Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasza576
csendes tag
Ugyanebben a cipőben járok. 65CX kb. hasonló tinting nálam is és én is most vettem akciósan az MM-ben

Ma felhívtam őket, hogy mit javasolnak: gariban panelcsere vagy elállás. Az ügyfélszolgálatos nagyon rendes volt. Mondta, hogy elállásnál lehet típusazonos cserét kérni. Ez úgy néz ki, hogy vissza kell küldeni a készüléket (ők szervezik és fizetik a szállítást), amint beérkezik hozzájuk, átnézik és ha rendben van, akkor engedélyezik az új kiszállítását, ami 1-7 nap.
Az új készüléket újraszámlázzák, úh. a gari is onnan indul és erre is él majd a 14/60 napos elállás. Itt sajnos kb. 1 hétig nincs tévé.
Ha az LG szervíz panelt cserél, akkor már az elállás nem játszik, csak ha a szervíz kiállt egy papírt, hogy ők már nem tudják kezelni.
Én elég sokat tépődtem rajta, mert parázok, hogy rosszabbat kapok. Végül kértem a típusazonos cserét. Ha túl vagyok a herce-hurcán megírom, hogy ment.A vertical banding-hez meg tudom erősíteni a "bejáratást". Amikor megérkezett 50%-os szürkén és a filmeken is éles csíkok látszódtak. Már az első (4 órás) képfrissítés után drasztikusan javult és 4-5 ciklus után már elég homogén lett. 5%-os szürkén még látható, de filmeken már csak elvétve lehet kiszúrni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- Samsung Galaxy S23 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor