Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
határozottan nem! a tavaly karácsonyi speciális búzájukból sikerült vennem egy remek 4est, de akkor elmegyek megint abba a boltba mert valszeg akkor most ilyet lehet ott kapni
ígéretes, mert a normáls barna zlatyt (tmavy) is imádom, ez meg vmi special lesz, tuti nem rossz 
vén: azt bármikor felismertem volna, ha megpróbálnak valamivel átvágni

-
Bubu79
addikt
-
Bubu79
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Az akksik új korukban kb. 80%-os töltöttséggel kerülnek forgalomba - én a helyedben lemeríteném és utána tenném fel töltésre.
Gondolom NiCD, vagy NiMH akksi van benne - nem árt nekik a formázás - de a Li-ionnak is kell egyszer a merítés, formázás ciklus...
Az eladó meg nyilván értett hozzá
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
konkrétan.
igen.-------------
Van itt egy térkép arról, milyen lenne a térség a tengerszint 100(!) méteres emelkedésekor. Hogy mekkora hülyeség ilyeneket rajzolni!
Egyrészt ahogy elnézem simán bekékezték a 100m alatti területeket. Namost pl a folyók nem szállítanák el a vízgyűjtő területekről a csapadékot, tehát a sokkal magasabban levő területek is víz alatt lennének. A Kárpát-Medencében ismét a Pannon tenger hullámozna.
Másrészt miért pont 100m? Merjünk nagyot álmodni! Legyen 250m!
Akit érdekel van egy egész cikk erről az egészről.
-
-
hejesírásó
senior tag
-
neduddki
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
HI!
Te aszt nem tod elkezelni micsoda sokongatas volt ma is:- )
amugy az egyik kislyany majd egyszall topban aklart a kezem koze fekudni, de rabeszletem hogy vegyen felvmit mert leptem a buret:- )))udv
neduddki
mod: Kukuc: ha jol tevedek mar hagytad, hangember vagy Te is:- )))
-
neduddki
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
HI!
emlexel arra a Beres reklamra amikor egy pici rendor elkap eg brutalis gyereket? na az a brutalia az Csucsu baratom, szovel egyszer guras kozben meghuzta a hatat, felhivott hogy mernnyek fel hozze, eppen gyumoszkolom rendesen mikromegyutt a noje, de fel perc utan kimnekult a szobabol, de mikor mar jobban ismertuk egymast akkor csaj bevalotta, hogy teljesen kecsegbe volt esve hogy az O nagy emberet osszehajtogatta aproba az az allt:- )))
udv
neduddki
-
-
Bubu79
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Deviáns Vagy és felforgató, a széllel szemben pössentesz - a rendszer nem tűri a devianciát, elnyomja a felforgatókat is - tessék felkapcsolni fényes nappal az összes létező lámpádat, beilleszteni a Homasitás kék helyzetjelzőket ( fehér, vakító LED sor ugyanitt! ) és rendes autósként viselkedni, az árgyélusát!

P.s.: Ne feledd, ködlámpa mellé tejködben csakis refit használj!

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kételkedem
addikt
-
-
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Úgy érzem beletartozom az általad sorolt kategóriákba

Éjfélkor azt álmodtam, hogy valaki csenget. Nosza fel keltem, megnéztem, hogy ki csenget, majd mikor rájöttem, hogy senki, visszafeküdtem.
Hajnali 3-kor azt álmodtam, hogy a rendőrség udvarán parkoló Nissan Patrol terepjáróm alól lopják a kerekeket és babakocsi kerekeket pakolnak alá. Beszóltam egy irodába, hogy épp most lopják az udvaron álló kocsim alól a kereket, de a rendőr csak megvonta a vállát, mire én úgy okoskodtam, hogy ha betöröm a tűzjelzőt, akkor úgy is minden rendőr kimegy az udvarra. Persze felébredtem...
Éppen sikerült elaludnom, mikor ébresztett a telefon, vinnem kellett a gyerekem a hajnali vonathoz.
4-kor ismét lefeküdtem, már épp elszenderedtem, mikor a fiam hív telefonon, hogy nincs nála a diákja!
Fél hétkor úgy keltem, mint akit agyonvertek

-
hejesírásó
senior tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére

neeeeeeee
te jártál mostanában a filmezős topicban? láttad te azt h mit kapott ott a 2012? meg h a netes kritikák milyenek? te jó isten. 4 éve nem voltál moziban és most a naaagy comeback-edet (a fórum hivatalos nyelve...) ilyenre akarod elcseszni?
ne csináld. kérlek.
inkább add oda a jegyed az első embernek aki azt mondja --Ni!
Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

a héten sok hulladék műsor elmegy, benkő show, csillag születik, hal a tortán... stb