Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sellerbuyer
üzenetére
Az az érdekes egyébként még, hogy ha bedugom a vázba a kamera átjátszókábelt, majd a sárga rca csatlakozót a tévébe dugom, akkor érzékeli a váz (eltűnik az LCD-ről a kép), majd ha kihúzom a sárga rca csatlakozót, akkor visszajön a kép.
Tehát olyan, mintha minden rendben lenne, még sincs kép a tévén, mi több, szinkronjelet sem kap. Két tévén is kipróbáltam.

-
5381
aktív tag
válasz
sellerbuyer
üzenetére
(Kis usb)----(sárga jack) csatlakozód sincs? Mintha nekem olyanokat adtak volna a vázakhoz. Most kerestem, de egyik sincs már meg. Bár azok nem videóképes vázak, szerintem csak visszanézni lehetett volna a képeket a tv-n.
-
válasz
sellerbuyer
üzenetére
Bocsánat, elírtam, természetesen nem azt akartam írni, hogy "A kamera bemenete jó." hanem azt, hogy a tévé bemenete jó.
-
Thrawnad
senior tag
válasz
sellerbuyer
üzenetére
Nem túl régen vettem egy E-330-at. Nagyon meg vagyok elégedve vele.
Nagyon szép képeket csinál, jó az előkép, élesek a színek.
Egy ZD 14-45, és egy ZD 40-150 van hozzá. A ZD 40-150et külön vettem.
Érdekelne ki milyen vakut ajánl hozzá?
Valami nem túl drága érdekelne.
Érdemes-e pl EZ.Ha valaki jár még erre várom a választ!
Thrawnad
-
Tin_Shield
őstag
válasz
sellerbuyer
üzenetére
Pedig rosszul írtam

Az fázis AF-hez kell a tükör, szóval nem felcsapja hanem leengedi. -
Tin_Shield
őstag
válasz
sellerbuyer
üzenetére
Előljáróban: nincs E3-am, ha valamit pontatlanul írtam, remélem kijavítanak
Az E3 még nem tud kontraszt autófókuszt, ezért nincs élőképes módban AF, csak exponáláskor. Ilyenkor az expogombra felcsapja tükröt, fázisdetektálással élesít, majd exponál. Egyfajta segítséget ad, hogy LV üzemmódban az AF/AEL gombra felcsapja tükröt és élesít, majd visszaadja az élőképet. Ezt tudja, együtt kell vele élni, a kortársai sem jobbak, ha van egyáltalán élőképes üzemmódjuk... -
válasz
sellerbuyer
üzenetére
Hú, nagy nehezen sikerült vmi csing-csung nyelvű videót találnom, ha jól látom, az AEL/AFL gomb megnyomására megtörténik a beélezés és utána lehet exponálni?
-
nesa
veterán
válasz
sellerbuyer
üzenetére
Hogy mukodik canon vazon az elektromos elessegalutasu zuiko?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
sellerbuyer
üzenetére
magasabb bitrátával szoktál foglalkozni?
egy 600d a homokozóban van a GH2 fw hackes 3 számjegyű forma1-es bitrátájához képest.
-
nesa
veterán
válasz
sellerbuyer
üzenetére
En nemakarok lumixot venni, van D90 + epl1 ez jelenleg eleg.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
sellerbuyer
üzenetére
"Hollywood-i operatőrök 5D-vel forgatnak filmet."
Ezen jót röhögtem
Az csak egy dolog, hogy hébe-hóba kipróbálnak egy egy FF kamerát videózásra filmekhez, de egy valamire való operatőr nem ezzel forgat filmet
Ki ne találd már, hogy ezzel készülnek a mozifilmek.. 
Másodszor: Mennyibe kerül a 600D és mennyibe a GH2? hm? Árban majdnem ugyanaz, szóval fölöleges azzal pedálozni, hogy olcsón kellett kijönni..
Nem értem miért kell "leszarozni" valamit azért mert nem szimpatikus vagy egyszerűen nem szereted a márkát és azért nem veszel Panát.
Hogy a túróba jött a képbe az 5D? Azt vágod, hogy nem teljesen egy kategóriát hasonlítgatsz?
"Fenti videóból nyilván te meg a laikusok általában azt szűrik le, hogy a GH2-nek a képe kenterbe verdesi az 5D-t minőségben..."
Ilyet egy szóval sem mondtam, de ott sem vallana szégyent. Legfőként mélységi élesség különbségek vannak.. Videónál az sem mindig jelent előnyt egyébként.."Még egy példa: a kompakt gépeknek sokszor úgy tűnik, hogy szebb a képe, mint egy tükrösnek."
Szintén.. Melyik a kompakt gép ugyan? Hogy jön ide megint egy kompakt
Nem értem 
De én tényleg nem akarok vitába szállni, mert felesleges, és tényleg azt kívánom, hogy sikerüljön sok jó felvétel a 600D-vel

-
SpongyaBob
veterán
válasz
sellerbuyer
üzenetére
Szia!
Elhiszem Én is, hogy ez a fő szakmád, de ettől még egy GH2 (és ha még ezt nehéz is beismerni) videót tekintve a földbe döngöli a 600D-t. Ez van

-
nesa
veterán
válasz
sellerbuyer
üzenetére
Videozashoz oke hogy divat a canon de egy Lumix nemlenne jobb, oke hogy a canon kb 1fe vel jobb de akkor is

Jobban uvegezheto szerintem egy m4/3 os vaz ha komolyan filmeztek ugyis csak manual fokusz jatszik, en PL ezen gondolkozom nemhiszem hogy rossz cucc lenne, de a fenyeros uveg is van gomboker gyanitom fotohoz gyenge a minosege de videohoz jo lehet. -
zool1
őstag
válasz
sellerbuyer
üzenetére
Szabad tudni, mire váltasz helyette?

-
Mr.Csizmás
titán
válasz
sellerbuyer
üzenetére
hát a 150/2.8 nem igazán, meg a 14-54 II is egy eléggé fullos "kitobi" szóval ja.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
sellerbuyer
üzenetére
Vaksötétbe hogy a túróba fotózol? Konkrétan a hajadra kenheted az Iso 25000-et (is) Szerinted viccből van a mondás, hogy "jó fényeket"? Így értettem a fényt...
"Én pedig gratulálok az irónikus válaszaidhoz mindenkivel szemben"

-
nesa
veterán
válasz
sellerbuyer
üzenetére
94 cm-es tévén nézem hdmi-n keresztül fullHD-ban. Ráadásul ezen nézek minden fotót, azt is, ami "sima". Úgyhogy szerintem megfelelő. Egyszerűen annyira allergiás vagyok a képzajra, hogy ami pl. neked tökjó, az nekem még bőven zajos, mint az állat.
Mondom en hogy az eszkoz a hibas amin a kepeket nezed, sajnos a TV ilyesmire full alkalmatlan.
Vegyel egy rendes monitort es azon nezz kepeket, ha sajnalod ra a penzt mert sajnos baromi draga egy normalis TFT kivaloan alkalmas lehet a kepek ellenorzesere egy regebbi jobbfajta CRT, az 0-5-10k korul van.
-
nesa
veterán
válasz
sellerbuyer
üzenetére
Azon gondolkoztal mar hogy a monitorod megfelelo-e?
Ezt jobbnak latod, mondjuk szerintem is jobb iso 3200 +1/3
-
nesa
veterán
válasz
sellerbuyer
üzenetére
Az E-520 mar kozel se zajol ugy mint az E-510 sajnos a teszteken ez nemlatszik de elesbe total rendben van az e520 tudom nekem mind2 volt ha tudtam volna hogy ennyivel jobb az 520 sokkal korabb levaltottam volna... semmivel nem rosszabb mint PL nikon D3000 az 510-520 meg ugy altalaban az olympus zaja szebb.
E520 iso 1600 + meg rahuzva 0,5fe kb Iso 2400 korul lehet.
Iso 800
Szoval szerintem nagyon is jo az az E-520.
De alado nikonba is tudok segiteni.
(#5194) -Shadow-
A D7000 szerintem nem ad annyival tobbet mint amivel dragabb a D90-nel.
-
válasz
sellerbuyer
üzenetére
Ja, kifelejtettem a közgyűrűsort, ezt is érdemes lehet beszerezned. Olcsó, nem ráz, tiszta, száraz, biztonságos érzés. Arra szolgál, hogy közelebb hozza az obi minimális fókusztávolságát. Így közelebbről tudsz éles makrókat készíteni, mint amit alapból tud az obi.
Ha mázlid van, ebay-ről egy helyről be tudod szerezni a gyűrűsort az M42 adapterrel és akkor egy postaköltséggel megúszod. Pár ezer forintból kivagy a végén, max. egy tizesből 50mm-es obival együtt.
-
Joao
tag
válasz
sellerbuyer
üzenetére
Nagyon köszönöm! Egyre inkább hajlok az Oly felé, remélem nem nyúlok mellé vele.

