- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- moonlight115: Privát, oh!
- iPhone témaösszefoglaló
- Evil Snowman: Cumizás igen nagy Elan-nal
- esdR *: Van akinek még ismerős ez a PC játék? :D
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz
gyuromoj #89713 üzenetére
Szerintem van értelme, hiszen fényerőben nyersz illetve szintér méretben is, hiszen az S90C QD OLED sokkal nagyobb színteret képes ábrázolni mint a C1 WOLED panelja értsd a primérenkénti fénysűrűsége sokkal-sokkal nagyobb.
Csak bírd a Samsung "okos" rendszerét illetve az ügyfélszolgálat nem szolgáltatását....
-
ribarszki
őstag
válasz
gyuromoj #77134 üzenetére
A Stell kiváló márka! De van ennél sokkal jobb típusa is. Az 1005b, amire fel lehet akasztani a tévét. Sokkal könnyebb installálni, és felrakni a tévét, masszívabb is a szerkezet!
Nézd, itt elég részletesen írtam róla, képekkel.A vályogfalhoz nem tudok hozzászólni..
-
Rogiii
aktív tag
válasz
gyuromoj #59235 üzenetére
Ugyanez nekem is a dilemmám. Nagyon vonzó áron van most a Philips oled805, de én is elég sokat játszok és nincs rajta ugye hdmi2.1.
Két dolgot tudsz tenni.
Vagy megveszed az Lg Cx-et vagy megvárod az idei modelleket. Azokon nagy valószínűséggel minden márkánál megjelenik már a hdmi 2.1 támogatás. Csak ugye az induló ára mindegyiknek magasabb lesz mint a most kifutó szériának. -
-
Fuzke89
lelkes újonc
válasz
gyuromoj #58797 üzenetére
Akkor ez most egy BEST DEAL lenne annak, aki 65-ös méretben keres TV-t? Vagy lesz ez még ennyi később? Mondjuk a novemberi BF-kor?
Vagy most akkor hogyan álltok a CX szériához? Jó, rossz? Mernétek venni, ajánlani? (a kérdés nem kifejezetten Neked szó, szívesen várom mások véleményét is)
-
-
xerobyte
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- OpenMediaVault
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Mikrotik routerek
- LEGO klub
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest