Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- valakiyt: Mit gondoltok erről a Neonity gyerekről?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Zsebszámológépek
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
pinnacle
üzenetére
Amelyik megéri, egyáltalán nem olcsó, mindegyik jó, legalábbis eddig a belépő OLED is felvette a versenyt a legjobbakkal, hogy az idei modelleknél mi lesz azt nem tudom. Nekem volt alkalmam egyidőben egy Philips, LG, Panasonic és Sony OLED-et vizslatni, akkor és ott LG-t biztosan nem vettem volna, Panasonictól nem estem hasra de egyáltalán nem volt rossz, ahogy a Sony sem de a Philips akkor és ott szebben skálázott, pedig nyomkodtam a távokat és állítgattam. Nem túl mérvadó teszt. de egy biztos, az eddigi Philipsek nagyon jók és az interpoláció is a legkisebb hibával dolgozik, legalábbis a Film mód, konkrétan nem vettem észre, hogy bármilyen hibát produkálna míg pl. LG esetében néha előj9ttek apró "röccenések".
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- 273 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor