Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
A fórumokba legtöbbször azok írnak be, akiknek problémájuk van. Mondjuk én kivétel vagyok, meg vannak azért itt is páran akiknek nincs gondjuk, mégis írogatnak. De azért inkább az előbbi a jellemző. Tudom úgy jön le a fórumból, mintha állandó problémák lennének az oleddel. Én pl mielőtt vettem a tvket, egy betűt nem olvastam fórumot. Csak cikkeket, mire kell és érdemes ilyen technológiánál odafigyelni. Aztán végiggondoltuk itthon, mire lesz használva és el lett döntve. Ez kb összesen 2 hét volt, lehet, hogy még sokat is mondtam. Amikor a döntés megszületett, azonnal meg lettek rendelve egyszerre. Két lcd cserélve oledre, maradt még egy plazma. Mi játékra nem használjuk az oledet, arra van monitor. Eszembe sem jutna, de ez megint én vagyok. Tvzésre, filmekre, sorozatokra lettek véve és annak tökéletesen megfelelnek. Van mindenhol külső lejátszó.
Játékoknál biztosan megvan az a hűbmeg érzés, de én is úgy voltam, hogy ezzel a technológiával én nem kockáztatok, meg nincs is rá igény. Arra van egy jobb monitor vagy ha nagyobbat akarnék, qledet vennék. Főleg, hogy én is több évre terveztem az oleddel.
Ettől még itt sokan játszanak velük és elégedettek. De ha min 5 évre tervezel, én nem oledet vennék játszani. Ezért nem érdekelt pl az Lg féle 120Hz, meg VRR, meg hdmi 2.1. Majd másnak más lesz a véleménye.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Gold Szép állapot 100% akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor