Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTTech
veterán
válasz
Vhiktor
üzenetére
Mivel nemrég cseréltem le a Panasonic 65VT65B-t (de maradt még egy 55VT65B), így most ehhez hasonlítom az LG-t. A régi plazmáknál nem volt kérdés a külső lejátszó (amiből van Chromecast+GoogleTV és nVidia ShieldTV, mindkettőn Kodival, központi szerveren futtatott adatbázissal, így bármelyiken tudom folytatni a filmet/sorozatot amit abbahagytam).
Most adtam egy esélyt a beépítettnek, de nem az igazi, így visszapakoltam -igaz most már közvetlenül a TV-re kötve a Shield-et. Még nem az igazi, de ez a Wifinek köszönhető (eddig nem így használtam, de az új házban a fizikai kábelezéssel még nem végeztem). Mindenestre a Shieldnek nincs gondja a natív videóim lejátszásával sem - igaz csak kipróbáltam, de nem szép az eredmény, hiszen a C-LOG3 elég mosott képet ad 😃, a HDR PQ-t meg még nem próbáltam ki (az csak 340Mbit/s).
A TV előnyére legyen mondja, hogy az audio passthrough remekül működik, hátrányára, hogy random átdobja magát Game módba bekapcsolás után a Shield bemenetén (és aki az LG-nél a bemenetválasztást kitalálta...), mondjuk ilyenkor legalább látom az input aktuális képkockasebességét 😃 (ez alap volt a Panán, képfrissítés változás után néhány mp-ig kiírta az aktuális felbontást, bemenetet és képkockasebességet egy kis ablakban, nem zavaróan)
Mivel már létezik a TV-re Kodi, csak developernek kell hozzá lenni, lehet adok neki úgy egy esélyt még a külső médialejátszó száműzésére, amint időm engedi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 77S95F 83S95F 3év
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest