Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gontart
csendes tag
Bocsánat az off témáért, megnéztem a kártyámat és támogatja a 4K/60Hz-et (MSI GeForce RTX 2060 SUPER™ GAMING X), levittem az értéket 1080p/60 ra, ott már mutatta ismét a számítógépem asztalát, ikonok nélkül. Ha felváltottam a jelet 4k/60Hz-re,a jel azonnal megszűnt a tv-n. Monitoron kiprobáltam a hdmi kábelt, teljesen jól működött. Sajnos ennyire volt időm, holnap elinditok egy filmet a gépen, hogy változik e tv-n adott adás.
Ha jól láttam a videókon, akkor a Windows "kijelző", menüjében van egy csatlakozás vezeték nélküli eszközhöz opció, amire ha rámegyek jobb oldalon kiteszi az LG WEBIoS - t és a kábeles csatlakozást, és ott elvileg a kábeles csatlakozást meg lehetne erősíteni, de nem csinál semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor