- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozika84
őstag
válasz
hunspikey #89715 üzenetére
Pontosan. Katasztrófa az ügyfélszolijuk/garijuk. Nem egy panaszt kapunk arra, hogy tv hibánál videokonferenciát kérnek telefonon az ugyféltől....2 percig nézik a csíkos tv képernyőt...majd közlil, hogy törés és nem kuldenek senkit....SPOILER kb 90%-ban egyszerű belső meghibásodás, nem pedig törés van a háttérben
Csodálom, hogy még senki nem perelte sz*rrá őket...
-
Lajmund
őstag
válasz
hunspikey #89715 üzenetére
Samsung szolgáltatásrol annyit hogy 3 honapja nem küldik az ajándék szíjat ami az orámhoz járt volna. Több mint egy ora telefononálásom van benne meg kb már 10 terelő emailt kaptam hogy majd most a héten jön. Kb ötször irták azt hogy továbbitva van a kollégáknak elindult a folymat a harmadik utánmár csak röhögtem rajta. Most a héten is kaptam e-mailt hogy most jönni fog a héten.. Semmit nem kaptam még a kézbesítöktöl. Szóval a következő telefonom iphone lesz meg apple watch óra. Soha többé samsung. Hulladék szarházi banda. És a garis ügyintézésúkröl nem is beszélve ami globálisan katasztrófa. Jók lennének csak éppen hitvány szennyek inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Apple MacBook
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Gyúrósok ide!
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- 24 GB-os RTX6000 HP - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest