Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
freemanone
üzenetére
Igen. Elég sok lehetőséget rejt

Engem mondjuk csak az automatikus ki/bekapcsolás része érdekel. Keresgéltem hozzá, nem lenne akkora feladat írni egy mini Windows service-t erre ami ül a háttérben és eseményekre vezérli a TV-t:
- Egyrészt rendszer indításkor/leállításkor ki-bekapcsolni.
- Illetve lehetne csinálni egy spéci dummy képernyővédőt ami valójában nem tesz ki semmit, csak szól a TV-nek is hogy kapcsolj ki/be. És akkora a képernyő védő aktiválási idejét kell csak beállítani úgy ahogy tetszik. (Amúgy hihetetlen hogy még mindig benne van a Win10-ben az egyedi képernyővédő beállítási lehetőség, csak pislogtam
).alaves: köszi a választ!
Akkor Te kb. úgy használod ahogy tervezem, és már jó 1,5 éve megvan használatban a panel ezek szerint gond nélkül. Mondjuk én 4-5 évre szeretnék minimum tervezni vele, remélhetőleg kibírná addig is 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).
Akkor Te kb. úgy használod ahogy tervezem, és már jó 1,5 éve megvan használatban a panel ezek szerint gond nélkül. Mondjuk én 4-5 évre szeretnék minimum tervezni vele, remélhetőleg kibírná addig is 
Vhiktor