Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
a.sebi
üzenetére
Ilyen garanciális szempontból talán a Philips a legkiegyensúlyozottabb. Szervíz Kft. ( mint LG-nek) Hozza viszi a tv-t ingyen, szervízbe cserélnek panelt de a panel amit használnak LG-től már jobb minőségű, , kevesebb eséllyel cserélni való,de vannak már kikötéseik nem annyira egyértelmű náluk a csere , mint LG-nél, akik szinte 100% hogy megoldják.
Samsungról én eddig szinte csak rossz véleményt olvastam, de nem ismerem őket., lehet vannak elégedettek akik nem írnak be fórumra mert minek .
Párom S20 -2 hónapos- telóját nem akarták megjavítani azt tudom anno,( kifagyott állandóan) azt mondták( 30 nap szervíz után)hogy beázott, alaplapcsere.
pedig úgy vigyáz a cuccaira minta hímestojásra.
Soha nem érte víz, tokban volt első perctől kezdve. Még 10 éves telefonja is megvannak a fiókban gyönyörű állapotban.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
- Samsung Galaxy A37 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - ÚJ - XFX Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Videokártya! BeszámítOK
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor