- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bornie127
aktív tag
válasz
Bornie127 #18789 üzenetére
Megnéztem a videókat. hevc 200mbit-ig okés, hangot nem támogatta.
Pendriveról ment, annyi, hogy volt akadás, nyomtam egy pause-t, vártam pár másodpercet és utána akadás nélkül mentek a videók.
Viszonyításképp van egy zidoo x9s, ami elvileg 400 mbit ig jó lenne, de már 120-nál akad, lehet egy sw update megoldja, de jelenleg a tv jobban viszi.AkosKJ: van a b8-ban is logó halványítás, van alacsony, magas és ki állapota. Mennyire halványít? Fogalmam sincs.
-
a2d2
addikt
válasz
Bornie127 #18749 üzenetére
Köszi mindenkinek. Igazából mindegy, mert ezeknél a kódolásoknál pont hogy megkönnyebbül a hálózat viszont jobban izzad a proci. 4K-s HDR-es 10 bites anyag érdekelne, esetleg valami komolyabb hangsávval, akkor tuti jövőálló a lejátszója.
Ezek közül bármelyik 4k-s, HEVC-es 10 bites megteszi próbaképp: [link]Köszi előre is!
-
vismaior04
tag
válasz
Bornie127 #18453 üzenetére
Kirpóbálni sajnos nem tudom, mert bár vettem egy c8-ast a napokban, kicsomagolni még nem tudtam, de a következő infót kaptam:
Ha böngészőből belépsz a hbogo.hu-n, ott a Beállítások/Eszközkezelő alatt ki van írva a TV PIN.
edit: Lehet a nem előfizetéses szolgáltatásnál eleve nincs TV PIN kiosztva és így itt se lesz megjelenítve...
Próba szerencse. -
b.kov
senior tag
-
janos666
nagyúr
válasz
Bornie127 #18453 üzenetére
Ez akkor leginkább a HBO hibájának tűnik, hogy árul előfizetést PIN nélkül és közben kiad olyan smart-tv app-ot, ami csak PIN-el működik. Ezt a progit szerintem nem az LG (vagy Google) készíti, hanem a HBO.
Vagy le volt ez valahol írva az apróbetűvel, hogy hol működik, hol nem, és az volt a "véletlen", hogy az android-os TV-n mégis működött (pedig a HBO nem úgy akarta). Vagy igazából az is screen-share volt, hogy automatikusan a háttérben.
Nem tudom, mert nem használom. Bocs, csak első ránézése triviálisnak tűnt a dolog.
-
janos666
nagyúr
válasz
Bornie127 #18447 üzenetére
Hah? Minek ehhez telefon? A kerti csapon ne folyjon keresztül a patak?
Nyomd meg a körtárcsától balra-fent a házikó szerű gombot, válaszd ki hogy HBO Go, hagyd neki "frissíteni" (ilyenkor igazából telepíti, nem frissíti), aztán válassz ki egy filmet, és itt kérni fogja a PIN kódod. (Eddig jutottam most próbaképp, mert nincs PIN kódom, de innen gondolom indul a film.) -
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Keresünk dokkolókat
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest