Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
én meg jobban bízok abba, hogy az ellenőrzött tv-t én hozom ki a boltból és töröm össze a kocsiba mint a futár, dönti el a kocsiba és kapok egy marék üvegcserepet.
Hozott már futár beszakadt dobozos 32" tv-t apósom meg a vén hülye átvette, szerencsére nem volt baja, valamiért mégis visszaküldtük, de para volt amíg az emag visszaküldte a pénztkinek mi fontos

#69198 paatrick
https://www.sony.hu/electronics/support/televisions-projectors-oled-tvs-android-/xr-77a83j/specifications
ÁLLVÁNY SZÉLESSÉGE (NORMÁL POZÍCIÓ)
Kb. 103,4 cm
nem tartott 1 percbe
-
kzkz
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Elhoztam, mert végül is csak a rögzítő pánton járkáltak az emberek, a távirányítónak meg szerencsére nem lett baja, amúgy se nagyon használom. De ha rossz lett volna, akkor volt tanúm, hogy mi történt.
Ha már ennyire ott bontani akarják a boltban, akkor vigyék egy dedikált, nyugodt helyre, és ott nézzük meg együtt, és mondjuk ott ki is lehetne próbálni sötétben. Szerintem ennyi pénzért már elvárható lenne az a plusz 3 perc, és egy 1m2-es külön sarok... Mondjuk én a legolcsóbb modellt vettem, aki a drágábbat veszi, ott még inkább fontos lenne ez. -
fulton
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Sony 77A83J model lett végül
Azért azt hozzá kell tenni, én a boltban ott voltam a kibontásnál, a calibrálásnál, az után én toltam egy teszet pendrivéről, amit úgy lehetett megnéztem. És a becsomagolást is megvártam. Remélem rendben ideér a készülék. Az MM fogja kiszállítani.
-
fulton
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
csak ah itel miatt, mert kereken 1.000.000 ig lehetett 10 havire felvenni, ez meg 49.000 ft al meghaladta. így maradt a bolt ahol volt lehetőség önerőre, szemben az online vásárlásnál. Mindössze ennyi.
Azért egy 1 millás 77 colos oled tv nem olyan egyszerű visszaküldeni sem, melyik futár cégnek mered átadni? szóval sehogysem jó, pici lottó benne van. A remény hogy legyen jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- Valami baja van a tápomnak
- Építő/felújító topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- World of Tanks - MMO
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Jackson elektromos gitár
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor