- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Hujikolp
őstag
Záróirányban előfeszített, visszacsatolt, közös-emitteres, azonos bázis-kollektor bemenettel ellátott, diszperziós kapcsolásos, szinuszos-logaritmus jelleggörbe linearitását kiegyenesítő készülék
-
BlacKSouL
addikt
És akkor ez melyik ez?
Ja, erre azt írja trensz
-
Tim82
félisten
válasz
elmoraan (r) #281 üzenetére
Hi. Szerintem ne legyél rasszista, mészárold le csak szépen, ahogy illik.
FH: addig ne fulladj bele, amíg Elmo le nem mészárol.
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
philoxenia #285 üzenetére
Igaz...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Hollók között kisebbség....
-
FehérHolló
veterán
válasz
Érted és a lelki békédért akár egy pigmentátültetést is vállalok, bár nem vagyunk az USA-ban.
Tim: Folyik itt össze-vissza, csöpög a falakról, úszik benne a székem, undorító!
-
máyköl
veterán
Jónapot mindenkinek!
-
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
FehérHolló #279 üzenetére
De Te fehér vagy, bakker.
Hi, Tim. Hát látod, már kénytelen vagyok bevérezni a kezem, hogy legyen valami egyemsúly az Erőben.
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #271 üzenetére
Nyálasodik a topik?
-
FehérHolló
veterán
válasz
elmoraan (r) #274 üzenetére
Én lehetek esetleg statiszta? Tudod, olyan, aki aktívan nem vesz részt a cselekmény lebonyolításában, csak végignézi azt. Fontos a főhős megítélése szempontjából, hogy legyenek olyan emberek is, akiket nem mészárol le, például a feketék, ha egy amerikai filmről van szó.
-
tiv83us
veterán
Olcsobb a benzin, mint 2001-ben, $1.39 Gallonja
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
venember83 #275 üzenetére
De akkor hozz magaddal még pár embert, hogy akkor már megérje nekiállni
Egyébként nem random akarom csinálni, megvan a célcsoport.
Hát, nem tudom ki hogy, de belehallgattam a linkelt nótákba, utána valahogy felüdülés volt a fülemnek a Where The Streets Have No Name.
(Amúgy laktam néhány évig az ÚjVár felett, ha ilyen zene ment volna, jobban viseltem volna.)
-
7
addikt
No joccak mindenkinek, nekem most vonulandusz
-
venember83
nagyúr
válasz
elmoraan (r) #274 üzenetére
Ha erre jársz, akkor vállalom a tömeg szerepét.
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
FehérHolló #213 üzenetére
Kösz mindenkinek. Szóval nem magnézium. Alvás sem valószínű, pár hete megvan a nyolc-kilenc óra folyamatosan, mégiscsak téli álom, vagy mifene...
Próbálok nyugodt lenni. (Mondjuk ehhez lehet, hogy előbb csinálok egy lazább tömegmészárlást.)
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #271 üzenetére
Nekem sem annyira. Én nem igazán csipázom az olyan killer zenét, nuku dallam.
Azon gondolkodom a crazy people is gyümis kicsit.
Ja meg van még a szexuális csillagzene is, nem is értem hogy maradt ki, pedig pedig nagy kedvencünk.
Nomeg van pár lagzisgoa is. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló #263 üzenetére
Attól is függ, ki írta volna....
-
FehérHolló
veterán
Hát, hogy őszinte legyek, Esmein darabolósa nem nagyon tetszik. Viszont a többi annál inkább. Azt hiszem, már értem, hogy mire gondoltatok, de hogy miért pont gyümölcsösnek nevezitek a gyümölcsöset, azt nem nagyon.
(Pedig már le lett írva.)
öregapám: Én is szeretlek.
-
venember83
nagyúr
válasz
Szeretlek FH.
-
Foglalt név
addikt
válasz
Remélem ezt te sem gondolod komolyan...
-
7
addikt
válasz
(Kolombusz) #267 üzenetére
Inkabb hagyjuk az egeszet, nem er annyit.
De igazad van, atirtam ennek a hsz-nek az ertelmeben. A lenyegen persze nem sokat valtoztat, ilyenen osszezordulni felesleges (legalabbis szerintem) -
FehérHolló
veterán
Köszönöm mindkettőtöknek, megpróbálom megemészteni a különbségeket.
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #261 üzenetére
Tekerem , csavarom
Szálldogállós, gitározós
Gyümis
Mini bányász
lightos szeletelős
Jajj annyi van még a fejemben csak össze kéne szedni.
A többit linkeli aki jobban tudja -
Esmein
nagyúr
válasz
FehérHolló #261 üzenetére
darabolós
gyümölcsös
bányászós
és végül "oldschool" goaamúgy szerintem ez a gyümölcsös lehet az új iskola, lásd még itt
valószínű tudnék jobb példákat találni, de sietek gyurmázni, gondolkodom egy ideje "tuctuc határozó időseknek" összeállításon, hogy legalább a hard technot meg tuják különböztetni a gabbertől
-
FehérHolló
veterán
Bocs, de ez az egész kezd egyszerűen gyerekessé válni.
Szerk.: Sterilizáljuk a fórumot, de akkor ne legyen közösségi része. A közösségbe az indulatok is ugyanannyira beletartoznak, mint az összetartás. Ha azt írta volna valaki, hogy de szeretlek jetike, akkor az nem lett volna moderálva, pedig ugyanúgy személyeskedés.
-
7
addikt
válasz
FehérHolló #260 üzenetére
De volt 5 perce modositani.
Egyutt kezeltuk a helyzetet. Egyszerre lattuk meg, aztan megbeszeltuk, hogy ezzel most mi legyen. Egyutt dontottuk el azt is, hogy szo nelkul kivarjuk az 5 percet. Csak most epp o moderalta.@valasz: Csak azert, mert eppen ketten voltunk itt a topicban?
@szerk.: Vagy ugy, mar latom. Ne menjunk bele abba, hogy mit ertunk szemelyeskedes alatt, most talan nem olyan fontos. Rafi es Kolombusz teljesen feleslegesen kezdett el egymas idegein tancolni. Lehet, hogy Kolombusz viccelni akart vele, de Rafi hozzaszolasabol ugy tunt, hogy ez az ertelmezes csak egyoldalu. A balhenak meg itt sincs helye, hiaba kozossegi reszleg. Plane nem ugy, hogy igazabol egy semmisegbol indult ki az egesz. -
FehérHolló
veterán
válasz
(Kolombusz) #253 üzenetére
Szerintem meg már előbb leírta, minthogy meglátta yetike hozzászólását. Szerintem yetike tudja kezelni a helyzetet. Szerintem a faszom kivan már.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
(Kolombusz) #253 üzenetére
Mivel nem én hozakodtam elő messze földön híres intelligenciámmal, illetve a hozzászólásom általad kifogásolt része inkább viccelődésnek vehető, ezért nem értek egyet döntéseddel, kedves Foglalt név Úr!
Úgy gondolom, itt moderátori túlkapás történt, kérem a hozzászólásom eredeti állapotba történő visszaállítását. Ellenkező esetben úgy fogom érezni, hogy itt diktatúra van, amely elnyomja azon elméket, melyek képesek átlátni a hálón és veszélyeztethetik a hatalmi rendszert. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #256 üzenetére
itt nézted már?
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
bolondember #248 üzenetére
És kiszerkesztettem, mert rájöttem, hogy egyesek számára sértő lehet, amit írtam. Elnézést, legközelebb bent hagyom.
tildy: hát jah.
Én most húzom lesz az NFSU soundtrackjét, mert miután mindenki agyondícsérte az új rész OST-jét, nekem eszembe jutott, hogy volt még olyan NFS, amiben nem full elektronikus, számomra kevésbé tetszetős muzsika szerepelt.
Mivel yetike már szólt az előbb, remélem az utolsó személyeskedő megjegyzésed töröltem.
[ Módosította: Foglalt név ]
-
7
addikt
Mondtak mar, hogy a szemelyeskedest inkabb privatban eroltessetek?
-
Esmein
nagyúr
válasz
bolondember #246 üzenetére
hát, van tekerős-csavarós, gyümölcsös, gonosz bányász, darabolós, szeletelős, meg még egy pár fajta
Neelix - Coloured lights pl egyenesen hozza a targoncát a raklaphoz
bolond: mindenképpen sort kerítünk rá, egyébként egyszerű
A bányász pl nagyon mélyen kezd, és onnan jön föl büntetni, a gyömölcsös ilyen tekergetős csavargatós happy, a szeletelős meg amikor a bassline a hangsúlyos, inkább amolyan szigorú féle. Egyébként ja, lehet psy-nak, meg goának hívni őket, mint ahogyan lehet a közlekedési eszközöket autónak, meg motornak
-
tildy
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #244 üzenetére
Izlések és pofonok
Nekünk tetszik. Sőt , nyamma nyamma. Igazi raklapos létrára mászós .... Bár a létrát elvitték vibraspherenUgye esm? Jepp...1 hónapja volt már
Amúgymeg nem csak hallgatni szoktad
A józanban mondjuk igazad van
Egyébként meg nagyon nagyon fincsik, és nem az a lényeg kolombusznak tetszen, hanem....
-
máyköl
veterán
Sziaszok! Pár napig nem voltam, látomm megtelt az előző ON totyik. Szép estét!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
(Kolombusz) #247 üzenetére
mondták már, h lehúzni, szerkeszteni, vigyorogni más is tud?
olyan jólesne most egy kicsit személyeskedni, flémelni, de igenis megállom, nem érsz annyit, h felszekszualizáljam magam, Kedveském.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
bolondember #243 üzenetére
Mondták már, hogy tanulj meg olvasni?
-
Esmein
nagyúr
válasz
bolondember #243 üzenetére
Hát mer... nem olyan nagy darabolós bányászgoa, inkább gyümölcsös pakolós... Kerek édes szines szagos... az hagyján, hogy gyümölcsöt pakol, de raklapostul
Ilyen amikor nem gyümölcsös.(kolombusz) : hála a jó istennek nem vagyunk egyformák
én józanul ilyet hallgatok, részeg meg nem szoktam lenni.
-
Esmein
nagyúr
Izrael... Izrael...Izrael!
raklapos goa
nyamma... -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
RoyalFlush #238 üzenetére
Elvitték a nyulak/disznók.....
-
(Kolombusz)
veterán
Hozhatnák már a pizzámat, mert ez így nem vicces.
Legutoljára hajnalban ettem. -
bnss
veterán
válasz
philoxenia #236 üzenetére
Engedelmeddel ezt inkább kihagynám.
-
bnss
veterán
válasz
philoxenia #233 üzenetére
Nem bírnám sokáig nézni, megfájdul a fejem tőle.
-
BITBOYS
addikt
válasz
philoxenia #223 üzenetére
...szerintem a tiéd is
szerk: yeti mondja nyet
-
bnss
veterán
Sziasztok, szép estét!
-
7
addikt
válasz
Az nem. A nem-ICQ-s jellegu osavatarok ujultak meg.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
frame>24 #171 üzenetére
A fizikának vannak érdekes részei, pl. mikor az EKG-ről tanultunk, az tök jó volt. Az jó benne, hogy vannak gyakorlatias részei. Meg mikor kémiából is arról tanulunk, hogy mondjuk az adott anyag milyen betegségeket, tüneteket okoz, az tökre érdekel. De a kurva kötések, reakciók, egyenletek nemigazán.
Sőt, a pszichológiának, meg a kommunikációnak is voltak érdekes részei.
Tehát, ami az orvosláshoz kötődik az érdekel, de a színtiszta kémia/fizika az nem. -
(Kolombusz)
veterán
Huhuhuhuúúúú, 3 pont a maximálisan megszerezhető 3 pontból az orvosi fizika gyakorlati vizsgán.
Ennek örömöré aljas módon le is ittasodtunk, fél 12kor csak a kedvünkért kinyitott az egyik kocsma (egyébként délutén 2kor nyit). 8 feles vodka, a többit nem számoltam. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
passz, nem tudom
a neveket szoktam lesni, nem az avatárokat, max rápislantani, h tudjam ki rejlik mögötte...
-
|*HayHa*|
aktív tag
Szép napot újra!
-
nike_
addikt
NA VÉGRE!!!
Megvan a SWINE 2. cd-je is
Így már végre fel tudom rakni.
-
Str8 sk8r
őstag
...hello on népe...látom új tpoik...új avatar...de jól megy...
...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember #222 üzenetére
Az enyém is?
-
7
addikt
Most latom, kaptak egy rancfelvarrast az avatarok.
-
BITBOYS
addikt
válasz
Winner_hun #216 üzenetére
Nekem ez így tökéletesen megfelel.
-
csapos2
addikt
válasz
-
trassher
addikt
válasz
Szerintem a Transformers-ből a camaro de ez csak 1 tipp
-
nike_
addikt
Na, hazaérek és új topik. Üdv mindenkinek.
Kontúrosabbá tették az alap arcképeket, ugye?
Winner! Régebben mondtad, hogy olyan furák a betűk, több köztük a hely. Na nálam most ilyen.
-
FehérHolló
veterán
válasz
elmoraan (r) #207 üzenetére
Nekem a kialvatlanságtól szokott jelentkezni. Egészen addig tart, amíg nem alszom ki magam, tehát néha két hétig is.
-
kételkedem
addikt
válasz
Nem akarom elvenni Pisztillus (
) barátunk kenyerét, de ez szerintem inkább idegi eredetű. Ezen az segít, ha a jakuzi vízéből felbukkan két tarisznyarák és közlik, hogy a királyi hímvessző tiszta!
A magnézium és a kálcium izom görcsökre hatásosabb, de ártani ennek sem fog. Polyvitaplex tabletta is segíthet. -
BITBOYS
addikt
válasz
Nekem is volt ilyen gondom, már nagyon zavaró volt. Nálam 2 hétig tartott és magától elmúlt.
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
Pisztillus #192 üzenetére
Izé, kérdésem lenne: a szemem alatt nyugtalankodik az izom (már vagy egy hete rángatózik, elkezdtem megunni...). Jól emlékszem, hogy a magnézium hoz a helyzeten, vagy az az izomgörcsre való?
-
zolynet
veterán
válasz
RoyalFlush #204 üzenetére
r.i.p.
venember83: most volt egy 40p mítingünk, kb 5-6órának tünt, mentem csapolok egy korrekt adag kávét
-
kételkedem
addikt
válasz
RoyalFlush #204 üzenetére
Részvétem!
Betegség vagy baleset?
-
RoyalFlush
őstag
válasz
kételkedem #203 üzenetére
Meghalt az egyik csoporttársam.
-
kételkedem
addikt
válasz
RoyalFlush #202 üzenetére
Elcseszted vagy elcseszték?
-
RoyalFlush
őstag
Már reggel éreztem, hogy elcseszett egy nap lesz a mai, de ilyenre mégsem gondoltam ..
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest