Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliwwer
aktív tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Amióta TV vásárlásra adtam a fejem, böngészek sokat a témában. Számomra ez olyan felfoghatatlan, hogy 500-600+ ezres tévékről beszélünk, és ilyeneket figyelembe kell venni, hogy Dolby Vision-t meg DTS-t nem játszanak le a TV-k.
Valamit biztos én nem értek, de hogy lehet az, hogy az OLED tv ami pont arról híres hogy gyönyörű képe van, nem játszik dolby visiont? meg tényleg.. most kövezzetek meg, de megnéztem az utolsó kb 20 letöltött filmemet, 4k HDR, Bluray és társai, mert ugye a legjobb minőségűt akarom (ezért is veszek ilyen TV-t), kb 15-ön DTS hang van. Ezt az LG, a legnagyobb Oled tv gyártó a 2022-es évig nem játszotta. Nem értem..
Persze, ha veszek hozzá még 200k-ért egy lejátszót.....
-
válasz
Vhiktor
üzenetére
Köszönöm a segítséged. (Csandi-nak is!)
Az S90C valamivel jobb képe az a linkelt videóban inkább nagyobb mint kisebb különbség az LG C3-tól. Valójában is ekkora lenne a két modell képe között a különbség?
(vagy csak a játékok alatti különbség lenne ennyire nagy? Vagy ez csak beállítás kérdése?) -
Csandi
addikt
válasz
Vhiktor
üzenetére
Saját és baráti körben is annyira rossz volt kivétel nélkül az összes Samsung garis sztori, hogy én a márka létezését se veszem figyelembe
ha 10x jobb lenne a TV-jük mint az LG vagy Sony vagy bárki akkoris inkább a "második" legjobbat választanám, csak ne Samu legyen. Így veled vagyok, C3 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában 4 év garancia
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium Megkímélt állapot 88% akkumulátor
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(vagy csak a játékok alatti különbség lenne ennyire nagy? Vagy ez csak beállítás kérdése?)
ha 10x jobb lenne a TV-jük mint az LG vagy Sony vagy bárki akkoris inkább a "második" legjobbat választanám, csak ne Samu legyen. Így veled vagyok, C3