- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Athos8
csendes tag
Sziasztok,
Vaki tapasztalt már Philips oled tv-nél, vagy igazából mind1 milyen márkánál akadozást? Főleg 4K filmeknél.
NAS-ról és külső vinyóról is csinálja(külső lejátszóról is csinálja). Ha bekapcsolom a Natural Motion-t akár minimumra, akkor ez megszűnik viszont cserébe főleg gyors mozgásoknál a tárgyak körül fura lesz a kép(nem tudom, lehet ez az artifact). Mit lehetne még állítani h ez ok legyen? -
Athos8
csendes tag
válasz
Secretknight
üzenetére
Ok, köszi az infót, írok privátot.

-
Athos8
csendes tag
Sziasztok, Van valakinek rajtam kívül, Philips POS9002-es Oled tv-je itt?

-
Athos8
csendes tag
válasz
renatto
üzenetére
Kerek fél centi a max amit eltol(Philips). Ahogy az előző médiás képen is látszik a 803-as széria is ugyan ezt csinálhatja. Amúgy szerintem zavaró rendesen, nem értem hogy erre a Philips-nél miért nincs opció h ki lehessen kapcsolni. Az LG-nél(B8) is láttam eltolást, de ott sztem max 2-3mm lehetett, ahogy a képen látszik.

-
Athos8
csendes tag
válasz
kopidoo
üzenetére
Igen, én is valami ilyesmire gondolok, de nem tudom hogy ezt hogy lehetne kikapcsolni. Sehol nem találok ilyen beállítást. Philips 9002-es oled. Egyébként nagyon lassan valóban vándorol. Egy ideig mondjuk bal oldalt fél centi utána felül, vagy közben felül is, majd jobb oldalt fél centi "levágás"...
-
Athos8
csendes tag
Sziasztok, Nem tudom mennyire normális jelenség, hogy a kép széléből mostanság(legalábbis most vettem észre) levág a tévé fél centit, de van hogy 1 centit is. Hol bal oldalon, hol jobb oldalon, de felül és alul is előfordul. Találkozott már valaki hasonlóval? Bár tegnap Media Markt-ban a bemutató LG b7 tévén is hasonló volt a jelenség, bár ott csak fél centi nem ment a kép szélétől(bal oldalon).

Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED77G42LW 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- SAMSUNG (QE48S90DAE) 122CM 4K SMART OLED 100HZ ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- Lenovo ThinkPad T590 15,6" - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor