Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Syl: UPS - te áldott!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- TommyX_: Yatour YT-M06 a virtuális cd váltó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben06
tag
Sziasztok. Samsung TV topic-ból átirányítottak ide.
65S90C. Nappaliban egy 65Q80A-t váltott. Mindíg is szerettem volna egy OLED TV hát így lecseréltem. Használom pár napja, megmondom őszintén teljesen csalódtam. Nagyon megbántam, hogy eladtam a Q80A-t. Egyszerűen nem tudom beállítani úgy, hogy jó legyen a képe. Képbeállításokban a Normál, eco, film, filmmaker módban nincs fényereje a TV-nek. Sötét nézhetetlen. A Kiemelt mód még úgy ahogy de ott meg állandóan leszabályozza a fényerőt a rendszer. Hiába ki van kapcsolva az energiatakarékosság, fényerőszabályzás, akkor is változtatja a fényerőt. De nincs is akkora fényereje mint a korábbi qlednek. Kiemelt módban annyira túlszaturált a képe, hiába kikapcsolom a képjavítókat, színerősséget is lejjebb vettem sehogy nem jó. Akinek van ilyen TV je, milyen beállításokkal használja, tapasztalt ilyeneket? Tanácstalan vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- PHILIPS 48OLED819/12 Ambilight 4K OLED Smart 144 Hz Gaming TV
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor