Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabeska
addikt
válasz
xerobyte
üzenetére
Igaz nekem C9 van, HDR-t még nem próbáltam, a többi dolog viszont jól működik az új fw-vel. Ez hogy működik amúgy, most már nem lesz limitálva a HDR 4:2:2-re, hanem az is full RGB-ben szalad majd?
Teszteltem pár játékot (6-8), nvidia panelben rgb 12 bit 4k 120hz, simán ment a g-sync is szerencsére, képszakadás vagy egyéb anomália nem volt, a black crush viszont jelentős, lagom teszten 1-4 négyzet kuka. VRR ment végig, nem tudom, van-e köze hozzá. Ja, mindezt sima HDMI címkével, nem tudom, a PC címke "megjavult-e" már
Ez pedig érdekelne. -
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Projektor topic
- Interactive Brokers társalgó
- Haditechnika, harcászat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- LEGO klub
- További aktív témák...
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Teszteltem pár játékot (6-8), nvidia panelben rgb 12 bit 4k 120hz, simán ment a g-sync is szerencsére, képszakadás vagy egyéb anomália nem volt, a black crush viszont jelentős, lagom teszten 1-4 négyzet kuka. VRR ment végig, nem tudom, van-e köze hozzá. Ja, mindezt sima HDMI címkével, nem tudom, a PC címke "megjavult-e" már
Ez pedig érdekelne.

Vhiktor