Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: R.I.P.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oneil85
csendes tag
válasz
SeatZola
üzenetére
Csatlakozom hunspikey véleményéhez. Igazából a legnagyobb változást akkor fogod meglátni bármelyik tv márkánál, ha Hviktorral professzionálisan bekalibráltatod a televíziót. Az a baj, hogy mindegyik típus közel van egymáshoz képminőségben. Szerintem ember legyen a talpán aki dönteni tud e kérdésben. Amúgy szerintem nem is igazán lehetne dönteni kijelző tekintetében, maximum úgy ahogy leírtam korábban. Úgy meg elég esélytelen megnézni élőben a 2 televíziót. Valamint ahogy a nagy internetes összesítésekben is láthattuk, mindegyik márka más területen erős megjelenítésben. Szóval ezért sem lehet egyszerű rámondani valamelyik típusra az áment. Szóval szerintem itt már érdemes más szempontokat is figyelembe venni, csak és kizárólag a látványt nem biztos, hogy el lehet dönteni. Ezt úgy mondom mint egy amatőr felhasználó
Linkeltem neked egy kis érdekességet , persze ki tudja, hogy mennyire van ez a nagy tv összevetés manipulálva. Itt elég sok látvány elemet külön pontoztak a készülékeknél. https://www.google.com/amp/s/www.hazi-mozi.hu/a-2023-as-4k-tv-k-kiralya-a-sony-a95l/amp/
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Autós topik
- OLED monitor topic
- Fotók, videók mobillal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Linkeltem neked egy kis érdekességet , persze ki tudja, hogy mennyire van ez a nagy tv összevetés manipulálva. Itt elég sok látvány elemet külön pontoztak a készülékeknél.
Vhiktor