-
-Shadow-
aktív tag
válasz
sellerbuyer
üzenetére
Köszönöm! Én is ennek függvényében reagáltam. :-)
-
ftc
nagyúr
válasz
sellerbuyer
üzenetére
40euro az olyan 12 000FT... ennyiért tudom elpasszolni itthon..
a témához...én is gondolkoztam, hogy itt hagyom a oly-t..de ha itt is hagyom akkor átnyergelek a tükör nélkülire...
-
ftc
nagyúr
válasz
sellerbuyer
üzenetére
Van egy 50/f1.8 [link] eredeti bőrtok
Azt egy Pentacon 135/f2.8
hibátlanok a korukhoz képest
chipes M42-t 17euroert arulom.... van 2db M42 átalakitom is ha kell vkinek
eladás oka szinte kihasználatlanok... chipes M42 meg érdekesen dolgozott nyaraláson
-
csaszi72
senior tag
válasz
sellerbuyer
üzenetére
No, 1/4-es metsző megjött de nem is lett jó, mert van vagy nagyon sok féle szabvány.
Hagytam a szerszámboltnak mintát(állvány csavart) és úgy tudtak hozni metszőt. Plusz két hét várakozás.
Most lettem kész vele, délután tolok fel képeket.
ííííííccakás műszak ......
Szerintem állat lett. -
DEx-
tag
válasz
sellerbuyer
üzenetére
4.900.-
Itt a chip programozási útmutató -
csaszi72
senior tag
válasz
sellerbuyer
üzenetére
a bungeezás kb 5-10 cm-t jelent.
Nem vészes, 4-6kg-os fegyver replikát se vertem vele oda sehova a bungeezás miatt.
Természetesen tolok képet. kb 2-3 hét míg itt vannak a kellékek -
csaszi72
senior tag
válasz
sellerbuyer
üzenetére
Ez is mind 15k+ (1 kivételével)
Most rendeltem be ilyeneket, meg állvány csavart.
A szíj annyiból "ujdonság" hogy bungee-s azaz rugózik, nem vág sehová.
Airsoftos lévén teszteltem (volt ilyen de áttértem trendibb szijra) 6 kg-ot símán bír.
Hamarosan lesz eladó is, kihozom 3-4k-ból.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Canon BG-E11 Elemtartó Markolat (5D III, 5DS, 5DS R)
- Nikon D810 Full-frame, 36MP Workhorse Magas expószám, rendkívül alacsony ár!
- Canon EOS 5DS R váz (50MP felbontás, AA szűrő mentes) - Stúdió minőség a legkedvezőbb áron
- insta 360 x4 8K bontatlan új + kiegészítők ELADÓ
- Insta360 X5 - GO Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Az csak egy dolog, hogy hébe-hóba kipróbálnak egy egy FF kamerát videózásra filmekhez, de egy valamire való operatőr nem ezzel forgat filmet 
Nem értem