- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
10 méteres HDMI 2.0b kábel kellene nekem ahhoz, hogy a PC-mről a képet átküldhessem a B9-re, Nvidia Gsync videojátékozás lenne. Alap HDMI kábelek ilyen hosszban erre nem képesek hiba nélkül, 4K, HDR, Gsync tartalmat átvinni.
Valaki tudna segíteni nekem, hogy konkrétan milyen típusút és márkájút lenne érdemes vennem?
Pl ilyenek vannak:
- High Speed HDMI Cable with Ethernet
- Active HDMI
- Fibre Active Optical (AOC) HDMIBőven van választék 10 méter távolságra, én nem hiszem hogy lenne ilyen sok, ha nem működnének.
Látok kábeleket 8-10k Ft nagyságában, illetve 30-40k nagyságában is. Amikor a Shieldhez vettem, akkor az olcsóbbat vettem, és az is ugyanúgy tökéletesen átviszi a képet. Igaz, az csak 2 méteres.
Interneten utánaolvasva 4K tartalmat 3m-en túl nem visz át egy HDMI kábel hiba nélkül. Az aktívak jók, annyi, hogy előre meghatározott, melyik a forrás és melyik a fogadó oldal.Tudna valaki segíteni, hogy mi a megfelelő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okos Otthon / Smart Home
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Windows 11
- További aktív témák...
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor