- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wulfi
tag
válasz
jófejsrác
üzenetére
torma 1981
Hali.
Én pár napja Bx-et nyúzok, főként filmre, de konzolról befigyel egy kis játék is.
Filmeknél valóban észrevettem, hogy sötétebb részek el-elvesznek, de addig pöcögtettem a beállításokat még jó nem lett, hozzáteszem sötétben vagy besötétítve filmezek/játszok.
Sötét tartalmú játékkal eddig nem próbáltam, de mikor először kapcsoltam játékmódba konzolon majd megvakultam, ott én az oled fényerőt levettem elég rendesen, hogy kellemes legyen a szememnek.
A talp nem valami acélos...megtartja de stabil helyre kell rakni, hozzáérve elég billegős, mondjuk jövőhéten nálam falra kerül, így ez a része annyira nem izgat. Hangzásban és prociban a CX jobb, ahogy azt már más is írta. Proci szempontjából a felskálázás és a gyorsasága lehet meggyőzőbb, de még így is gyorsabb a Bx bárminél, amivel eddig dolgom volt, a felskálázás meg annyira nem izgat, ezek egyéni megítélés, fontosság kérdéseHa tehetitek válasszátok a Cx-et, jelenleg 50k a különbség annyit megér szerintem, én 65-ben vettem, ott már nagyobb volt a különbözet, ezért döntöttem a BX mellett, 55ben Cx-et vettem volna.
Ronam: Digis vagyok én is, ez nálam visszatérő probléma tv-től függetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Magyar bill
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4487
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor