Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Shadow-
aktív tag
válasz
Freddy76 #5199 üzenetére
Értékelném, ha rendesen elolvasnád amit írtam és valamivel kisebb arccal mondanád, hogy fingom sincs, miről beszélek. Idézem magam : "Perverz vagyok, úgyhogy a tükör nálam marad. Mindenképp valami olyanban, aminek van jövője, az Olympus 4/3 meg nem annak néz ki, sajnos."
Szóval egy büdös szóval sem említettem az m4/3 rendszert. Egyébként amit azzal kapcsolatban írtál még egyet is értek. De remélem azt eldönthetem, hogy mekkora fotós táskával szaladgálok, és nem kell kötelezően tükör nélküli rendszerben gondolkodnom.
Szóval ha kérhetem, akkor máskor kicsit kultúráltabban, ha lehet. Köszi!Egyébként meg E-3-mal fotózom, tudom, milyen jpg esik ki belőle. Tény, hogy a többi gyártónak közel sincs ilyen jó jpg feldolgozó algoritmusa. Nehezen, de megszoknám a hiányát, úgyis kezdek átszokni a raw-ra.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest