- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
daneel_hu
üzenetére
Mindig van olyan dolog amibe "valaki beleáll", az Ambilight is ilyen, csak arra akartam utalni, hogy teljesen jó az Ambilight, akinek nincs kiépített világítása és TV-hez azt használna, na az itt megkapja, nagyon kellemesre állítható. Értem, hogy neked nem szempont, nekem sem, nem ez az elsődleges egy TV vásárlásánál, viszont jó dolog. A képek amiket mutatnak a felhasználók vagy a reklámok azok többnyire maxra húzott és teljes színtelítettségre állított Ambilight-ot ábrázolnak, az kib@szott erős, azt nem tudom elképzelni, hogy ne lenne zavaró, de egy derengő, videót követő fény vagy egy kellemesen beállított fix szín bőven jó.
#54951 krx21
Addig amíg nem próbáltad ki addig mindenképp ez a véleményed, aztán később kialakul egy másik szemlélet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrotik routerek
- MIUI / HyperOS topik
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Tekken 7 Playstation 4
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor