- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
Amíg az emberek ennyire szeretnek boltba járni, addig a helyi megjelenést kellene a legjobban erősíteni. Kereskedői szerződésekkel, márkaszekcióval, betanított promóterrel, akciós újság megjelenéssel...stb. Ez még mindig sokkal olcsóbb, mint egy normális reklámkampány különböző médiumokban/felületeken...és nagyon hatásos ezen a piacon is.
Bár én más területen dolgozom, de szintén ezt csináljuk és prémium termékekkel is sikeresek vagyunk.
Egyszerűen ez nem megy nekik...nem érik el az embereket. De én is dolgoztam multi környezetben és láttam pár cégnél, hogy ezzel van a legnagyobb probléma.
A Samsung kva jól csinálja, és időnként képes megújulni. Megtalálja az embereket, amiben persze rengeteg pénz, de emellett rengeteg munka is van.
Szerk.:
Plusz ki lehetne szórni is a TV -ket neves oldalaknak, elismert szakembereknek tesztelésre.Én sokat foglalkozom a témával, ha valamit venni szeretnék. Rengeteg cikket, tesztet, felhasználói véleményt elolvasok, illetve elmegyek megnézni az adott eszközt, beszélgetek róla...stb. Vettem pár TV -t az elmúlt években, de szinte még csak érintőlegesen sem találkoztam Panasonic -kal.
Nagyjából a létezését is kisebb csodának tartom. Pedig én tettem is azért, hogy találkozhassak vele. A nagy átlag pedig közel sem ennyire tudatos, körültekintő.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Samsung QE65S90DAEXXH 65" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor