- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
máyköl
veterán
válasz
venember83 #16696 üzenetére
Ez az egyetlen?? húha...
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #16693 üzenetére
A kecsketej is mély nyomot hagyott satnya városi gyomromban - bár finom és sűrű, mégsem lettünk nagy haverságban, mert a jósági tényezője nem volt megfelelő kényes feldolgozó egységemnek
-
máyköl
veterán
Hány " Jómunkásember" van itt a ph-n kb.? vagy egyáltalán van???
-
1010
őstag
válasz
venember83 #16681 üzenetére
aztem valami spéci tej ami itthon még nincs
-
Tim82
félisten
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #16681 üzenetére
Fekáliás tej?
Biztosan megvan annak is a varázsa - bár ha jól belegondolok az egyenest a fűkonverterből érkező még meleg tejjel is hadilábon álltam városi gyerekként...
Két napig rengeteg sürgős dolgom akadt Nagyapáméknál a porcelán kamion körül, sokszor nem tudván hogyan is kellene pozicionálni önmagamat az említett szerkezetre
Hiába, aki csak a bóti tejhez volt szokva...
-
válasz
bolondember #16686 üzenetére
...decsodás...
-
Viszlát
addikt
válasz
venember83 #16683 üzenetére
Normál esetben 6 után 10 perc a Petőfi-híd Oktogon távolság.
-
idekűttek
Viszlát: tegnap Pécsen is hoszzúcici volt, valami markolós barom megint elkapott valami gázcsövet, lezártak egy rakás utatat, frankó voltKb fél órával később értem haza lépésbe mint ahogy szoktam, a 40 fokba, dejóvolt
-
Viszlát
addikt
válasz
Winner_hun #16680 üzenetére
Akkor mi a francért áll még mindig a forgalom...
-
Viszlát
addikt
Még mindig iszonyatos a dugó a körúton... van valami fejlemény a bombával kapcsolatban, tud valaki valamit?
-
tiv61us
őstag
vagyis most hivott a fijam hogy kell nekik egy gallon fucken tej
nem tudom hogy nezek a cassas arcaba.... -
TexT-BoY
addikt
válasz
bolondember #16671 üzenetére
imádom a millit
-
rarri
senior tag
Sziasztok! Szép estét szeretnék kivánni mindenkinek!
Most megyek, még mosok , főzök ,.
Jóklegyetek!
Raf: Én tejterméket szinte csak meggle márkájút veszek, mert ahol nincs annyi pénz, ott hiába van önérzet.
-
bolondember
MODERÁTOR
tudjátok mi a dulva?
Tegnap vettünk egy karton tejet.
Meggle tej nekünk bejött, ilyet vettünk.
198/doboz. (de lehet, h csak 196, nem tudom).
Mellett Milli (ha jól tévedek, ugye magyar tej, nem?!): 248 HUF/doboz.Na, akkor csodálkoznak?
Igen, tisztában vagyok az egésszel (vagy legalábbis van icurka rálátásom).
de akkor is azért a 25%-os ártöbblet kicsit meredek.
-
NoLF
veterán
na adjisten mindenkinek, pő!
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember #16666 üzenetére
hát nem hiszem hogy sör nélkül kibírnám, elég meleg lesz a héten.
japán szekér?
-
NoLF
veterán
na, lassan vége a munkaidőnek, és osonhatok haza kedvenc szülővárosomba, összepakolok, aztán irány a nyaraló, vasárnapig se net, se telefon, semmi ami bármilyen formában is felidegesíthetne
csak a jó társaság, a finom kaja, a víz, a napsütés, nomeg némi sör
-
-
nike_
addikt
Sziasztok.
39 fok van..
Tényleg lassan el kéne gondolkodnom az egyéni avataron.
-
fokukac
nagyúr
Mik vannak
Nem az ember, hanem a nyílfarkú mókuscickány a legkeményebb alkoholista teremtmény a Földön. Az apró trópusi állat minden éjszaka annyi alkoholtartalmú nektárt szív fel, ami emberi mértékkel megegyezik 9 pohár bor elfogyasztásával.
1
Az embereket nem csupán az elfogyasztott mennyiséggel "alázza" meg a nyílfarkú mókuscickány, hanem azzal is, hogy ennek ellenére egyáltalán nem rúg be. Az "átivott" éjszaka után a mókuscickány nem tántorog, egy csöppet sem másnapos és még véletlenül sem kezd kötekedni a fajtársaival.Az állat - amely egyébként nem cickány, hanem önálló rendet alkot - a bertam pálma virágának nektárját szívja. Ez a pálma Malajzia nyugati részének dzsungeljeiben él, és olyan nektárt termel, amelynek alkoholtartalma megegyezik a sörével.
A nyílfarkú mókuscickányt tehát krónikus alkoholistának minősítették a velük foglalkozó kutatók. Tanulmányozásuk során megállapították, hogy az állatka annyi alkoholt fogyaszt, amelytől az összes többi emlős - az ember is - meghalna.A bertam pálma nektárjára egyébként más állatok is rájárnak - és ez éppen úgy nem jár náluk sem kellemetlen mellékhatásokkal, mint a mókuscickányoknál. "Alkoholizál" a lajhármaki, a közönséges mókuscickány és a platánmókus is - számoltak be a kutatók a Proceedings of the National Academy of Sciences amerikai szaklapban.
A német irányítással folyó kutatás azt bizonyítja, hogy a nyílfarkú mókuscickány valószínűleg azért nem rúg be mégsem, mert a szervezete különlegesen jól bontja le és választja ki az alkoholt - azt azonban még nem tudják, hogy ez pontosan hogyan történik.
A mindössze átlag 47 grammos mókuscickányok további tanulmányozásától azt remélik a kutatók, hogy rájönnek: miért szokott rá becslések szerint 9 ezer éve az ember a sörfőzésre.
-
1010
őstag
sziasztok
megjött a japán cukorkám -
TexT-BoY
addikt
látom házimoziztok
[link]
Most vettem 80-ért samsung LCD-t és nagyon össze illene ezzel a kis dvd cuccal. Szerintek milyen? kb 30.000bol tudok venni ebayrol egy hátsó wireless erőssitőt és még 2db ugyan ilyen hangfalat. Bár még egy ideig 2.1be használnám, aztán akkor jöhetne a 4.1? bár az sehogyse 5tanakodom
.
Viszlát: Nem tudsz olyan helyet ahol Twisted Pictures filmek kaphatók, szinkronosan, egyáltalán a fűrész sorozaton kivül készült még szinkron ilyen filmekre?
-
Tim82
félisten
válasz
Viszlát #16649 üzenetére
Igaz, agreed.
Gondolkodom a külső hangkártyán, de nincs életbevágó szükségem rá, egyelőre ez távlati prodzsekt.
Sajnos, a desktop géphez is külső kellene (mer' barebone, és a vidkari elfoglalja a rendelkezésre álló teret, nem fér oda PCI-os kártya). Viszont egyelőre sima zenelejátszáshoz, filmnézéshez jó is.
-
bnss
veterán
Sziasztok, jó étvágyat az ebédhez!
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #16635 üzenetére
Nem beszélni német - bitte spricen zi de vengerszki
Verus:
-
Verus
senior tag
-
RoyalFlush
őstag
Remélem holnap is ilyen jó idő lesz, mert megyek strandra
Tiszaújvárosba ..
-
NoLF
veterán
navazzeg. elromlott a line out a laptopomon, tegnap kicsit be lett szakítva a 2.1 jackje, szétszedtem a laptopot, szét volt törve a csati, visszaegyengettem, megragasztottam, összeszereltem, és csak az egyik hangfal szól... ha kicsit elferdítem benne a jacket, akkor mind2. frankesz...
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #16621 üzenetére
Azért megy ez Neked is, ha összeszeded Magad
-
tildy
nagyúr
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #16615 üzenetére
a szára félmagas, utcai kosárcipő.
kérdezz bátran, mindenre válaszolok
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember #16612 üzenetére
nem hiszem hogy egy 2 éves félmagas fehér cipő és egy 8 éves pulcsi ezt tükrözné
amihez a sapka meg aztán véletlenül sem illett.
-
tbs
addikt
...és ilyen az, amikor 2 dzsigoló vitázik a divaton...
-
RoyalFlush
őstag
Jó reggelt!
szerk: azt álmodtam, hogy neves játékosokkal futballozok egy mérkőzésen, de olyan szerencsétlenül játszottak, hogy egy használható passzuk nem volt ..
-
NoLF
veterán
herr.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Bubu79 #16600 üzenetére
Gondolkodom rajta, hogy őt választom majd egyéni arcképnek, de még odébb van jócskán a 600 nap, addigra lehet hogy lefoglalják...
A hétfőknek van egyfajta negatív kisugárzásuk, még a vasárnapodat is el tudja rontani, hogy arra kell gondolnod, hogy reggel hétfő lesz, meló kezdés...
Aktív témák
Hirdetés
- Felújított ősi tekercsekre hangol az új AMD Software
- One mobilszolgáltatások
- Politika
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen alaplapot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- DELL Latitude 5400 CHROMEBOOK , i5-8. GEN 8GB/64GB CHROME OS, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, 27%ÁFÁS
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest