Hirdetés

Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    válasz parandroid #37338 üzenetére

    Nem szedán :((( :(((
    5 ajtós változat , azaz a hátsó ablak is felnyílik a csomagtértetővel, csak liftbackesen vagy hogy.

    erre meg : jahm. Mert kihívás, mert jó. ÉS azért is, mert makacs vagyok. Teszek rá, mit mondanak mások, ha valamit elhatározok, akkor nehéz eltéríteni. Ha valamihez ragaszkodom, akkor attól szintén nehéz eltántorítani. A hyundai , a chaintech, és egyéb dolgok ilyenek.
    Chaintechről jut szembe, egyszer halgattam a mainstream vonalra itt a ph-n , asus [B]a7n8x [/B]deluxe E wifi - na azt a sz.pást ami azzal volt, nem kívánom senkinek.

    Bár nem mindenben vagyok ilyen. mainstream öltözékeket hordok, általánosan elfogadott programozási nyelvet használok, és megbotránkozok azon, ha valaki szemetel, vagy egyéb nem illő dolgot tesz. Mosógépem is "ezeréves" hajdú. És még sorolhatnám.

    Az Operás beszólás meg köcsögség volt, 1998 óta, mióta először láttam , azt használom, jóval előbb volt tabos böngészés rajta , mint a többieken, firefox meg nem nyűgözött le, ennyi. :(((

    [ Szerkesztve ]

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Aktív témák

Hirdetés