annak ellenére, hogy gyári beállítás visszaállítása is volt a korábban telepített appok megmaradtak, kivéve az apex launchert valamint az emil fiókot.
Ez vajon mi lehet? SZoftervert kellene rajta cserélni? Én sajna nem értek hozzá de nagyon úgy fest a dolog...Tudnátok valamilyen stabil megbízható romot ajánlani hozzá amire érdemes lenne lecserélnem a jelenlegit. Valami magamfajta hozzánemértőknek való leírás is jól jönne a rom frissítéshez. Ilyet is tudnátok esetleg küldeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest