Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
BITBOYS
addikt
Van Bolhás település
irszám: 7517 -
1010
őstag
sziasztok
na ki az aki emglepodik egy xerox nyomtatot nem ismer fel az osx
hamar bosszu ritkan jo
-
bnss
veterán
Egy Jäger ide is jöhet, ha már emlegettétek!
-
Bub0rek
tag
Igen.
Feltünésnélkül követlek. Talán baj?
-
Bub0rek
tag
Sziasztok!
Micsoda egy ivos banda.
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #2387 üzenetére
Jah igen, ezt elfelejtettem
Csak az ökör iszik magában -
BITBOYS
addikt
Illik piálni a munkahelyen?
-
pohár
félisten
Nekem kell egy ilyen marha macska
-
ToBeY
nagyúr
Ez is jó mikor rászorúl a fejére a doboz,
[link]
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #2371 üzenetére
WWáá bazz de marha egy macsek
Itt egy jobb videója
Itt még asztallábat és fog, meg beszorul egy papírbaEsmein... igaz, azoknak a legszarabb, főleg most hogy így szopatja a népet a vasút...
Kíváncsi vagyok hogy fogok menni vizsgázni január 5, 7, 8-án -
zolynet
veterán
hát h Szegeden is faterom kettéb@szott gépét kell reszelnem, nem hiszem el....
azaz gyakorlatilag amikor lenn vagyok mindig kell, nem értem miért nem lehet csak egyszerűen használni (kár volt anno eladni neki, iszonyatos nagy hiba)najah karácsonyi fíling, aztaf.szomat
-
venember83
nagyúr
Mire az ember elkezdene dolgozni, megéhezik, ott egye meg a fene az egész mai napot, semmivel sem haladok.
-
nike_
addikt
Nem tudjátok mi volt a neve annak a játéknak, amit itt vki linkelt régebben?
Az volt a lényege, hogy ilyen fadarabokat meg ilyesmiket kellett vagdosni, hogy a golyó eljusson a célba. Volt ott egy csillag is.
Az Istennek nem bír eszembe jutni....
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #2363 üzenetére
Tudom mire gondoltál, csak kötekedtem egy picit
-
Algieba
őstag
Beírtam a linkelt topikba.
És most visszatérek a konyhába, ideje kezelésbe venni a megkelt tésztát.
Majd csak kora este térek vissza, mert 9 bejgli sütési ideje együtt 120 perc, plusz a tésztalapok nyújtása, töltése, a töltelékek elkészítése...
Szerk.: Egyébként tényleg egyszerű a bejgli, csak időigényes.
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #2351 üzenetére
Igaz, de nem is az ajándékozásra írtam, hogy letudva, hanem a vásárlásra. Azért szoktam ajándékozni, hogy örömet okozzak. Csak erre alkalmas ajándékot nem a legegyszerűbb találni, fáradságos dolog utánajárni, az ilyesmiket pedig nem szeretem, mivel azt sem tudom, hogy mit akarok, ezért használtam a letudni igét erre a folyamatra. Természetesen az átadás már más kategóriába esik.
-
Algieba
őstag
A bejgli receptemet senki se kéri?
Igaz, ez egy egyszerű tészta, semmi flancolás. -
rarri
senior tag
válasz
ladybug #2353 üzenetére
Ezek nem tudom hogy puhulósak-e, mert 3 napnál még soha nem tartottak tovább.
De frissen nagyon finomak, és állítólag elállnak 1 hónapig. Pityerszerről a kézművesfaluból hoztam a receptet.
Ezek frissen sem kemények, olyan az állaguk, mint a linzertésztának. Megy a recept.
Bon: köszönöm.
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #2351 üzenetére
Meg is érdemli a VDSZSZ. Sőt ez semmiség ahhoz képest, amit érdemelne a pár értelmi szerző...
---
Katasztrofális ami a belvárosban van, ilyen tömeget régen láttam (~1 éve
). Viszont a forralt bort árusítóknak jól mehet a bolt.
rarri: nagyon szépek!
zsolt1129: nálunk ebben a vizsgaidőszakban vezették be, majd kiderül hogyan muzsikál ez a rendszer. Viszont ha véletlen elírják a jegyedet, akkor ugyanúgy be kell fáradni az oktatóhoz.
-
kételkedem
addikt
Feltörték a VDSZSZ honlapját. Bárki is tette, egyáltalán nem túlzó amit feltett a honlapra. Mondhatnám a szívemből szól.
NoLF: ez az örök optimizmus
Azért az elmúlt 26 évben számos jó dolog is történt, csak most éppen szopó ágon vagy.
venember: az ajándékokat nem letudni szoktuk, hanem figyelmességünk, szeretetünk kifejezéseképpen adni.
ladybug: még sohasem volt műfenyőnk. Mint említettem vagy gyökerestől-földlabdástól cipelem be a nappaliba, vagy egy ültetvényből vágatok magamnak.
Tehát a környezetvédelem témaköre kilőve
Több ezer fát ültettem már el, s jó pár százat vágtam ki. Egy kicsit máshogyan nézek a fákra -
ladybug
őstag
válasz
kételkedem #2336 üzenetére
És miért ragaszkodsz annyira az élőhöz? A mű is nagyon szép.
-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #2340 üzenetére
Nem, nem közben. Most külön vagyunk, és nem volt róla infóm. Azóta előkerült
Hsz alapján meg alám
A kis csibész arra várt én keressem
-
Esmein
nagyúr
Mai nappal hivatalosan beveheti a magyar felsőoktatás, és egyúttal a VDSZSZ is, Gaskó Istvánnal a sor elején.
Ezt az utat(ajtótól ajtóig) + egy 10 perces dolgomat(jegybeiratás indexbe... ééérted, a számítógép rosszú tuggya oszt azé') 5 óra 39 percig tartott megtenni oda vissza MÁV-val és helyi tömegközlekedéssel.
szerk.: Nem arra várt csakőőő... a Pannon Gsm-el keveredtem finanszírozási jellegű összetűzésbe
-
venember83
nagyúr
Karácsonyi ajándékok letudva, szerencsére kaptam jó kis könyveket mindenkinek, meglepő módon találtam egy normális könyvüzletet poros kis városomban.
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #2342 üzenetére
az a baj hogy ez a mostanában nagyjából 26 évvel ezelőtt kezdődött...
-
NoLF
veterán
micsoda nap!
és ma lesz ilyen, hogy év végi kiértékelés. na ilyenen se nagyon voltam még így személyesen face to face... de nagy baj nem lehet, ha még itt vagyok. talán
-
Algieba
őstag
Száraz sarkvidéki hideg légtömeg ömlik ránk az ünnepre. Fagy lesz napközben is. Brrr. Hó semmi.
Na, mindegy, 9 bejgli tésztája pihen a kelesztő tálban: 3 mákos, 3 gesztenyés, 3 diós. És holnap még 6 diósat készítek el.
24.-én pedig frissen sütöm a laktató, juhtúrós pogácsákat.Sáliláb. Nyakamon az ünnepi hajtás.
-
tildy
nagyúr
Ismét Budapesten. Ha valaki szolnok felé akar menni, le tudom vinni délután
Most pedig benézek dolgozóba, kikapcsolt a céges teló és pukot kér...
De előtte még állítok fát
Nomeg nem érkezett meg a legfontosabb karácsonyi ajándék, pedig dec 4-én megrendeltemNálunk a to okos volt: nem adta ki a diákoknak az indexet, midnent ők matricáznak majd be, nem ám aláírás, to-s matrica.
-
ladybug
őstag
Köszönöm, kedves vagy. Na, igen, tud nézni.
Mióta kész a fa, ott játszanak alatta. Babákkal, autókkal, állatkákkal. Imádják. Én meg azt, ahogy örülnek neki.Mi is terveztük a süteménykészítést, de ma és holnap délelőtt gyerekfelügyelek. Holnap délután vagy 24-én délelőtt lesz sütés.
-
bnss
veterán
Sziasztok!
-
rarri
senior tag
válasz
venember83 #2328 üzenetére
Köszönöm.
Nagyon érdekes kép. Az autó miatt kicsit Stephen King-es .
Tiv: jó sokáig fenn vagy!
-
rarri
senior tag
Mindenkinek nagyon szép napot kívánok !
Rafinak pedig Boldog Karácsonyt !
-
tiv83us
veterán
No, meg mielott lefekszem, egy kis humor
-
venember83
nagyúr
Én szeretném, évek óta nem éreztem igazi hideget, már hiányzik.
Mi nagyon lightosan ünnepeltünk pénteken, elmentünk bowlingozni páran, lement pár sör 3-4 óra alatt, közben dobigáltuk a golyót, ki erre, ki arra. Kellemes időtöltés volt, de semmi több. Annak viszont örülök, hogy ilyen jó munkahelyi légkörbe keveredtem.
Napi kínzó kérdés: Most rohanjak ajándékért, vagy holnap reggel induljak el korábban? Hmm... Lehet elindulok most, biztos ami sicher.
Azt hiszem, hogy elfogytak a mélynyomóból a mély hangok. Mondjuk sok éves cucc, várható volt. Majd jövőre csere lesz. Ez van.
-
zsolt1129
addikt
válasz
bolondember #2309 üzenetére
Az M7-en
. Főleg igy az ünnepekbe,tele lesz siető emberkékkel.
Mindenkinek kellemes ünnepeket kivánok!
-
tiv83us
veterán
Motherfucker
-
ladybug
őstag
válasz
bolondember #2309 üzenetére
Neked is kellemes, békés karácsonyt.
-
NoLF
veterán
és beértem munkaidő kezdete előtt 15 perccel!
-
Str8 sk8r
őstag
...és kivilágosodott...nemsoká megyek haza, majd vásárolni...hosszú lesz még a mai...
...
-
Esmein
nagyúr
lesz vagy 3-4 olyan napom, ami arra megy el, hogy tanárok után rohangálok. tiltsák már be az indexet... beiratás + 3 óra utazgatás.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest