Hirdetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Az első pár napban szerintem hanyagold a HDR vagy magas OLED Fényes SDR-t, és az első egy-két hétben a HUD-os HDR-es játékot, mert ha komolyabb gond nem is lesz belőle, de lelki problémákat okozhat, hogy ilyenkor még könnyen látható IR (képvisszamaradás), amire később kevésbé tűnik majd hajlamosnak.
Én nyár óta használom PC monitornak, többnyire 20 körüli OLED Fény-el SDR-ban, de közel 100 órát játszottam vele HDR-ben (Game mód, 100/100) HUD-al mindennel. Ki van kapcsolva a pixelcsúsztatás és a szervizmenüből az SABL is. Egyelőre semmi gond. SDR-ban sohasem láttam számottevő IR-t és HDR-ben is csak az első hetekben, mikor még direkt nézegettem (kerestem az IR-t), illetve a HDR-t is csak tesztelgettem még (szóval volt hogy kint állt a játék képe mereven, míg a menüt turkáltam, stb).
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest