- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
freemanone
üzenetére
Igen. Elég sok lehetőséget rejt

Engem mondjuk csak az automatikus ki/bekapcsolás része érdekel. Keresgéltem hozzá, nem lenne akkora feladat írni egy mini Windows service-t erre ami ül a háttérben és eseményekre vezérli a TV-t:
- Egyrészt rendszer indításkor/leállításkor ki-bekapcsolni.
- Illetve lehetne csinálni egy spéci dummy képernyővédőt ami valójában nem tesz ki semmit, csak szól a TV-nek is hogy kapcsolj ki/be. És akkora a képernyő védő aktiválási idejét kell csak beállítani úgy ahogy tetszik. (Amúgy hihetetlen hogy még mindig benne van a Win10-ben az egyedi képernyővédő beállítási lehetőség, csak pislogtam
).alaves: köszi a választ!
Akkor Te kb. úgy használod ahogy tervezem, és már jó 1,5 éve megvan használatban a panel ezek szerint gond nélkül. Mondjuk én 4-5 évre szeretnék minimum tervezni vele, remélhetőleg kibírná addig is 
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED77G58LW 58HÓ GYÁRI GARANCIA
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).
Akkor Te kb. úgy használod ahogy tervezem, és már jó 1,5 éve megvan használatban a panel ezek szerint gond nélkül. Mondjuk én 4-5 évre szeretnék minimum tervezni vele, remélhetőleg kibírná addig is 
Vhiktor