Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Zaied: Mi az a kis izé a vezeték nélküli egér dobozában?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
delibab
senior tag
Nagy mázli, hogy neked nincs cső látásod és a hozzászólásaid döntő többsége objektív...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Senki nem állította, hogy nem fontos a garancia, mert az! Viszont az már unalmas, hogy ha valaki idetéved és kérdez bármit, egyből az LG szerviz a válasz... az apple példát meg azért írtam mert nagyjából itt is az a helyzet, hogy he kell ha nem megy a cserebere... teszt videók minden színben 4000 szögből hátha találok már végre valami hibát, hogy jöhessenek hozzám a szerelők...
és elnézést mindenkitől akinek VALÓS hiba miatt kellett cserélni kijelzőt/tévét 
Részemről ennyi mert nem szeretnék semmiféle hitvitát kirobbantani, nincs bajom az LG-vel, megértem aki megveszi mert lesz egy jó készüléke. Én személy szerint Sony-t akartam, de itteni ajánlásra Philips lett, de ennek sincs semmi jelentősége mert mindenki eldöntheti, hogy mi a fontos és melyiket veszi!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- OLED monitor topic
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Arc Raiders
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Készítsünk kézikonzolt PlayStation 4-ből!
- Milyen széket vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
és elnézést mindenkitől akinek VALÓS hiba miatt kellett cserélni kijelzőt/tévét 
Vhiktor