Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dale Cooper #43087 üzenetére
Hallgatva a tapasztalatodra, kpróbáltam a Netflixet. Nos össze nem hasonlítható a két szolgáltatás, illetve azok tartalma, minősége! A 4 K-s csomagot választom. 4 eszközön használható, így a távolabb élő fiam is tudja használni: ha ezt nézzük, nem is túlzó a 4 ezres díj. Olvasom itt a további hozzászólásokban, hogy most kisebb is a bitráta: ennek ellenére is nagyon meggyőző. A DV és DAtmos a másik szolgáltatásban el sem érhető, ahogy a nyagy felbontás sem. Szóval nyerő!
-
Tulku
veterán
válasz
+1 a Netflixre....jó kép és nagyon sok minden feliratos már....hatalmasat jött egy év alatt....tolják bele a pénzt, ez látszik nagyon...
-
nitro16
senior tag
válasz
+1 Ahhoz képest, hogy kis piac vagyunk nagyon megemelkedett a feliratok száma. Legtöbbször ha már megjelent a következő évad mindjárt van felirat is benne, de szinkront is egyre jobban tolják. Pont tegnap néztem meg a Extraction filmet ami úgye netflixes, 4k hdr tűéles kép. Ez a szolgáltató igyekezik a legjobban szerintem az összes közül.
daneel_hu: Nyílván nem tud versenyezni vele, meg aki sok sorozatot néz az se fog 4-5 szolgáltatónál fizetni, elmenne rá havi 30k.
Max 1-2 helyre befizet az ember, többit meg kölcsönzi.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest